Ay ben de 3+3te öğrendim, erken öğrenmenin bu kadar kötü olacağını hiç düşünmemiştim
sizin adınıza sevindim allah tamamını erdirsin benim tahlil yine çok düşük çıktı salı doktora gidicem artık ya ilaçla yada kendiliğinden biter inşallah
kuzum yedinci haftaya giricem benim de karnım şişBana vakit hiç geçmiyormuş gibi geliyor ya size de öyle geliyor mu biraz hızlı ilerlesin günler istiyorumbirde 4. Haftada olup karnı şişen var mı benim karnım belirgin şekilde şişti yani kilo aldım ben sanki
Benim de rahim bölgesinde ağrı oluyor 7 haftalığimHala kasık ağrısı yaşıyor musunuz kızlar 7 haftalık benim hala yaşıyorum bugün aşırı ağrıdı korkuyorum hatta
Ciddi misin geçer dediler ama13-14. Haftalarda hafifliyo ama tamamen geçmiyo
Çok sağolYok yok korkma neden kötü olsun . Sakın araştırıp internetten bilgi alma sadece doktorunu dınle . Kese zaten mınık olur ıcerısınde bebegı gorup kalp atımını alırsanız hersey yolunda demek . Sabırla bıraz beklemek lazım
Sağolun içim rahatladıhayır benimde en başında haftama göre yüksekti. şimdi normale döndü. bende çok stres yapmıştım moralini bozma.
İnan strest daha cok etkılıyor benım ablamın degerlerı o kadar kötü arttı ki şimdi yegenım 3 yasındaEvet canım inişli çıkışlı değerler tüm psikolojimi bozdu sağlıkla devam eder inşallahyani çok şükür hiç iniş olmadı ama sanki düşük artıyor canım sıkılıyor son betan kaçtı kaç haftaliksin inşallah sağlıkla buyut
Ilk 2 ay baya şişkinlik oluyor gaz da etkılıyor ama acayıp bı sıskınlık oluyor dar gıysem herkes hamılemısın der yanı . Ama saklamak istıyoruz ya mecburen genıs gıymem lazımBana vakit hiç geçmiyormuş gibi geliyor ya size de öyle geliyor mu biraz hızlı ilerlesin günler istiyorumbirde 4. Haftada olup karnı şişen var mı benim karnım belirgin şekilde şişti yani kilo aldım ben sanki
Bazı doktor detay verır bazısı vermez. Ben yolk molk burdan öğrenmiştimÇok sağolama yolk kesesi falan diyorsunuz öyle bişey de denmedi bana. Acaba sonra mı gözüküyor baktığında 5+0 Dı. Vajinal ultrasonla bakıldı
Ayy salı günü öğrendim hafta ay gıbı geldı bana gecmıyooo gecmiyorBana vakit hiç geçmiyormuş gibi geliyor ya size de öyle geliyor mu biraz hızlı ilerlesin günler istiyorumbirde 4. Haftada olup karnı şişen var mı benim karnım belirgin şekilde şişti yani kilo aldım ben sanki
Aynen geçmiyor ciddenAyy salı günü öğrendim hafta ay gıbı geldı bana gecmıyooo gecmiyor
Ooo kızlar siz buralara gelmişsiniz bileKalp atısı o kadar erken duyulmuyor sanırım ona ayrı gidersin ilk randevu mu canım
Doktorun kovacağını bilmesem her gün doktora giderim öyle bir heyecanAyy salı günü öğrendim hafta ay gıbı geldı bana gecmıyooo gecmiyor
Ooo kızlar siz buralara gelmişsiniz bile
Cnm kana gıtmışmıydın sen?
Perlitik T Tugceexnxn Z zerifce
Kızlar ben daha kan vermedim ama olsun Bi bakim buralara dedim
Cnm senın sat 16 şubatmıYok canım ben bugün 4+2 yim daha randevum ayın 27 sinde ya o zaman 5+3 olcam Allah’ın izniyle. En azından kese görünür o vakte
İnan strest daha cok etkılıyor benım ablamın degerlerı o kadar kötü arttı ki şimdi yegenım 3 yasında
Ilk 2 ay baya şişkinlik oluyor gaz da etkılıyor ama acayıp bı sıskınlık oluyor dar gıysem herkes hamılemısın der yanı . Ama saklamak istıyoruz ya mecburen genıs gıymem lazım
Bazı doktor detay verır bazısı vermez. Ben yolk molk burdan öğrenmiştimKese var sonra kalp atımı var tamam gerısını soylemezler yani bana söyleyen doktor denk gelmedi .
Eve ultrason cihazı alıp her gün bebeğime bakmak gibi fikirlerim yok değilDoktorun kovacağını bilmesem her gün doktora giderim öyle bir heyecan
İnterntte var satılıyor desemEve ultrason cihazı alıp her gün bebeğime bakmak gibi fikirlerim yok değilama çok güzel olmaz mıydı
Hatta ismi fetal dopplerİnterntte var satılıyor desemdoppler cihazı. Ama ileriki haftalarda anca işe yarıyor