- 9 Mart 2023
- 3.480
- 6.172
Aynı hastane değilse endişelenmeyin. Benim pazartesi devlette 3.49, Cuma özelde 247 çıkmıştı. İnşallah sağlıkla ilerlerbiraz moralim bozuldu gibi cuma günü adet günümde kaln verdim 73.80 gibi çıktı bugün kan verdiğim 84 buçuk çıkmış az değil mi
aynı hastaneye verdim lekelenmem olmadıAyni hastanede mi verdiniz cnm, hic lekelenme filan oldumu ?
aynı hastaneydi bide özelde yapıyordumAynı hastane değilse endişelenmeyin. Benim pazartesi devlette 3.49, Cuma özelde 247 çıkmıştı. İnşallah sağlıkla ilerler
Adetiniz gecikmiş miydi? Erken öğrenince sürekli insan en kötüyü düşünüyor.aynı hastaneydi bide özelde yapıyordum
cuma adet günümdü zaten o gün bi kan verdim bide bugün yani üstünden üç gün geçti adettenAdetiniz gecikmiş miydi? Erken öğrenince sürekli insan en kötüyü düşünüyor.
İki gun sonra tekrr kan verin cnm veya yarin dayanamassaniz. Rabbim insallah saglikla nasip etsin. Aminncuma adet günümdü zaten o gün bi kan verdim bide bugün yani üstünden üç gün geçti adetten
Bende de var nöbetleşe geliyorlar. Tam belimin ağrısına bi çare buldum yastık koydum falan derken karın ağrısı başlıyorKızlar karnımın alt tarafında biraz sancı var bazen kasığıma da vuruyo bel ağrısı var sizde var mı bunlar ?
Yok canım benim daha yarın 4 hafta olacak 7 haftada falan duyuluyormuş galiba 3 hafta sonra giderim bendeTabiki öyle ama önce annenin sağlığı. Her bakımdan yani. Psikolojik olarak da iyi olmamız gerekiyor. Bir iki derken insan uzaklaşiyor zaten. Daha 6+4üm ben ama ne bileyim. O annelik duygusunu şimdi bile biraz biraz hissediyorum. Bebeğimin sağlığı için bırakma fikri de yerleşince akla sigara çok gerilerde kalıyor. Aklımdan şu an geçen kalp atışı. Daha duymak nasip olmadı. Haftaya salı randevum. İnsallah da duyarım. Siz duydunuz mu?
randevu aldım doktora gidicemİki gun sonra tekrr kan verin cnm veya yarin dayanamassaniz. Rabbim insallah saglikla nasip etsin. Aminn
Kaç haftalıksın?Ultrason görüntüsü bu şekilde
Tam 6 haftalıkKaç haftalıksın?
Yok canım bir şey olmaz merak etme . Olacagı varsa zaten esen yelden bile olur . Bir arkadaşım hamileyken karadeniz turu yaptı dağ bayır gezdi kaydı düştü vs hiçbir şey olmadı .Kızlar sabah okula giderken okul kapısının önünde 3 köpek bana doğru koşturdu bizim okulun köpekleri de elinde poşet falan varsa korkutuyorlar ben baya korktum kanım çekildi resmen bir süre gitmediler üstüme üstüme geldiler birşey olmaz değil mi bebeğe falan sinirim bozuldu sabah sabah
Valla bende korktumYok canım bir şey olmaz merak etme . Olacagı varsa zaten esen yelden bile olur . Bir arkadaşım hamileyken karadeniz turu yaptı dağ bayır gezdi kaydı düştü vs hiçbir şey olmadı .
Hayırlı olsun kaç haftalık acaba şu an benim de bat 11 marttı ama sat 15 Şubat 3+6 şu anda :)Merhaba herkese sat 10 şubat bat 11 mart Sonuc 644 betaprogesteron 13.29 şimdi öğrendim . Süpriz oldu bana da .
Ben henüz doktora sonuc için gitmedim . 2 de gıdecegım söylerse yazarım . Hayırlı olsun sizedeHayırlı olsun kaç haftalık acaba şu an benim de bat 11 marttı ama sat 15 Şubat 3+6 şu anda :)
İlk düzenli artış sağlayıp sonra mı artmamaya başladı. Ne kadar fazla düşük oluyor ya artıkKızlar beta yükselmiyordu 400 - 500 yükseldi bebek sağlıksız dedi 6 hafta +3 günlük dün gece kanama adet ağrısı ağrıyla düşürdüm bebeğimi bugün baktırdım kesede gözükmüyordu 1 hafta sonra gel parça var mı bakalım dediler bir daha ne zaman yapabilirim çok hevesliydim ilkti
benımkı pek beklenen bir gebelik değildi , spora da gidiyordum hemde zumbaKızlar sabah okula giderken okul kapısının önünde 3 köpek bana doğru koşturdu bizim okulun köpekleri de elinde poşet falan varsa korkutuyorlar ben baya korktum kanım çekildi resmen bir süre gitmediler üstüme üstüme geldiler birşey olmaz değil mi bebeğe falan sinirim bozuldu sabah sabah