2023 Kasım Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Yarın yapacağım kuzum inşAllah test yapmadım hiç 3.gün embriyosu olunca beklemeyi tercih ettim değişik duygular içindeyim
Allahın izniyle güzel haber alıcaksınız kuzum dualarım seninle bende senle heycanla beklemedeyim valla iyi durmuşsun yapmadan ben duramazdım heralde yarın kan mı vercen idrar testi mi

İnşallah kuzum şimdi çıkıcam gidicem ayaklarım gitmek istemiyor normalde iğneden hiç korkmam ama bu iğne beni baya gerdi
Kokrtma tedirgin olma içinden ayetler oku derin nefes al iğne anında ağrın olursa hafif buz kompleksi yapabilirsin okudum bir yerde iyi geliyor diye yazan olmuştu
Hayırlı olsun süreciniz.

Allahın izniyle güzel haber alıcaksınız kuzum dualarım seninle bende senle heycanla beklemedeyim valla iyi durmuşsun yapmadan ben duramazdım heralde yarın kan mı vercen idrar testi mi
İdrar yaparım çıkarsa kan veririim ben biraz bekledim emin olmak için kuzum Allah razı olsunnn

Kızlar bende bugün gittim tekrar kan verdim doktorum rahim kalınlığınin 10mm olduğunu soyledi bana 1 tane kalçadan iğne verdi bide 2 kutu 3 tabletlik antibiyotik verdi bı sorun olmazsa Çarşamba günü yada perşembe günü transfer olucam.Sansima bugün eczaneler öğlene kadar acıkmış İlaçları daha almadim

Ayyyyy hayırlı olsun canısı inşallah çok sevindim senin adına umarım herşey gönlünce olur

Anladım canım. Bende sımdı dıyetısyene gıttım Tup benek transfer asamasında oldgmu soyledım Saglıklı beslenmek ıcın Dıyet yazdı azda kg vermek ıcın ben duzenlı kahvaltı yapamıyorum bebıs Karnımdayken guzel besleneyım

Hıc nobetcı yokmu canım Ya Ins Vardır Alırsın.

Bende gittim biz zamanlar ama ne verdiysem geri aldım ilaçlsr yüzünden 1 aydır dengede tutmaya çalışıyorum kendimi ne veriyorum ne alıyorum hesabı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…