MasaAllah hayirlisi hakkinizda agrilarin ve bulantilarin cok normal .kese gormeye gittinizmi acaba
Ben 5+2 görünüyorum. Ama belirti hissetmiyorum pek. Çok nadiren midem bulanıyor ama normalde de bulanabildiği için sadece hamileliğe yoramıyorum. İnsan böyle de endişe ediyor. Acaba iyi mi diyeArkadaslar dun sabah kalktigimda midem bulaniordu, gogus hassasiyetm daha coktu
Bugun hersy azaldi bu normalmi ortalama 4+2 haftaligimdir
Bnmde ayni cnm arada hafif midem atiyor gibi. Cok nadir kasik bir iki batiyor, karnm agriyo surkli tek, bel agrm vr bnm biraz agrili dgecior ama kistm vr 5 cm snrm onun verdigi agrilr bnlr. Yani ole aman aman bir hamilelik belrtim yk belki ilerde olr . Bnm onceki hamilelgmde bukdr bile belrtm yktu hic kusmadm misal hafif geciordu. Yani bu bir olcu deil bn bilsem bile endiseleniorm :)Ben 5+2 görünüyorum. Ama belirti hissetmiyorum pek. Çok nadiren midem bulanıyor ama normalde de bulanabildiği için sadece hamileliğe yoramıyorum. İnsan böyle de endişe ediyor. Acaba iyi mi diye
Evet belki de hiç belirtim olmadan geçecek bu dönem ama insan her gün kendinde belirti arıyorBnmde ayni cnm arada hafif midem atiyor gibi. Cok nadir kasik bir iki batiyor, karnm agriyo surkli tek, bel agrm vr bnm biraz agrili dgecior ama kistm vr 5 cm snrm onun verdigi agrilr bnlr. Yani ole aman aman bir hamilelik belrtim yk belki ilerde olr . Bnm onceki hamilelgmde bukdr bile belrtm yktu hic kusmadm misal hafif geciordu. Yani bu bir olcu deil bn bilsem bile endiseleniorm :)
maşallah gayet iyi3 Mart 23
4 Mart 52
6 Mart 114
7 mart 220 nasıl sizce ?
Canım ne yaptın nasıl oldun ne dedi doktorKızlar,
Bana dua edin
Kanamam oldu, acildeyim
Hayırlı olsun canım darısı isteyen herkeseBugün bende doktora gittim evde yaptığım testte görmüştüm ilk. Doktor vajinal usg ile baktı, hayırlı olsun kese oluşmuş yolk da var dış gebelik değil 15 gün sonra gel dedi
Biz beta hiç bakmıcaz 15 gün sonra kalp atışı duyulursa rutin testleri vericem. Umarım sağlıkla atlatırız bu süreci
Canım aynı hastane olmasına dikkat et . Labaratuvar lara göre degisiyor çünkümerhaba arkadaşlarKasım annesi olabilmem için hcg degerlerime bakabilir misiniz?
Adete bir gün kala silik çizgi gördüm ayni gün kan verdim. sırayla;
cuma 55,67 hcg
cumartesi 98,76 hcg
salı yani bugun 186,75 hcg
cumartesiden salıya yani 72 saatte 200ü geçmesini bekliyordum. persembe tekrar bakacağım siz ne düşünüyorsunuz? aynı saatler ve ayni yerde verdim.
ayni hastane hemen hemen ayni saatler...Canım aynı hastane olmasına dikkat et . Labaratuvar lara göre degisiyor çünkü
Son değerin çok az artış olmuş canım sen yine ikş günde aynı saatte aynı yerde vermeye devam et inşallah toparlar ivmesini yakalar annesiayni hastane hemen hemen ayni saatler...
Geçmiş olsun umarım ciddi birşey değildir bizi haberdar et olur muKızlar,
Bana dua edin
Kanamam oldu, acildeyim
Benim de 4+5 te 6 mm olctu iyi herhaldeMaşallah canım. Kesen 5,3 mm olmuş bilebende 4+3 de gitmiştim görmüştüm çok şükür. 17 sinde de kalbini dinlemeye çağırdı doktorum
AminHayırlı olsun canım darısı isteyen herkesekese kaç mm dedi doktor acaba? Bide kaç haftaliksin kuzum
Kızlar merhaba 28 martta gebeliğimi öğrendim 2. Hamileliğim sizce beta düzgün artış gösteriyo mu reglim 1 gün gecikti bebeğim sağlıklıysa inşallah Kasım ayında doğacak benim gibi bu durumu yaşayan varmı acaba
Allah yardımcımız olsun insallah sağlıkla kavuşmayı nasip eder rabbimBnmde 3. Gebeligim bir erken dogum 5 aylik kayip , birde 2 aylik dusuk vr sni cok ii anliorm bnde ayniyim suan kalp sesi duyana kdr dokuz dogurcm eminmki