- 23 Nisan 2021
- 677
- 721
Merhaba ben de haziran annesi olucam sanırım Allah nasip ederse :) dün transferimin 13.günüydü beta 929 çıktı p.tesi tekrar kan vericem :) hepimize hayırlı olsun
Gördük gördük çok değişik bir hismiş, Allah isteyen herkese nasip etsinDualarımız seninle inş. Keseyi görürsün sağlıkla ilerler
Hayırlı olsun. Umarım sağlıkla ilerlerMerhaba ben de haziran annesi olucam sanırım Allah nasip ederse :) dün transferimin 13.günüydü beta 929 çıktı p.tesi tekrar kan vericem :) hepimize hayırlı olsun
Ya çok sevindim darısı bizlere inşGördük gördük çok değişik bir hismiş, Allah isteyen herkese nasip etsin10 gün sonra kalp atımı için gideceğiz nasipse
Çok güzel geçti kuzum, darısı sizlerin başına 5+0da kese ve yolk göründü.Doktorum herşey yolunda dedi, 10 gün sonra kalp atımında da güzel haberler alırım inşallahRandevunuz nasıl geçti acaba
Tek kese mi çift miGördük gördük çok değişik bir hismiş, Allah isteyen herkese nasip etsin10 gün sonra kalp atımı için gideceğiz nasipse
Ya ben vajinal muayene edecek sandım wcye gittim, tam net görünmedi "tek kese gibi duruyor ama sonradan iki kese görünürse hani tekti demeyin birisi sonradan gelişebiliyor alttan muayene ile zorlamayalım bekleyelim isterseniz" dedi tamam dedimTek kese mi çift mi
Sağlıklı olsundaYa ben vajinal muayene edecek sandım wcye gittim, tam net görünmedi "tek kese gibi duruyor ama sonradan iki kese görünürse hani tekti demeyin birisi sonradan gelişebiliyor alttan muayene ile zorlamayalım bekleyelim isterseniz" dedi tamam dedimtek olsun benim olsun
merhabaHerkese merhabalar, nasipse ben de haziranda anne olacağım cuma günü kan verdim bir de yarın sabah vereceğim yükselmeye bakmak için ancak sizlere bir sorum olacak.Gün içerisinde en az 3-4 kez şiddetli adet sancısı gibi kramplarım oluyor yaşayan var mı normal mi sizce?
Bende aynıyım canım ya bende dedim bu sefer kontrole gittiğim de doktora söyleyim geçen hafta gittim kalp atışlarını duyduk sevinçden her şeyi unuttum hiç bir şey sormadımYa benim şekerim çok düşüyor 3 saatlik açlıkla elim ayağım titriyor gözlerim kararıyor ölçüyorum 60 civarı kan şekerim normal mi bu kadar düşmesi
Benimde gün içinde çok kaşık ağrım oluyorHerkese merhabalar, nasipse ben de haziranda anne olacağım cuma günü kan verdim bir de yarın sabah vereceğim yükselmeye bakmak için ancak sizlere bir sorum olacak.Gün içerisinde en az 3-4 kez şiddetli adet sancısı gibi kramplarım oluyor yaşayan var mı normal mi sizce?
Kan değerin kaç çıktı ? Kramplarim bazen oluyor ve cokda belim ağrıyor çok su içmeye başlayınca şükür geçiyor bol bol su icmeni tavsiye ederimHerkese merhabalar, nasipse ben de haziranda anne olacağım cuma günü kan verdim bir de yarın sabah vereceğim yükselmeye bakmak için ancak sizlere bir sorum olacak.Gün içerisinde en az 3-4 kez şiddetli adet sancısı gibi kramplarım oluyor yaşayan var mı normal mi sizce?
İnslllhSelam kızlar sat 22 Ağustos. Kan tahlili ile gebeliğim öğrendim ben de doğum tahmini olarak 29 mayıs olarak gösteriyor. Hazirana sarkar mı bilmiyorum ilk gebeliğim ınsallah hayırlısıyla tamamlarız bu süreci sağlıklıca
Bir fikrim yok ama doktoruna danış istersenYa benim şekerim çok düşüyor 3 saatlik açlıkla elim ayağım titriyor gözlerim kararıyor ölçüyorum 60 civarı kan şekerim normal mi bu kadar düşmesi
Ben yarın tekrar kan vermeye gidicem unutmazsam sorayım inşallahBende aynıyım canım ya bende dedim bu sefer kontrole gittiğim de doktora söyleyim geçen hafta gittim kalp atışlarını duyduk sevinçden her şeyi unuttum hiç bir şey sormadım
Cuma günü 107 çıktı bugün acilde verdim 316 çıktı. Su içmeye dikkat edeceğim eksiğim bu konuda birazKan değerin kaç çıktı ? Kramplarim bazen oluyor ve cokda belim ağrıyor çok su içmeye başlayınca şükür geçiyor bol bol su icmeni tavsiye ederim