- 26 Ağustos 2022
- 635
- 868
- 23
- 35
Canım gitdin mi dr'a herşey yolundamı?Hakkımızda hayrlisi olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım gitdin mi dr'a herşey yolundamı?Hakkımızda hayrlisi olsun
Cnm gitdin mi dr'a? Kalp atışlarını duydun mu?Aman aman maşallah sağlıkla gelsinler diyeyim yarın bende kontrole gideceğim kalp atışını duymaya inşallah
Sen naptın canım her şey yolunda mı ?Canım gitdin mi dr'a herşey yolundamı?
Cokk şükür hersey yolunda bebişim benimleCanım gitdin mi dr'a herşey yolundamı?
Hadiiiii çooook sevndmmmmm darısııı başımaaaaaa 2 saat sonraCokk şükür hersey yolunda bebişim benimle
Henüz gitmedim cnm Randevum 13:00teSen naptın canım her şey yolunda mı ?
Çok teşekkürler canm inşallah hadi hayırlısıylaHadiiiii çooook sevndmmmmm darısııı başımaaaaaa 2 saat sonra
Hayrlısi olsun inşallahKese 1 tane 5.7 mm brz küçük olduğunu söyledi doktor iyimi kötü mü anlamadım istirahat gerek dedi sabah akşam progestan iğneye başlıycam popodan
Senin kaç gözüküyor cnm bana doktorum küçük olduğunu dikkat etmem gerektiğini söyledi açıkcası biraz moralim bozuldu salı günü tekrar gidicezHayrlısi olsun inşallah
Bana birşey demedi bu konu hakkında canm hayırlı olsun dedi okadar. Üzme kendini daha gelişim aşamasında zatenSe
Senin kaç gözüküyor cnm bana doktorum küçük olduğunu dikkat etmem gerektiğini söyledi açıkcası biraz moralim bozuldu salı günü tekrar gidicez
Hayırlı olsun hakkında canmEvet kızlar bugün gittik. 3 kese de 3 kalp atışını da duyduk. Doktor gebeliğin risklerin den 3 taneyi gebeliği fiziki açıdan zorlanacagimi, boyumun kısa olması, karın genişliğin az olmas vs bunun gibi bir çok etkenden bahsetti. Kalp atışlarına sevinemedim bu durumu düşününce kötü oldum biraz. Karar vermemiz için bir hafta süre verdi.
Benm moralimi bozdular ya başka doktorada gitmeyi düşünüyorum.. küçük olması bzi tedirgin ediyor istirahat etmen gerekiyor dedilerBana birşey demedi bu konu hakkında canm hayırlı olsun dedi okadar. Üzme kendini daha gelişim aşamasında zaten
Tabiki istersen git için rahat etsinBenm moralimi bozdular ya başka doktorada gitmeyi düşünüyorum.. küçük olması bzi tedirgin ediyor istirahat etmen gerekiyor dediler
Yani bana doktorum kötü birşey söylemedi biraz küçük progestan iğneye geçelim dedi hemşire daha fazla tedirgin etti beniTabiki istersen git için rahat etsin
Doktorun ne dediği daha önemli canm sen kendini dinleme ve iğnene başla Allah büyüktürYani bana doktorum kötü birşey söylemedi biraz küçük progestan iğneye geçelim dedi hemşire daha fazla tedirgin etti beni
Canını sıkma herşey güzel olur inşallahEvet kızlar bugün gittik. 3 kese de 3 kalp atışını da duyduk. Doktor gebeliğin risklerin den 3 taneyi gebeliği fiziki açıdan zorlanacagimi, boyumun kısa olması, karın genişliğin az olmas vs bunun gibi bir çok etkenden bahsetti. Kalp atışlarına sevinemedim bu durumu düşününce kötü oldum biraz. Karar vermemiz için bir hafta süre verdi.