2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti


  • Ankete Katılan
    198
Kızlar hiç sarımsı akıntısı olan var mı? Peçeteye gelen az miktarda.
benim sürekli sari akintim geliyor ben takibe basladiginda ebeye sormustum kokulu değilse sıkıntı etme olur ama kokulu ise doktoruna söyle hemen dedi ve bunun icin bol bol su icmemi soyledi
 
Bana doktorum bunu verdi aranızda bunu kullanan var mı?
 

Eklentiler

  • image.jpg
    139,5 KB · Görüntüleme: 25
Kızlar folik asit için hangi markaları kullanıyorsunuz?
Ben diafol kullanıyorum
Hayırlı olsun inşallah sağlıkla ilerler ultrasonda 6+5 çıkmış
Teşekkür ederim. 4 Kasımda iyi haberler alırım inşallah. Hayırlısı olsun diyorum. 20 li yaşlardaki hamilelikle 30 lu yaşlardaki hamilelik çok farklıymış bunu anladım.
 
benim sürekli sari akintim geliyor ben takibe basladiginda ebeye sormustum kokulu değilse sıkıntı etme olur ama kokulu ise doktoruna söyle hemen dedi ve bunun icin bol bol su icmemi soyledi
Anladım teşekkür ederim normal o zaman bu durum çünkü baya hamile yazdı bende de var diye
 
Sizinle aynı haftam.


Benim en başından beri vardı. Rahim ağzında enfeksiyon varmış. Çarşamba kontrol var. Ozaman bakıp duruma göre ilaç başlayacak.
Akıntımız yoğun ve kokulu mu benimkisi çok belli belirsiz geliyor acaba enfeksiyon mu
 
Evet normalmiş kimisinde fazlasıyla oluyor kimisinde hiç olmuyor bile dedi. Üstelik benim akıntılarım son 3 gündür var.
Yaa içimi rahatlattınız benim de 3 gündür belli belirsiz oluyor biraz korkmuştum açıkcası daha doktora da gitmediğim için endişeliyim
 
Akıntımız yoğun ve kokulu mu benimkisi çok belli belirsiz geliyor acaba enfeksiyon mu
Kokulu değil. Ama koyu sarı renk hatta açık yeşil gibi. Ama idrar yolu enfeksiyonu için zimaks antibiyotik kullanmıştım. %50 azaldı sanki. Bakalım haftaya kontrolde ne diyecek doktor.
 
Kızlar sarımsı akıntıyı sordum doktora şimdilik bişey yapamayız yoğum enfeksiyon olsa başka şikayetlerin olurdu o zaman bakardık dedi ama bu tarz akıntılar için 12. Haftadan sonra bakar fitil veririm dedi.
 
Canım inş her şey güzel devam eder senin ve bebegin icin.benim 5 ay once bir düşugum olmuştu.ilk dr randevusunda 8 haftalik diye gittik ama bebek 6 haftalikti.dr adet duzenimi sordu.28 gunde bir düzenli adet oluyorum dedim.dr nin yuzu düştü yani duzenli adet olan birinin bu kadar gec dollenme yasamasi imkansiz diye dusundu sanirim. biseylerin ters gittigini anlamıştım.ama kese ve kalp atışı vardı.3 hafta sonraya 2. randevu verdi.eşime bu bebeğin sagliksiz olduğunu ve muhtemelen düşük yapacagimi soyledim ama inanmak istemedi.3 hafta sonraki randevumuzda kese bozulmustu ben bile ekranda gördüm.randevudan sonraki gün de düşük oldu.
Ama senin bebeşin sağlıklıysa ne olursa olsun doğacaktr , bir problem olustuysa vücut sagliksiz bir gebeliği devam ettirmek istemeyecektir.
Bebiş olana kadar devam Ben şuan tekrar hamileyim.Umarım bu güzel gecer
 
Kızlar merhaba ikili test kaçıncı haftalarda yapılıyor acaba ?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…