2023 Kasım Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

canım mesajını görünce yazmak istedim.
Aret beyde tedavi gördüm ben devam etmiyorum artık, doktoru asla kötülemem, başkasına tedavisi iyi gelebilir. Ama 2dk konusup çıkıyor demişsin ya diğer doktor için. Aret beyin ilk muayene hariç 30sn bile sürmüyor muayeneleri. Seni hazırlayıp ultrason sandalyesine oturtuyorlar, 5-10-15dk sonra aret bey geliyor sen daha kalkmadan da gidiyor yan odadaki diğer hastasına.
Güler yüzlü tatlı dilli, ama hastalara özel bir ilgisi zaman ayırması asla yok. Günde 150 hasta bakıyor. Hatta özel bir durumu yoksa, 3-4 kere deneme yapılmadıysa kimseyi hatırlamıyor bile.. doktorluğu tedavi şekli vs ayrı şeyler. bilerek gitmen için yazmak istedim. Umarım herşey senin için çok güzel olur

inşallah canım cok istedigin bir şey olunca her ihtimalii düşünüyorsun işte
Öyle ama Allah esirgesin yine de sen kötü düşünme hamd olsun demekki anne olabiliyorsun hamile kalabiliyorsun demekki öyle düşün üzülüyor insan ama işte birşey yapamamak da yıpratıyor insanı

Öyle ama Allah esirgesin yine de sen kötü düşünme hamd olsun demekki anne olabiliyorsun hamile kalabiliyorsun demekki öyle düşün üzülüyor insan ama işte birşey yapamamak da yıpratıyor insanı
evet haklısın canım cok saol destegin için. buna da şükür hep tutsun tutsun diye söyleniyordum tuttu şimdi de saglıklı olsun diye vs. hep böyle gidecek bence hakkımızda hayırşısı olsun hepimize nasip olur inşallah

Hrpimiz için durum böyle olacak canım sevinirken endişeli bekleyiş başlayacak kan verdin bir bekle bir daha aman yükseldi mi yükselmesi mi tuttu mu tutmadı mı sorun olacak mı olmayacak mı acaba sürecim nasıl ilerleyecek vs vs hep düşünce hep düşünce çok rahatda geçeçek bir dönem olmayacak aslında

evet cok emekli meşakatli bir yol.. her anımızda emek veriyoruz onemli olan karşılıgını alabilmek inşallah alacagız.

evet cok emekli meşakatli bir yol.. her anımızda emek veriyoruz onemli olan karşılıgını alabilmek inşallah alacagız.
İnşallah canım mevlam güzel kapılar açsın yoluna ve yolumuza düşüncesi sevinci çok güzel her kadının hayal ettiği duygular bunlar kimilerine hemen nasip oluyor kimlikleri meşakkatli yollardan geçmek zorunda kalıyor bazen çok düşünüyorum niye neden diye sonra demekki böyle olması gerekiyordu diyorum susuyorum içimden tevekkül ediyorum

İdrar yaparım çıkarsa kan veririim ben biraz bekledim emin olmak için kuzum Allah razı olsunnn
Kuzumm yaptırdım iğneyi biraz hemşireyi güldürmüş olabilirim çocuk gibi daha iğneyi yapmadan ağladım tam yapcak bir dakka diye beklettim sonra yaptı acımadı gerçekten ben ağladığımla kaldım hemşire diyo bunda ağlıyorsan korkuyorsan bebeği nasıl doğurcan dedi

aynen oyle hemen olanlar da başka yoneden sınanıyor. bizim de bu yonden sınavimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…