2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    270
Yani boşa içmiş olmazsın tabiiki de depolarının dolması uzun sürer. Şu an senin sıkıntın aslında vücudun günü kurtarıyor eğer vücudunda böyle bir depo olsa eksiklik olmasa zaten bunları yaşamazsın o yüzden önce şok yaparak depoları doldurman sonra günlük rutin sadece takviye olarak alman gerekiyor. Bana doktorum böyle anlatmıştı

Emzirme döneminde kullanılan multivitaminlerden kullansana. Ben imom latte kullanıyorum mesela. Tabii kan tahlili yaptırsan doktor ona göre bir takviye de önerebilir.

Emzirme döneminde kullanılan multivitaminlerden kullansana. Ben imom latte kullanıyorum mesela. Tabii kan tahlili yaptırsan doktor ona göre bir takviye de önerebilir.
Ben hem Imom latte artı d vit ve magnezyum kullanıyorum. Üzerine kolajen takviyesi ve pilates. Fiziksel olarak ancak kendime geldim. Çocuğu beşikten almak bile eziyetti çok emmediği için sütü bilmiyorum ama isterse bir saat bile emebiliyor. Demek ki sütte var diyorum.

Kızlar kangurusundan memnun olanlar ne kullanıyorsunuz.hafif ergonomik ve kullanımı kolay bir şey istiyorum.memnun olanlar markayi yazabilir mi.muhtemelen konusuldu ama ben pirlere karismistim okuyamadim.

Arkadaşlar aranızda oğlunu sünnet ettirenler süreçten bahsedebilir mi hiç bir bilgim yok . Bu ay ya da en geç öbür ay sünnet ettirelim diyorum ama süreç bilmiyorum çok ağrı sızı olur mu sünnet kilosu alınıyorsa bez nasil tutuluyor ya da bez tutulursa pipisi acıyıp enfeksiyon kapmaz mi Kac gün ya da hafta ağrı huysuzluk oluyor sünnet sonrası dikkat edilmesi gerekenler neler gibi bir de 5 aylık bebeğe sünnet nasıl oluyor yani anestezi falan verilmiyor sadece pipi uyuşturuluyordur diye düşünüyorum ama ???
şimdiden cevaplar için teşekkür ederim

Öncelikle ne kadar erken o kadar iyi dönmeye başladıkca Zorlanırsın.
Lokal anestezi sadece pipi iğneyle uyuşturulıyor.
Karton bardak kestıp onu pıpıye koyup bezı baglıyorsun.
İlk gün 4 saat arayla calpol verdırdı bıze ama 2 bıleemdım 3 kere sonra artık agrı olmaz dedi olmadıda.
İlk çişi yaparken acıyor acımadı bızde yaparken.
Bizim sargıyı cok sıkı sarmıstı onu acamadık tek sorun o oldu doktor acarken coook agladı. Yoksa dusta kendı cıkıyor.
Acıkcası cok kolay bir sürec oldugunu bıttıgını anlamıyorsun gercekten . Iyıkı yapmısız erkenden

Ben verilen antibiyotikli kremi beze sürdüm önüne yapışmasın diye.her bez yenilemede bezin önüne sürdüm sargı ciktiktan sonra.o kremi pipiye de bol bol sur en cabuk o iyilestiriyor.cok agrisi olursa damla veriyorlar.ben.20 günlükken yaptirdim.lokal anestezi oldu.ilk ciste az ağladı.bez değişimlerinde biraz ağladı sonra unuttu gitti.

Kızlar kangurusundan memnun olanlar ne kullanıyorsunuz.hafif ergonomik ve kullanımı kolay bir şey istiyorum.memnun olanlar markayi yazabilir mi.muhtemelen konusuldu ama ben pirlere karismistim okuyamadim.
Ben Solomombaby kullanıyorum. Ergonomik ve her yöne. Ancak uzun süre sling kullandığım için mi bilmiyorum ama bana biraz kaba geldi. Tek başıma takıp çıkarabiliyorum da

Dilkenciim iyiyiz kuşum
Büyüyor fena gitmiyoruz bence
Oh oh maşallah dönme egzersizi yaptırdın mi hiç? Bilgin var mı sen en erken doğuranlardansin büyüğümüzsün biliyorsundur hsbshs bizimki dönmeye başladı ama tam donemedigi için sinirleniyor bir an önce öğrensin ben de rahat edeyim o da bir de gece surejli döndüğü için uyanıyor bunun Bir püf noktası var mı yav

biz oğlum 50 günlükken yaptırdık. lokal anestezi ile yapıldı işlem 15-20 dk ancak sürmüştür. hiçbir sargı, pansuman vs. yaptırmadı bize. kendisi işlem yapılan kısmı kapsayacak şekilde hametan sürüp bezini de sımsıkı kapattı. bize de her açışımızda aynı şekilde yapmamızı söyledi. o bölgeye süremiyorsanız bezine sürün dedi. karton bardak da koyabilirsiniz dedi ama biz hiç koymadık. önemli olan beze yapışmaması. bezi sık sık değiştirdik zaten. bir de enfeksiyon için krem verdi sabah-akşam. ilk gün 4 saatte bir calpol verdik biz de. benim oğlum akşam üzeri olmuştu. o günün gecesinde biraz ağrısı oldu sanırım huzursuz oldu. ama sonra hiçbir huzursuzluk vs. yaşamadık. ilk birkaç günden sonra her gün banyo önerdi bir de, kaç gündü tam hatırlayamadım şimdi doktor söyler zaten. dikişleri kendiliğinden düştü. ilk birkaç günden sonra her şey normaldi yani.

Ay acelen ne? Ben bizimki geç dönsün diye her ağladığında memeyi dayayıp kilo aldırmaya çalışıyorum dermişim ya şaka bir yana, dönerler elbette ama biliyosun, hayat bir tık zorlaşacak bunlar dönmeyi öğrendikten sonra, arkamızı dönemeyeceğiz kolay kolay

tam dönme zamanla oluyor diye hatırlıyorum ben, yani daha vakti olabilir.

Magnezyumu ben doğumdan sonra kalanları bitirmek için kullandım, ondan sonra hiç kullanmadım. Ya sırt bel ağrılarına da iyi geliyor muydu acaba

Bizim ikinci Dr da bırakın ne uğraşıyorsunuz döndürmeye falan, hazır olduğunda döner işte dedi. Bıraktım bende

Ya hiç yaptırmadım bizimki erkenci çıktı. Çok fena bir şey oldu
Gerçi yuvarlanmıyor yani yüz üstünden sırt üstü dönmüyor. Eğer onu sorduysan ama ben şanslıyım benim kız gece dönmeden uyuyor
Ben oyun halısına çok koydum, hep orda öğrendi
Şimdi de emeklemeye çalışıyor. Bizim köpeğin arkasından onları görünce sen geliyorsun aklıma. Köfte de çook yaşlandı artık, çok üzülüyorum

Benim acelem yoktu bizimki dönmeye başlayınca madem dönüyor tam dönsün de bitsin bu iş diyorum benimki yüz üstü uyuyor o yüzden direkt tam tur dönebiliyor onda zorlanmıyor ama işte bazen kolu altta kalıyor onu kurtarmayı beceremiyor o yüzden sordum bunun bir egzersizi fln var mı diye bazen uyanınca başını tam tersi yönünde ayağının geldiği yerde buluyorum bunu nasıl başarıyor hiç bilmiyorum

Oy masallahh Ben de artık oyun halisina geçeceğim yavaş yavaş. Reflüsü olduğu için cesaret edemiyorum açıkçası:/ ah ya tüyü kadar sağlıklı ömrü olsun inşallah bu acıyı yaşamanı hiç istemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…