• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Haziran/Temmuz Anneleri :)

Evet kızlar bugün gittik. 3 kese de 3 kalp atışını da duyduk. Doktor gebeliğin risklerin den 3 taneyi gebeliği fiziki açıdan zorlanacagimi, boyumun kısa olması, karın genişliğin az olmas vs bunun gibi bir çok etkenden bahsetti. Kalp atışlarına sevinemedim bu durumu düşününce kötü oldum biraz. Karar vermemiz için bir hafta süre verdi.

Se

Senin kaç gözüküyor cnm bana doktorum küçük olduğunu dikkat etmem gerektiğini söyledi açıkcası biraz moralim bozuldu salı günü tekrar gidicez
Bana birşey demedi bu konu hakkında canm hayırlı olsun dedi okadar. Üzme kendini daha gelişim aşamasında zaten

Evet kızlar bugün gittik. 3 kese de 3 kalp atışını da duyduk. Doktor gebeliğin risklerin den 3 taneyi gebeliği fiziki açıdan zorlanacagimi, boyumun kısa olması, karın genişliğin az olmas vs bunun gibi bir çok etkenden bahsetti. Kalp atışlarına sevinemedim bu durumu düşününce kötü oldum biraz. Karar vermemiz için bir hafta süre verdi.
Hayırlı olsun hakkında canm

Canını sıkma herşey güzel olur inşallah 🌸💖

Back