- 14 Şubat 2021
- 8.420
- 22.372
-
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #2.101
Ben yanlış hatırlamıyorsam önceki iki denememde de günümde oldum hatta erken oldum umarım buda öyle olurBurada okudum Kuzu kadınlar kulubunde Yazıyodu hatta bazıları 5 gun felan gecıkmıs 1 hafta 10 gun olanlar varmış. Hatta hamıle kalanlar bıle var aslonda Ama O kadar gecıkırse Herhlde ılacmı ne verıyorlar söktürücü
İnşaAllah Vala Bende Yarın olmam gerek olmasamda Salı Gunu baslıcam oldurmaya ahhahahBen yanlış hatırlamıyorsam önceki iki denememde de günümde oldum hatta erken oldum umarım buda öyle olur
Kekik çayı regli için ben ilk defa duydum nasıl yapılıyor o belki bende yaparım hemen söküyor mu regliyiİnşaAllah Vala Bende Yarın olmam gerek olmasamda Salı Gunu baslıcam oldurmaya ahhahah
Kuzu 1 tatlı kaşığı Frenc press varsa ona yoksa da bardaga ekle sıcak su ustune koy 2-3 dk demlensin süz ve iç sabah Akşam Tadı acı gelırse bal ekle bıraz. 2 gune söküyorKekik çayı regli için ben ilk defa duydum nasıl yapılıyor o belki bende yaparım hemen söküyor mu regliyi
Aaaa iyimiş akşam yatmadan yapayım o zaman sabahta yaparım umarım etkisi olur ilç vs içmek istemiyorum pekKuzu 1 tatlı kaşığı Frenc press varsa ona yoksa da bardaga ekle sıcak su ustune koy 2-3 dk demlensin süz ve iç sabah Akşam Tadı acı gelırse bal ekle bıraz. 2 gune söküyor
Bende her şekilde kararsızım canım yaaa stres yapmıyorum relaksım ama işte bazende aklıma geliyor yapsam mı bişi diyeselam kızlar zararı olmaz degil mi bitkisel ama yine de bilemedim kendiliginden olsa daha iyi sanki
Kuzu 1 tatlı kaşığı Frenc press varsa ona yoksa da bardaga ekle sıcak su ustune koy 2-3 dk demlensin süz ve iç sabah Akşam Tadı acı gelırse bal ekle bıraz. 2 gune söküyor
Ben opu sonrası 5 gün erken oldum ikinci adetimde aynı gün oldum bende gecikme olmadıYarın olmam gerekiyor ama Bakalım olacakmıyımopudan Sonra 2. Adet gecıkıyomus bıraz dıye okumuştum Sende bılıyomusun oyle oldugunu
Izledım bunu buda basit Aslında
Dediğim video bu aşkım bak
Yaaa O zaman ıns bızdede olmazzzz yaaaBen opu sonrası 5 gün erken oldum ikinci adetimde aynı gün oldum bende gecikme olmadı
Yesıl cay gıbı dusun bı zararı yokkıselam kızlar zararı olmaz degil mi bitkisel ama yine de bilemedim kendiliginden olsa daha iyi sanki
Evet benimde kafama yattı aslında karnım kendini bir sıkıyor bir bırakıyor diyorum ama oldum ama yokIzledım bunu buda basit Aslında
Yeişl çayı da bu süreçte önermiyorlar bebeğimYesıl cay gıbı dusun bı zararı yokkı
Yok kullanmıyorum zaten kuzu iğneler vurulurken hoc kullanmadım ama arada kullandımYeişl çayı da bu süreçte önermiyorlar bebeğim
Denın normalde ne zaman olman gerekıyorduuuEvet benimde kafama yattı aslında karnım kendini bir sıkıyor bir bırakıyor diyorum ama oldum ama yok
Normalde 6 Kasım ama uygulamada 1 Kasım gözüküyor bende erken olmak istiyorumDenın normalde ne zaman olman gerekıyorduuu
Kizlar rahat olun 2 kez Opu oldum hep zamanında geldi zaten sizde regl belirtileri başlamış sıcak duş alın ve hareket edin ben temizlik yapıyordum birkaç güne gelir regliniz insaallah stres yapmayın herşey güzel olsunYaaa O zaman ıns bızdede olmazzzz yaaa
Ben de bu ay 5 gün erken oldum dün kontrolüm vardı doktor şehir dışında olduğu için pazartesiye kaldı büyük bir ihtimal yarın transfer günüm tam net belli olacakBen opu sonrası 5 gün erken oldum ikinci adetimde aynı gün oldum bende gecikme olmadı
Yaa benimde öyleBen de bu ay 5 gün erken oldum dün kontrolüm vardı doktor şehir dışında olduğu için pazartesiye kaldı büyük bir ihtimal yarın transfer günüm tam net belli olacak