• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Haziran/Temmuz Anneleri :)

benim sadece 10. gün çok açık kahverengi 2 damla gelmişti. birdaha da gelmedi. herkesin yapısı farklı belirti arama canım. şuan hiç belirtim yok mesela.
Canım benim de 7.Güne kadar epey bi bel ağrısı adet olcakmışım gibi ağrı vardı kanda da idrarda da pozitif ; fakat bugün 9. Günüm yine kan vereceğim birazdan ancak belirtilerim eskisi gibi değil çok korkuyorum sende nasıl oldu?

Kızlar 7+3 hamilelik sürecindeyim benim kanamalarım ve hiç geçmeyen kahverengi akıntıların oluyor bu olay beni çok tedirgin ediyor sizde süreçler nasıl

Kızlar 7+3 hamilelik sürecindeyim benim kanamalarım ve hiç geçmeyen kahverengi akıntıların oluyor bu olay beni çok tedirgin ediyor sizde süreçler nasıl
Endişe etme canını sıkma bende 5. Ekimde transfer oldum hala lekelenme devam ediyor kendimde dikkat ettim de ayakta çok durduğumda da geliyor bide fitil kullanıyorum onada yoruyorum bol bol dinlen

Endişe etme canını sıkma bende 5. Ekimde transfer oldum hala lekelenme devam ediyor kendimde dikkat ettim de ayakta çok durduğumda da geliyor bide fitil kullanıyorum onada yoruyorum bol bol dinlen
Bende fitil kullanıyorum sağlıkla kucağımıza alalım da:)

Yarın kese görme günümüz hayırlısıyla çok heycanlı tedirgin geçiyor rüyamda gördümki kan tahlili yapmışım ve değerim düşüşe geçmiş ağlayarak uyandm hayırlısıyla bir görseydik rahatlıycam 🙏🙏🙏

Yarın kese görme günümüz hayırlısıyla çok heycanlı tedirgin geçiyor rüyamda gördümki kan tahlili yapmışım ve değerim düşüşe geçmiş ağlayarak uyandm hayırlısıyla bir görseydik rahatlıycam 🙏🙏🙏
Bende yarın gidicem canm ayy çok heyecanli hayırlısıyla güzel sonuçlar alırız ya rabbi amin 🥰😍🤲🏻

Eveeet cNımmmm aynı ilerliyoruz seninleeee aminnnn🙏🙏 yarın randevun kaçta senin? Rüyadan öyle bi etkilendim gidip kan vermeyi düşünüyorum her nekadar ordan anlaşılmasada... 😃
Sorma ya bende 16.gune kadr idrar testi yapiyodum bır sürü birikti 😂 sabah gidicem hayrlisyla canm sen ?

Back