• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Haziran/Temmuz Anneleri :)

Benimde aynı canım kalp atışını da duydum ama hala az da olsa hafif kahverengi leke geliyor artık alıştım önemsemiyorum 🥰
Canım valla içime su serpiyorsun :KK36:sabah silinmede pembemsi gördüm
inşallah hayırlısıyla şu süreci atlatırız da guzel bır hamılelık geçiririz.
sabah uyanmayla başlıyor öğlene kadar devam ediyor mide bulantım sonra düşünüyorm çok şükür bunu yaşayabiliyorum diyorum. Bulantıyla kötü oluyorum ama sonra sukur bebegım var dıye cok mutlu oluyorum
Çok değişik duygular ya gercekten cok zorluklar yaşadım ınsallah Rabbım bundan sonrasına da yardım eder hepimize

Canım valla içime su serpiyorsun :KK36:sabah silinmede pembemsi gördüm
inşallah hayırlısıyla şu süreci atlatırız da guzel bır hamılelık geçiririz.
sabah uyanmayla başlıyor öğlene kadar devam ediyor mide bulantım sonra düşünüyorm çok şükür bunu yaşayabiliyorum diyorum. Bulantıyla kötü oluyorum ama sonra sukur bebegım var dıye cok mutlu oluyorum
Çok değişik duygular ya gercekten cok zorluklar yaşadım ınsallah Rabbım bundan sonrasına da yardım eder hepimize
Amin çoğul gebelik olduğu için ikimiz için de zor geçiyor canım benimde sabahları mide bulantısı oluyor doktorum PRİAM ilacı verdi akşamları atıyorum iyi oluyorum mide bulantısı hafifliyor akşam saat 10 oldu mu uykum geliyor artık daha erken uyuyorum 😂 arada ağrılarımda oluyor

Amin çoğul gebelik olduğu için ikimiz için de zor geçiyor canım benimde sabahları mide bulantısı oluyor doktorum PRİAM ilacı verdi akşamları atıyorum iyi oluyorum mide bulantısı hafifliyor akşam saat 10 oldu mu uykum geliyor artık daha erken uyuyorum 😂 arada ağrılarımda oluyor
Senin yine 10 iyi ben 8den sonrasını hatırlamıyorum.
sezenosman sezenosman canım omega kullanıyorsun ya içinde folik asit var ,kendi folik asidini bıraktın mı ? Kafama takıldı çok kaç gündür 😒
folik asit ne zaman bırakılıyor ki, bende halen kullanmaya devam edıyorum.
Son zamanlarda artan baş ağrılarım için de progestan dan dolayı dedı, bir er gün arayla vurdur dedi. Bide ocean extramag magnezyum sitrat verdi

sezenosman sezenosman canım omega kullanıyorsun ya içinde folik asit var ,kendi folik asidini bıraktın mı ? Kafama takıldı çok kaç gündür 😒
Aynen canım içinde folik asit var ekstra folik asite gerek yok ben zaten transferden 1 ay öncesinde başka Bi multivitamin vermişti doktorum onun adı pharma supra life for women, kan tahliline kadar onu devam ettirdi sonrasında da regenesis max şimdiki kullandığım multivitamine başlattı. Ben tüp tedavisinden önce 2 ay boyunca kendim folik asit kullanmıştım . Doktorum hiç sadece folik asit kullandırmadı

Senin yine 10 iyi ben 8den sonrasını hatırlamıyorum.

folik asit ne zaman bırakılıyor ki, bende halen kullanmaya devam edıyorum.
Son zamanlarda artan baş ağrılarım için de progestan dan dolayı dedı, bir er gün arayla vurdur dedi. Bide ocean extramag magnezyum sitrat verdi
😂😂 benim doktorum transfer den kısa bi süre önce imom verdi imomu mu aldıktan sonra folik asiti bıraktım hala da vitamin olarak imom kullanıyorum

Aynen canım içinde folik asit var ekstra folik asite gerek yok ben zaten transferden 1 ay öncesinde başka Bi multivitamin vermişti doktorum onun adı pharma supra life for women, kan tahliline kadar onu devam ettirdi sonrasında da regenesis max şimdiki kullandığım multivitamine başlattı. Ben tüp tedavisinden önce 2 ay boyunca kendim folik asit kullanmıştım . Doktorum hiç sadece folik asit kullandırmadı
Demekki yeterli görmüş doktorun canım.
İkisini birlikte kullanıyorum arkadaş fazlasını vücut atar dedi çünkü birinde 600 omega da 400 folik asit içeriyor ne yapacağımı şaşırdım.
Ben çok uzun süredir kullanıyorum maalesef 😔
Tamam canım teşekkür ederim 🙏 ☺️

Benim bugün heyecanla beklediğim kese randevum vardı sabah kalktım wcde pıhtılı kan geldi koyu renkte bugüne kadar hiç kanamam olmamıştı. Tabii moralim sıfırlandı ağlaya ağlaya gittim doktora giderken yolda yine bi damla kan geldi muayene koltuğuna otururken o kadar korkarak oturdum ki baktik kese oluşmuş sağlıklı hiçbir sorun yok bu defa da mutluluktan ağladım 😂 Yerleşme kanamasi olabilir ya da başka sebep dedi doktor Coraspin'i kesti bi de bi süre sadece yatıp hiçbir iş yapma dediler. Umarım artmaz kanama gerçekten sabah yaşadığım korkuyu unutmayacağım. 15 Kasimda kalp atışına gidicez şimdi 🙏

Aynen fitil sayısını da çoğalttılar kanama olunca bende sizin gibi düşünüyorum bazen tahriş oluyor da olabilir diye ama inşallah önemli bir şey yoktur. Hepimiz hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah evlatlarımızı🤲🏻

Demekki yeterli görmüş doktorun canım.
İkisini birlikte kullanıyorum arkadaş fazlasını vücut atar dedi çünkü birinde 600 omega da 400 folik asit içeriyor ne yapacağımı şaşırdım.
Ben çok uzun süredir kullanıyorum maalesef 😔
Tamam canım teşekkür ederim 🙏 ☺️
Rica ederim cnm ne demek 🥰 doktorun eğer ikisini de kullanacaksın dediyse zaten kullanmaya devam et nasılsa fazlası vücuttan atılıyormuş. Şimdi bu folik asitler ve multivitaminler yüzünden çocuklar düz duvara tırmanıyor vallahi yandık 🤭 😀

Benim bugün heyecanla beklediğim kese randevum vardı sabah kalktım wcde pıhtılı kan geldi koyu renkte bugüne kadar hiç kanamam olmamıştı. Tabii moralim sıfırlandı ağlaya ağlaya gittim doktora giderken yolda yine bi damla kan geldi muayene koltuğuna otururken o kadar korkarak oturdum ki baktik kese oluşmuş sağlıklı hiçbir sorun yok bu defa da mutluluktan ağladım 😂 Yerleşme kanamasi olabilir ya da başka sebep dedi doktor Coraspin'i kesti bi de bi süre sadece yatıp hiçbir iş yapma dediler. Umarım artmaz kanama gerçekten sabah yaşadığım korkuyu unutmayacağım. 15 Kasimda kalp atışına gidicez şimdi 🙏
Gözünüz aydın 🤲 Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin . Dikkat edin biraz ayaklarınızı uzatarak oturun, sanırım bazı durumlarda bu kan sulandırıcılar da sebep olabiliyor. Ama çok lekelenme yaşayıp sorunsuz hamileliği ilerleyen var . Keseniz de güzelmiş zaten içiniz rahat olsun . Bugünkü mutluluğun darısı 15 kasımdaki kalp atışına inşallah 😍🤲ben de kesede çok ağladım bu sefer kalp atışına yanımda mendil götürücem 🤭

Rica ederim cnm ne demek 🥰 doktorun eğer ikisini de kullanacaksın dediyse zaten kullanmaya devam et nasılsa fazlası vücuttan atılıyormuş. Şimdi bu folik asitler ve multivitaminler yüzünden çocuklar düz duvara tırmanıyor vallahi yandık 🤭 😀
Doktorumun söylediği ilacı almadığım için soramıyorum o yüzden canım.
Hahahaha doğru söylüyorsun 😂

Kızlaaarrr transferimin dün 6. Günüydü erken gebelik testi ile çift çizgiyi gördüm. Bugün betahcg için kan verdim 51 çıktııııı. Sizce normal mi ? O kadar mutluyum ki ! Keseyi ve kalp atışlarını da duyarız inşallah.Allah isteyen herkesin gönlüne göre versin.
Maşallah canım rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin tebrik ederim çok sevindim 😍🤲🧿💕

Kızlaaarrr transferimin dün 6. Günüydü erken gebelik testi ile çift çizgiyi gördüm. Bugün betahcg için kan verdim 51 çıktııııı. Sizce normal mi ? O kadar mutluyum ki ! Keseyi ve kalp atışlarını da duyarız inşallah.Allah isteyen herkesin gönlüne göre versin.
Hayırlı olsun canım evet normal benmde 5. Günde 25 çıkmıştı... İnşallah düzenli kat kat artışın olur🙏🙏🙏🙏

Merhaba kizlar geçtiğimiz perşembe günü kese kontrol için gitmiştim kese sağlıklı hatta içinde minik bebiş göründü bile 10 Kasım'da kalp atışı için gidicem bu arada rutinde istenilen testleri yaptırmam istedi doktorum varmı sizlerdende tahlil yaptıran istenilenler 6 gün sonra minik kalbimin kalbini duyucam nasip olursa inşallah ☺️🥰❤️

Back