• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Haziran/Temmuz Anneleri :)

Merhaba 5. Ekimde transfer oldum benim de 16. Günümde ve 17. Günümde lekelenmelerim oldu adet kanaması gibi olmadığı sürece sorun yok hatta bu gün hafif lekenmem oldu endişelenme ağrın var mı şiddetli ağrı ve durmadan kanaman olursa tehlikeliymiş lekelenme ne renk
Üç gündür devam eden pembemsi bir kanama iğne ve ilaçları çoğalttılar şu an ne durumda bilmiyorum. Ağrım yok çok şükür ve devamlı bir kanama da değil ama hayırlısı artık 😔

Üç gündür devam eden pembemsi bir kanama iğne ve ilaçları çoğalttılar şu an ne durumda bilmiyorum. Ağrım yok çok şükür ve devamlı bir kanama da değil ama hayırlısı artık 😔
Benim ilk kanamam olduğunda hemşirem coraspin ilacını kesmişti doktoruna sordun mu benim bir kere pembemsi kanama oldu diğer kanamalarım kahverengi ve siyah renkteydi hala da kahverengi akıntı yaşıyorum endişe etme içini ferah tut yine de doktoruna sor belki kan sulandırıcı kullanıyorsan onu kesebilirler

Merhaba arkadaşlar benin kesenin biri gelişmemiş malesef, diğeri sağlıklı çok şükür, karından ultrason 9 haftalık, cinsiyet tahmini yapabilen bi teyzemiz varmi

Eklentiler

• 20221103_111354.jpg
    20221103_111354.jpg
    83,9 KB · Görüntüleme: 74
Kızlar merhaba, bugün transferimin 6. günü az önce progestan fitili takmaya gittiğimde çamaşırımda çok hafif 3-4 damla kahvrengi akıntı gördüm. Hemen yazdım hemşireye bağladılar. progestan fitili bırak, iğnesini yazacağım onu kullan dedi. kılcal damarlarda böyle etki yapabilir dedi .

Kızlar bir sorum olacak, transferden sonra hiç lekelenme olmayıp hamile kalan oldu mu? Yani lekelenme olmaması tutmadığı anlamına mı geliyor?

Kızlar bir sorum olacak, transferden sonra hiç lekelenme olmayıp hamile kalan oldu mu? Yani lekelenme olmaması tutmadığı anlamına mı geliyor?
benim sadece 10. gün çok açık kahverengi 2 damla gelmişti. birdaha da gelmedi. herkesin yapısı farklı belirti arama canım. şuan hiç belirtim yok mesela.

Teyzeleeer merhabaa biz geldik. Günlerdir hastayım iş hastalık derken giremedim. Nasılsınız süreçler nasıl gidiyor bakalım ☺️ Biz kese gördük bugün çok şükür haftaya da kalp atışı için çağırdı doktorum. Her şey yolunda çok şükür 🙏 sezenosman sezenosman çok sevindim gerçekten içime doğmuştu ama ❤️ @selin akkaya çok geçmiş olsun kuzucum 🥺
Gözünüz aydın canım çok sevindim 🙏 kasede bebek göründü mü peki? Biz de aynı durumdayız 5 gün var sanırım sizle aramızda ✨

Canm benm 15. Günüm çok şükürki bugune kadar hiç lekenmem kanamam olmadı sonucum pozitif 🙏🙏🙏 göğüs ağrım arada mide bulantım oluyor o kadar... Yani herkeste kanama olması gerekmiyor...

Benim ilk kanamam olduğunda hemşirem coraspin ilacını kesmişti doktoruna sordun mu benim bir kere pembemsi kanama oldu diğer kanamalarım kahverengi ve siyah renkteydi hala da kahverengi akıntı yaşıyorum endişe etme içini ferah tut yine de doktoruna sor belki kan sulandırıcı kullanıyorsan onu kesebilirler
Evet kullanıyordum canım hem corosprin hem enox iğne ikisini de kestiler şu an ama kanama ara ara çok olmasa da devam ediyor üç gündür

Aynen benimde kestiler kan sulandiricilari bende de kahverengi var

Evet kullanıyordum canım hem corosprin hem enox iğne ikisini de kestiler şu an ama kanama ara ara çok olmasa da devam ediyor üç gündür
Yoğun olmadığı sürece sorun yok bende de aynı canım sabahları kalktığımda peçeteye geliyor silince çok az geliyor bol bol dinlen ben öyle yapıyorum bide fitil kullanıyorum koyarken tahriş olabilir o yüzden de olabilir diye düşünüyorum

Back