benim sürekli sari akintim geliyor ben takibe basladiginda ebeye sormustum kokulu değilse sıkıntı etme olur ama kokulu ise doktoruna söyle hemen dedi ve bunun icin bol bol su icmemi soylediKızlar hiç sarımsı akıntısı olan var mı? Peçeteye gelen az miktarda.
folden qf kullanıyorum benKızlar folik asit için hangi markaları kullanıyorsunuz?
çok güzel isimlerBenim ikiz, 2 kız olursa Gökçe Gülce düşünüyorum, erkek olursa Ekin var aklımda, başkada düşünüp bulamadım henüz bisey
Ben diafol kullanıyorumKızlar folik asit için hangi markaları kullanıyorsunuz?
Teşekkür ederim. 4 Kasımda iyi haberler alırım inşallah. Hayırlısı olsun diyorum. 20 li yaşlardaki hamilelikle 30 lu yaşlardaki hamilelik çok farklıymış bunu anladım.Hayırlı olsun inşallah sağlıkla ilerler ultrasonda 6+5 çıkmış
Anladım teşekkür ederim normal o zaman bu durum çünkü baya hamile yazdı bende de var diyebenim sürekli sari akintim geliyor ben takibe basladiginda ebeye sormustum kokulu değilse sıkıntı etme olur ama kokulu ise doktoruna söyle hemen dedi ve bunun icin bol bol su icmemi soyledi
Akıntımız yoğun ve kokulu mu benimkisi çok belli belirsiz geliyor acaba enfeksiyon muSizinle aynı haftam.
Benim en başından beri vardı. Rahim ağzında enfeksiyon varmış. Çarşamba kontrol var. Ozaman bakıp duruma göre ilaç başlayacak.
Yaa içimi rahatlattınız benim de 3 gündür belli belirsiz oluyor biraz korkmuştum açıkcası daha doktora da gitmediğim için endişeliyimEvet normalmiş kimisinde fazlasıyla oluyor kimisinde hiç olmuyor bile dedi. Üstelik benim akıntılarım son 3 gündür var.
Sağlıcakla kucağınıza alın,ben de 6 yıldır bekliyorumAy Allah razı olsun valla karnıma ağrılar girdi dünden beri 6 yıldır bekliyorum meleğimi
Geçmiş olsun,rabbim en hayılı zamanda hayırlı,sağlıkı bir bebekle sevindirsin siziKızlar beni silebilirsiniz maalesef bebeğimi kaybettim yarın kürtaj olcam kalbi durmuş hayırlısı olsun sizler saglıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Rica ederimTeşekkür ederim
Çok güzel gökçe ve gülceBenim ikiz, 2 kız olursa Gökçe Gülce düşünüyorum, erkek olursa Ekin var aklımda, başkada düşünüp bulamadım henüz bisey
folicus plus kullanıyorum doktorum onu önerdiKızlar folik asit için hangi markaları kullanıyorsunuz?
Kokulu değil. Ama koyu sarı renk hatta açık yeşil gibi. Ama idrar yolu enfeksiyonu için zimaks antibiyotik kullanmıştım. %50 azaldı sanki. Bakalım haftaya kontrolde ne diyecek doktor.Akıntımız yoğun ve kokulu mu benimkisi çok belli belirsiz geliyor acaba enfeksiyon mu
Ben demir ilacı kullanıyorum ferritinim düşük çıktı.Arkadaşlar kan tahlilimde demirim biraz düşük gelmiş ama doktorum 12. Haftadan sonra takviyeye başlamayı tavsiye etti organ gelişimi dönemi olduğu için folik asit hariç hiç bir şey kullanmamı istemiyor sizden takviye kullanan var mı
Demir İlacı ben de kullandım ilk hafta sonra bıraktım bebekte leke yapabileceğini söyledi hemşire ama araştırmadım bir sor istersenBen demir ilacı kullanıyorum ferritinim düşük çıktı.
Canım inş her şey güzel devam eder senin ve bebegin icin.benim 5 ay once bir düşugum olmuştu.ilk dr randevusunda 8 haftalik diye gittik ama bebek 6 haftalikti.dr adet duzenimi sordu.28 gunde bir düzenli adet oluyorum dedim.dr nin yuzu düştü yani duzenli adet olan birinin bu kadar gec dollenme yasamasi imkansiz diye dusundu sanirim. biseylerin ters gittigini anlamıştım.ama kese ve kalp atışı vardı.3 hafta sonraya 2. randevu verdi.eşime bu bebeğin sagliksiz olduğunu ve muhtemelen düşük yapacagimi soyledim ama inanmak istemedi.3 hafta sonraki randevumuzda kese bozulmustu ben bile ekranda gördüm.randevudan sonraki gün de düşük oldu.Merhabalar. Sat a göre bugün 7+4üm. Keseyi 12 gün önce görmüştük, kalp atışı için bugün gittim ve kalp atışı duyulmadı. Biraz da ufak. Bu durumu yaşayan var mı? Sanıyorum sağlıksız bir gebelik. Beni ne gibi işlem ve süreç bekliyor “korkutmadan” yaşayan bilen biri bilgilendirebilir mi?