- 20 Aralık 2020
- 17.068
- 75.561
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #2.021
Ahh inşallaah çiçeğimmmHerkeste belirti olacak diye birşey yok canım sen gönlünü ferah tut
ALLAH razı olsun sizden motive oluyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahh inşallaah çiçeğimmmHerkeste belirti olacak diye birşey yok canım sen gönlünü ferah tut
Benimde ilk denemem bu süreçte birbirimize moral vermeliyiz bizi bizden olanlar anlar canım benim inşallah sende sağlıklı bir şekilde hamile kalıp bebeğini kucağına alırsın Hem maddi hem manevi olarak insanı aşırı yıpratan bir surecteyiz Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın Emeklerimizi boşa cikartmasinAhh inşallaah çiçeğimmm
ALLAH razı olsun sizden motive oluyoruz
Valla heeeBu erkekler aynı çocuk gibiler ya Bide benim oturduğum semt çok tozlu olduğu için hergun hergun yap aynı
Amin canım amin öyle gerçekten burası kadar kimse kimseye dert anlatamıyorBenimde ilk denemem bu süreçte birbirimize moral vermeliyiz bizi bizden olanlar anlar canım benim inşallah sende sağlıklı bir şekilde hamile kalıp bebeğini kucağına alırsın Hem maddi hem manevi olarak insanı aşırı yıpratan bir surecteyiz Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın Emeklerimizi boşa cikartmasin
Ben yapım gereği duygularını belli eden biri değilim kimseyle kolay kolay bu konuları konuşmadım hiç kendimle bile sonra işin içinden çıkamayınca destek aldım sakinleştirici falan kullandim o zaman anladım bu tek benim başıma gelmemişti milyonlarca kadın her yaştan her hastalıktan bebek sahibi olmak için mücadele veriyorduAmin canım amin öyle gerçekten burası kadar kimse kimseye dert anlatamıyor
Benim bu zamana kadar süreçlerimi ben hep tek başına yaptım eşim bile yanımda olmsdı çoğu zaman kontrollere doktor görüşmelerine bile tek gittim ondan çok destek görmediğim için başka kimseyi görmek istemedim kendi ailem dışında o yüzden bende çok şey öğrendim bu süreçte herkese koştum düştüm kalktım ama yine koştum baktım kimse benim gibi değil bende kendi kabuğuma çekildim şimdi kendi ailem dışında kimse pek bilmiyor işlem gördüğümü asla pes etmeyeceğim amaBen yapım gereği duygularını belli eden biri değilim kimseyle kolay kolay bu konuları konuşmadım hiç kendimle bile sonra işin içinden çıkamayınca destek aldım sakinleştirici falan kullandim o zaman anladım bu tek benim başıma gelmemişti milyonlarca kadın her yaştan her hastalıktan bebek sahibi olmak için mücadele veriyordu
Yaa çok sevindim belli olmasına bende bugün kan verdim transfer gününü ögrenemedim yine ama yarın tekrar kan istedi ovitrelle ve progestan yazdı onlarida aldik şimdilik kullanmayacgim tabi hazırda bulunsun diye tedavi sureclerimiz farklı olduğu için şimdi ilaçlar değişik gelebilirKızlar bende bugün gittim tekrar kan verdim doktorum rahim kalınlığınin 10mm olduğunu soyledi bana 1 tane kalçadan iğne verdi bide 2 kutu 3 tabletlik antibiyotik verdi bı sorun olmazsa Çarşamba günü yada perşembe günü transfer olucam.Sansima bugün eczaneler öğlene kadar acıkmış İlaçları daha almadim
En azından ailenin yanında olması bile çok kıymetli seni anliyor olmaları... benim eşimden başka hiç desteğim yok... eşimin ailesine yakın olmak istedim ama olmuyormuş zamanla anladım tabi Rabbim kimseye muhtaç etmesin maddi manevi derim hep güçlü ve sağlam durmamız gerek özellikle bu süreçte Rabbim yardimcimiz olsunBenim bu zamana kadar süreçlerimi ben hep tek başına yaptım eşim bile yanımda olmsdı çoğu zaman kontrollere doktor görüşmelerine bile tek gittim ondan çok destek görmediğim için başka kimseyi görmek istemedim kendi ailem dışında o yüzden bende çok şey öğrendim bu süreçte herkese koştum düştüm kalktım ama yine koştum baktım kimse benim gibi değil bende kendi kabuğuma çekildim şimdi kendi ailem dışında kimse pek bilmiyor işlem gördüğümü asla pes etmeyeceğim ama
Amin öyle tabi Rabbim kalbimizi bedenimizi rahatlatsın inşallahEn azından ailenin yanında olması bile çok kıymetli seni anliyor olmaları... benim eşimden başka hiç desteğim yok... eşimin ailesine yakın olmak istedim ama olmuyormuş zamanla anladım tabi Rabbim kimseye muhtaç etmesin maddi manevi derim hep güçlü ve sağlam durmamız gerek özellikle bu süreçte Rabbim yardimcimiz olsun
Pes etme canım Bir bebek gibi düşün önce emekliycez sonra kosucaz maalesef menfaat dünyası olduğu için burası kimsenin kimseye bir faydasi yok açılan yaralarımızı yine biz saricazBenim bu zamana kadar süreçlerimi ben hep tek başına yaptım eşim bile yanımda olmsdı çoğu zaman kontrollere doktor görüşmelerine bile tek gittim ondan çok destek görmediğim için başka kimseyi görmek istemedim kendi ailem dışında o yüzden bende çok şey öğrendim bu süreçte herkese koştum düştüm kalktım ama yine koştum baktım kimse benim gibi değil bende kendi kabuğuma çekildim şimdi kendi ailem dışında kimse pek bilmiyor işlem gördüğümü asla pes etmeyeceğim ama
İyiki burası var derim o yüzden yoksa bu süreci atlatmak zor olurdu hepimiz adınaPes etme canım Bir bebek gibi düşün önce emekliycez sonra kosucaz maalesef menfaat dünyası olduğu için burası kimsenin kimseye bir faydasi yok açılan yaralarımızı yine biz saricaz
Bende kan verdim bugün yine tiroid hastasıyım ya onun için aldi benden Banada doktorum progestan yazmış birde 3luk antibiyotik yarın başlarsin diye yazmış perşembe günü kontrole gidicem sabah oglende birşey olmazsa transfer . İnşallah seninde tarihin belli olurYaa çok sevindim belli olmasına bende bugün kan verdim transfer gününü ögrenemedim yine ama yarın tekrar kan istedi ovitrelle ve progestan yazdı onlarida aldik şimdilik kullanmayacgim tabi hazırda bulunsun diye tedavi sureclerimiz farklı olduğu için şimdi ilaçlar değişik gelebilir
Amin amin amin canımcımmmBende kan verdim bugün yine tiroid hastasıyım ya onun için aldi benden Banada doktorum progestan yazmış birde 3luk antibiyotik yarın başlarsin diye yazmış perşembe günü kontrole gidicem sabah oglende birşey olmazsa transfer . İnşallah seninde tarihin belli olur
Amin canım benim Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin En önemli destek eşten geleni bence anne falanda ayrı ama önce eş benceEn azından ailenin yanında olması bile çok kıymetli seni anliyor olmaları... benim eşimden başka hiç desteğim yok... eşimin ailesine yakın olmak istedim ama olmuyormuş zamanla anladım tabi Rabbim kimseye muhtaç etmesin maddi manevi derim hep güçlü ve sağlam durmamız gerek özellikle bu süreçte Rabbim yardimcimiz olsun
Aynen öyle eş çok başka hem kimse bilmesin istiyoruz hemde her seferinde ben tek balına müdacele etmek zorunda kalıyorum zoruma gidiyor bazen ona bile üzülüyorum neden böyle yapıyor diyenAmin canım benim Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin En önemli destek eşten geleni bence anne falanda ayrı ama önce eş bence
İnsan yanındakilere bile soyleyemedigin anlatamadığı seyleri burda onunla aynı duyguları aynı hasreti yaşayan insanlarla daha rahat konuşuyor burda adını bile koyamiycagim bir bağ varİyiki burası var derim o yüzden yoksa bu süreci atlatmak zor olurdu hepimiz adına
Erkekler kadınlar gibi dusunemiyor maalesef.Bizim kadar sürece hakim olamiyorlar onlar çok yipranmiyor bizler kadarAynen öyle eş çok başka hem kimse bilmesin istiyoruz hemde her seferinde ben tek balına müdacele etmek zorunda kalıyorum zoruma gidiyor bazen ona bile üzülüyorum neden böyle yapıyor diyen
İnsan yanındakilere bile soyleyemedigin anlatamadığı seyleri burda onunla aynı duyguları aynı hasreti yaşayan insanlarla daha rahat konuşuyor burda adını bile koyamiycagim bir bağ var
Evet malesefki öyle bazen sizlerle konuşurken telefon elimde diye çok kızar sonra burda hamile arkadaşım pozitif almış derim hemen nasıl olmuş kaçıncı gün belirtisi varmıymış diye sorar beli deli eder acayip bir ikilem gibiErkekler kadınlar gibi dusunemiyor maalesef.Bizim kadar sürece hakim olamiyorlar onlar çok yipranmiyor bizler kadar
İnsaallah yarın belli olur bir aksilik çıkmazsa kan sonuçlarımda yumrta catladiysa 5 gün sonra transfer demişti 5.gun embriyosu olduğu için doğal hamilelikte ki gibi denk geliyor o şekilde yani çok güzel degilmi normalde Allah ayarlıyor o süreyi hiç bilmeden hamile kalıyorsun ama tüp bebekte resmen herşey ince ince hesaplanıyor yinede bütün herşeye rağmen tutmayabiliyor Allah ol demeyinceBende kan verdim bugün yine tiroid hastasıyım ya onun için aldi benden Banada doktorum progestan yazmış birde 3luk antibiyotik yarın başlarsin diye yazmış perşembe günü kontrole gidicem sabah oglende birşey olmazsa transfer . İnşallah seninde tarihin belli olur
Kesinlikle öyle canım eşlerimiz çok önemli ozelliklede böyle süreçlerde Allah eksikliğini göstermesin ama bir annenin yeri çok ayrı onun yapabileceği şeylerle eşininkiler aynı olmuyor yani bilmiyorum belkide ben olmadığı için öyle görüyorum herkesin imtihanı farklı tabi olupta kıymet bilmeyen de çok...Amin canım benim Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin En önemli destek eşten geleni bence anne falanda ayrı ama önce eş bence