- 20 Ekim 2022
- 1.430
- 1.561
- 27
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #2.061
normal günlük akıntı da oluyor o şekilde canım ya da yumurtlama günlerinde cok oluyor
Yumurtlama donemındede deglm aslnda ama bakalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
normal günlük akıntı da oluyor o şekilde canım ya da yumurtlama günlerinde cok oluyor
canım mesajını görünce yazmak istedim.Aret beyi arastirdim herkes tavsiye edior cok ilgili bi doktor bende ona gdiicem mehmet resite gitim
Viyanadan geldim 2 hafta izin aldim cok pismanim onca para aliorlar adam 2 dk konusup cikior ilgisiz doktor
Sonra gunde 100
Hasta diye video cekip
Koyuyor kimseyle
İlgilenmese olacaga bu
inşallah canım kese görünmeyene kadar rahat yok banaİyi Canim yukselicek dahada
5 gibi verdim canım bi bucuk saat sonra da sonıc cıktıNe zaman verdin kız
Anladım canım hayırlı olsun artık tescillendi hamile olduğun Rabbim sonunu güzel etsin5 gibi verdim canım bi bucuk saat sonra da sonıc cıktı
amin cok teşekkür ederim kimyasaldan dış gebelikten vs korkuyorum inşallah oyle bi sorun yokturAnladım canım hayırlı olsun artık tescillendi hamile olduğun Rabbim sonunu güzel etsin
Neden korkuyorsun Allah korusun düşünme öyle sanırım biri tutu biri tutmadı da olabilir bana da düşük geldi pek anlamam amaamin cok teşekkür ederim kimyasaldan dış gebelikten vs korkuyorum inşallah oyle bi sorun yoktur
evet biri tuttu bence de ikiz olsa daha yüksek cıkardıNeden korkuyorsun Allah korusun düşünme öyle sanırım biri tutu biri tutmadı da olabilir bana da düşük geldi pek anlamam ama
inşallah canım cok istedigin bir şey olunca her ihtimalii düşünüyorsun işteNeden korkuyorsun Allah korusun düşünme öyle sanırım biri tutu biri tutmadı da olabilir bana da düşük geldi pek anlamam ama
Rabbim sağlıklı gebelik nasip etsin canımevet biri tuttu bence de ikiz olsa daha yüksek cıkardı
Öyle ama Allah esirgesin yine de sen kötü düşünme hamd olsun demekki anne olabiliyorsun hamile kalabiliyorsun demekki öyle düşün üzülüyor insan ama işte birşey yapamamak da yıpratıyor insanıinşallah canım cok istedigin bir şey olunca her ihtimalii düşünüyorsun işte
evet haklısın canım cok saol destegin için. buna da şükür hep tutsun tutsun diye söyleniyordum tuttu şimdi de saglıklı olsun diye vs. hep böyle gidecek bence hakkımızda hayırşısı olsun hepimize nasip olur inşallahÖyle ama Allah esirgesin yine de sen kötü düşünme hamd olsun demekki anne olabiliyorsun hamile kalabiliyorsun demekki öyle düşün üzülüyor insan ama işte birşey yapamamak da yıpratıyor insanı
Hrpimiz için durum böyle olacak canım sevinirken endişeli bekleyiş başlayacak kan verdin bir bekle bir daha aman yükseldi mi yükselmesi mi tuttu mu tutmadı mı sorun olacak mı olmayacak mı acaba sürecim nasıl ilerleyecek vs vs hep düşünce hep düşünce çok rahatda geçeçek bir dönem olmayacak aslındaevet haklısın canım cok saol destegin için. buna da şükür hep tutsun tutsun diye söyleniyordum tuttu şimdi de saglıklı olsun diye vs. hep böyle gidecek bence hakkımızda hayırşısı olsun hepimize nasip olur inşallah
evet cok emekli meşakatli bir yol.. her anımızda emek veriyoruz onemli olan karşılıgını alabilmek inşallah alacagız.Hrpimiz için durum böyle olacak canım sevinirken endişeli bekleyiş başlayacak kan verdin bir bekle bir daha aman yükseldi mi yükselmesi mi tuttu mu tutmadı mı sorun olacak mı olmayacak mı acaba sürecim nasıl ilerleyecek vs vs hep düşünce hep düşünce çok rahatda geçeçek bir dönem olmayacak aslında
İnşallah canım mevlam güzel kapılar açsın yoluna ve yolumuza düşüncesi sevinci çok güzel her kadının hayal ettiği duygular bunlar kimilerine hemen nasip oluyor kimlikleri meşakkatli yollardan geçmek zorunda kalıyor bazen çok düşünüyorum niye neden diye sonra demekki böyle olması gerekiyordu diyorum susuyorum içimden tevekkül ediyorumevet cok emekli meşakatli bir yol.. her anımızda emek veriyoruz onemli olan karşılıgını alabilmek inşallah alacagız.
Kuzumm yaptırdım iğneyi biraz hemşireyi güldürmüş olabilirim çocuk gibi daha iğneyi yapmadan ağladım tam yapcak bir dakka diye beklettim sonra yaptı acımadı gerçekten ben ağladığımla kaldım hemşire diyo bunda ağlıyorsan korkuyorsan bebeği nasıl doğurcan dediİdrar yaparım çıkarsa kan veririim ben biraz bekledim emin olmak için kuzum Allah razı olsunnn
Aynen öyleymiş gerçekten acımadı boşuna ağladım ben iğnenin kalınlığa korkmuşumben yaptım canım acımadı diger iğneler gibi
aynen oyle hemen olanlar da başka yoneden sınanıyor. bizim de bu yonden sınavimizİnşallah canım mevlam güzel kapılar açsın yoluna ve yolumuza düşüncesi sevinci çok güzel her kadının hayal ettiği duygular bunlar kimilerine hemen nasip oluyor kimlikleri meşakkatli yollardan geçmek zorunda kalıyor bazen çok düşünüyorum niye neden diye sonra demekki böyle olması gerekiyordu diyorum susuyorum içimden tevekkül ediyorum
ahahhah ay canım cok tatlısınben de ilk zamanlar yaparken degil yaptıktan sonra aglıyordum sonra bıraktım cok şükürAynen öyleymiş gerçekten acımadı boşuna ağladım ben iğnenin kalınlığa korkmuşum
Allahtan annem yanımdaydı acili birbirine katardım valla çocuk gibi hüngür hüngür ağladım annemde diyo normalde korkmaz iğneden psikolojisi bozuldu artık diyoahahhah ay canım cok tatlısınben de ilk zamanlar yaparken degil yaptıktan sonra aglıyordum sonra bıraktım cok şükür