- 29 Eylül 2022
- 312
- 273
Sat neydiEvet ilk gebeliğim, inşallah canım
Şimdi kan verdim tekrar bakalım artış olmusmu çok merak ediyorumMlabaratuar hatası olabilir o takılma. 19 güzel artmasına bak sen ne yapıcan boşver
Çok iyi etmişsin bacım kendi kendini yiyene kadar stres olmazsın böyleceSat neydi
Şimdi kan verdim tekrar bakalım artış olmusmu çok merak ediyorum
Aynen ya iki gündür aklıma bin tane şey geliyo öğleden sonra çıkacak bakalım hakkimizda hayirlisiÇok iyi etmişsin bacım kendi kendini yiyene kadar stres olmazsın böylece
Hayırlı olsun en son betanız ve bat neydi acabaSelam Haziran anneleri :) bizde yarın keseyi görücez insallah :)
Sat 27 ağustos canım, senin neydi?Sat neydi
Şimdi kan verdim tekrar bakalım artış olmusmu çok merak ediyorum
Hayırlı olsun en son betanız ve bat neydi acaba
Salı günü 250ydi. Dün 850ydi. Yarın kesede görürüz doktor dedi umarım hayırlı sonuclar alırız :)Hayırlı olsun en son betanız ve bat neydi acaba
Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruzAynen ya iki gündür aklıma bin tane şey geliyo öğleden sonra çıkacak bakalım hakkimizda hayirlisi
Doktor biyokimyasal gebelik ise kanamayla sonlanıcak progestan ve oksaparı rahim yatagı desteği ve embili için veriyoruz ek bir önerim olmaz yazdı bende gitmedim kanamam bugün daha da arttı sabah kan verdim sonucunu bekliyorum ona göre hareket edicem sanırım ama doktorumu değiştiricem başka forumlarda okudum oksapar iğneden sonra kanaması olanları doktor iğneyi bıraktırıp hastahaneye yatırıp serumla kanamayı durdurup hamileliğine devam edenler varSeni çok merak ettim doktora gidebildin mi ?
Benimde pazartesi 75 ti daha da baktırmadım. İnş hepimiz en kısa sürede keseyi görürüzSalı günü 250ydi. Dün 850ydi. Yarın kesede görürüz doktor dedi umarım hayırlı sonuclar alırız :)
Belki bıraktırdıklarında kese bebek oluşmuş kese etrafında kanama alanı vs. Olmuş olabilir. oksapar kanama yapmaz diye biliyorum o yüzden bıraktırmamış olabilir. İnş kan değerin yükselmiştir. Bende lekelenmem olduğunda okşayara devam ediyordum doktor kese gelişimi durmuş devam etme deyince bıraktım.Doktor biyokimyasal gebelik ise kanamayla sonlanıcak progestan ve oksaparı rahim yatagı desteği ve embili için veriyoruz ek bir önerim olmaz yazdı bende gitmedim kanamam bugün daha da arttı sabah kan verdim sonucunu bekliyorum ona göre hareket edicem sanırım ama doktorumu değiştiricem başka forumlarda okudum oksapar iğneden sonra kanaması olanları doktor iğneyi bıraktırıp hastahaneye yatırıp serumla kanamayı durdurup hamileliğine devam edenler var
1 Eylül benimdeSat 27 ağustos canım, senin neydi?
Değerim 3072 çıktı bugün1 Eylül benimde
Çok güzel çıkmış değerinizDeğerim 3072 çıktı bugünsen baktırdın mı?
Maşallah canım kesen gözükmüştürDeğerim 3072 çıktı bugünsen baktırdın mı?
48 çıktı canım benimde bakalım devamı nasıl olur hayırlısıDeğerim 3072 çıktı bugünsen baktırdın mı?
Canım bata kaç gün var bu değer çıktı48 çıktı canım benimde bakalım devamı nasıl olur hayırlısı