- 31 Ekim 2022
- 1.222
- 2.403
- 26
Kese görünür canım ultrasondakizlar pzt. randevu aldim. 5+2'de kese ve bebek gorunr mu?? vajinal ultr. ya da karindan baksa?? ilk gebelk bilmiorum pek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kese görünür canım ultrasondakizlar pzt. randevu aldim. 5+2'de kese ve bebek gorunr mu?? vajinal ultr. ya da karindan baksa?? ilk gebelk bilmiorum pek
6+0 şuan canım 5+4 de gördüm keseyi kalp atışı için henüz erken dedi doktorum. Onuda 2 haftaya görürüm muhtemelen. Amiiin inşallah
Benim 36 saatte 3 kat artmıştı. En az iki kat olmalı diyorlar zaten. Sağlıklı bir durum merak etmeyinKızlar 3 gün önce en son 353 dü kan testim şimdi 1425 çıkmış 3 günde biraz fazla artmıyor mu sizce de? Daha 4+1 deyim.
Canım benim 4 haftanın sonlarına doğru nokta gibi bir şey görmüştü. Emin olamadı kese mi diye. 5. Haftada o nokta büyüdü kese olduğuna emin olduk. Bugün 5 buçuk haftalık falanmışım doktor öyle dedi. Kese büyümüş. Kalbi haftaya duycaz muhtemelen dedi. Doktorun kullandığı cihaza göre değişiyor bu durum. Bana hiç alttan bakmadı hep ultrasonda göründü.kizlar pzt. randevu aldim. 5+2'de kese ve bebek gorunr mu?? vajinal ultr. ya da karindan baksa?? ilk gebelk bilmiorum pek
4. Gün 644 6. Gün 1643Kızlar beklenen adetten 5 gün sonra beta kaç çıktı sizde?
İnşallah görünür bende 5+1 oluyorum yarın gıdıcem kese içinkizlar pzt. randevu aldim. 5+2'de kese ve bebek gorunr mu?? vajinal ultr. ya da karindan baksa?? ilk gebelk bilmiorum pek
Maşallah ayyy ben 4 gün sonra öğrendim zor geliyo saatler gecmıyorAy bir hayırlısıyla göreydim erken ogrenmenin sıkıntıları 3 + 3 te öğrendim
Benim 6000 lerde bi değer çıktı da acaba çok mu yüksek? Ya da yüksek olması kötü bişey mi iyi bişey mi bilemedim4. Gün 644 6. Gün 1643
ben 5+5 de karından keseyi ve yolksacı gördü bebeği görmedik ama vajinal kalp atışı bebek görülürdü bakmadı doktor haftaya çağırdıkizlar pzt. randevu aldim. 5+2'de kese ve bebek gorunr mu?? vajinal ultr. ya da karindan baksa?? ilk gebelk bilmiorum pek
3 gün 388 di 5 günde 700 küsür olması gerekirdi ben bir kere kan verdimKızlar beklenen adetten 5 gün sonra beta kaç çıktı sizde?
Ben de sadece bir kere kan verdim hastaneye gittim ama tekrar beta bakmadılar3 gün 388 di 5 günde 700 küsür olması gerekirdi ben bir kere kan verdim
Yok yok korkma neden kötü olsun . Sakın araştırıp internetten bilgi alma sadece doktorunu dınle . Kese zaten mınık olur ıcerısınde bebegı gorup kalp atımını alırsanız hersey yolunda demek . Sabırla bıraz beklemek lazımBenim 6000 lerde bi değer çıktı da acaba çok mu yüksek? Ya da yüksek olması kötü bişey mi iyi bişey mi bilemedim
Ama keseye baktık kese minicikti
Normalde bır kere kan alıyor doktorlar bazen şüphelendikleri birşey olursa yada benim gibi öncesinde düşükleri olanlar olursa o zaman bır kac defa ısteyıp artısa bakıyorlar.Ben de sadece bir kere kan verdim hastaneye gittim ama tekrar beta bakmadılar
hayır benimde en başında haftama göre yüksekti. şimdi normale döndü. bende çok stres yapmıştım moralini bozma.Benim 6000 lerde bi değer çıktı da acaba çok mu yüksek? Ya da yüksek olması kötü bişey mi iyi bişey mi bilemedim
Ama keseye baktık kese minicikti
sizin adınıza sevindim allah tamamını erdirsin benim tahlil yine çok düşük çıktı salı doktora gidicem artık ya ilaçla yada kendiliğinden biter inşallahBenim 590dan 850ye yükselmişti. Doktor alt sınırda olsa yükselme oluyor, bazı kişilerin 72 saatte 2 katına çıkabiliyor dedi. Şimdi ise artık 48 saatte 2 katına çıkarak devam ediyor. Meraklanmayın sizin de öyle olur inşallah, düzenli takiple
Ay ben de 3+3te öğrendim, erken öğrenmenin bu kadar kötü olacağını hiç düşünmemiştimİnşallah canım 13 ile öğrendim
Amin inşallah, ben 3+4 itibariyle hep doktor kontrolündeyim. Haftaya keseyi üstten görürüz dedi; sonraki hafta da kalp artışı inşallah. Sizinki de benim gibi olur inşallahsizin adınıza sevindim allah tamamını erdirsin benim tahlil yine çok düşük çıktı salı doktora gidicem artık ya ilaçla yada kendiliğinden biter inşallah