- 20 Aralık 2020
- 17.068
- 75.561
-
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #2.001
ha evet onu sen yapamazdın yapılırken bakma içinden say ben çocuklardan kan alırken 1den 5 e kadar say bitti derimZoladex 3.6mg kuzum iğnenin ucu kalın gibi İnternetten baktım o korkuttu benisenin acımışmıydı
Yarın yapacağım kuzum inşAllah test yapmadım hiç 3.gün embriyosu olunca beklemeyi tercih ettimBuarada senin testine 2 gün kaldı diminasıl hissediyorsun hiç test yaptın mı
Yaa teşekkür ederim seninki incemiydi iğne?ha evet onu sen yapamazdın yapılırken bakma içinden say ben çocuklardan kan alırken 1den 5 e kadar say bitti derim
Allahın izniyle güzel haber alıcaksınız kuzum dualarım seninle bende senle heycanla beklemedeyim valla iyi durmuşsun yapmadan ben duramazdım heraldeYarın yapacağım kuzum inşAllah test yapmadım hiç 3.gün embriyosu olunca beklemeyi tercih ettimdeğişik duygular içindeyim
Bursa bahçeciMerhaba hoşgeldiniznerede tedavi görüyorsunuz
Akşam ver bakalım aynı saatte o zaman artışı buraya yazarsın bende meraklandimaynı yerde veremem ama 48 saati doldurup veririm ancak mecbur evde degilim cunku
Kokrtma tedirgin olma içinden ayetler oku derin nefes al iğne anında ağrın olursa hafif buz kompleksi yapabilirsin okudum bir yerde iyi geliyor diye yazan olmuştuİnşallah kuzum şimdi çıkıcam gidicem ayaklarım gitmek istemiyor normalde iğneden hiç korkmam ama bu iğne beni baya gerdi
Hayırlı olsun süreciniz.Bursa bahçeci
Yaş deneme embriyo günü yazarsanız eklerim listeye sizdeBeni de ekleyin 1 Kasım'da transferim var bu ikinci deneme ilkinde herşey çok iyiydi ama negatif oldu
Evet benimki öyle değil bahsettiğin iğne başka yani kıyaslama bile canımmm korkma endişe etme rahat olYaa teşekkür ederim seninki incemiydi iğne?
İdrar yaparım çıkarsa kan veririim ben biraz bekledim emin olmak içinAllahın izniyle güzel haber alıcaksınız kuzum dualarım seninle bende senle heycanla beklemedeyim valla iyi durmuşsun yapmadan ben duramazdım heraldeyarın kan mı vercen idrar testi mi
Herkeste belirti olacak diye birşey yok canım sen gönlünü ferah tutYapasım varda annem sabahı bekle dedi beklemedeyim canım
Belirtim yok ya o yüzden umutsuzluk çöküyor
Ayyyyy hayırlı olsun canısı inşallahKızlar bende bugün gittim tekrar kan verdim doktorum rahim kalınlığınin 10mm olduğunu soyledi bana 1 tane kalçadan iğne verdi bide 2 kutu 3 tabletlik antibiyotik verdi bı sorun olmazsa Çarşamba günü yada perşembe günü transfer olucam.Sansima bugün eczaneler öğlene kadar acıkmışİlaçları daha almadim
Anladım canım. Bende sımdı dıyetısyene gıttım Tup benek transfer asamasında oldgmu soyledım Saglıklı beslenmek ıcın Dıyet yazdı azda kg vermek ıcın ben duzenlı kahvaltı yapamıyorum bebıs Karnımdayken guzel besleneyımBizimkiler sadece rapor çıkarmak için deneyecekler sanırım aşılama tüp Bebek fiyatları malum bakalım hayırlısı olsun
15 Eylül'de sürece başladım gonal-f 450 üniteden 375 aktara aktara gittim son 3 gün cetrotide kullandım 23 Eylül'de ovitrella gece 12.30 da vurundum 25 Eylül'de yumurta toplamam oldu amin amin canım
Tabiki haber verseydin keşke belki çağırdı belki takviye ilaç falan verirdi bilemedim şimdi
Hayırlısı olsun canım ben raporlu olduğum için 20 kasıma kadar transfer olmuş olmam gerek durum sıkıntılı biraz bende
Merhaba hayırlı olsun sürecin safran'cım
Sağol canım benim yaAyyyyy hayırlı olsun canısı inşallahçok sevindim senin adına umarım herşey gönlünce olur
Hıc nobetcı yokmu canım Ya Ins Vardır Alırsın.Kızlar bende bugün gittim tekrar kan verdim doktorum rahim kalınlığınin 10mm olduğunu soyledi bana 1 tane kalçadan iğne verdi bide 2 kutu 3 tabletlik antibiyotik verdi bı sorun olmazsa Çarşamba günü yada perşembe günü transfer olucam.Sansima bugün eczaneler öğlene kadar acıkmışİlaçları daha almadim
Bende gittim biz zamanlar ama ne verdiysem geri aldım ilaçlsr yüzünden 1 aydır dengede tutmaya çalışıyorum kendimi ne veriyorum ne alıyorum hesabıAnladım canım. Bende sımdı dıyetısyene gıttım Tup benek transfer asamasında oldgmu soyledım Saglıklı beslenmek ıcın Dıyet yazdı azda kg vermek ıcın ben duzenlı kahvaltı yapamıyorum bebıs Karnımdayken guzel besleneyım
z önce eşim traş makinesi nerde diye beni aradı sanki ben kullanıyorumSağol canım benim yaŞimdi eve geldim Temizlik biraz kalmış onu hallediyorum yani iki kişi yaşıyoruz bu ev bu hale nasıl geliyor ben anlamıyorum
İnşallah vardır doktordan haber bekliyorum kullanmak içinHıc nobetcı yokmu canım Ya Ins Vardır Alırsın.
Bu erkekler aynı çocuk gibiler yaA
z önce eşim traş makinesi nerde diye beni aradı sanki ben kullanıyorum