- 26 Temmuz 2022
- 805
- 896
Merhaba benim de 27.08 benimde pozitif çıktı cumartesi bugün yine yaptım koyulaşmış. Umarım hepimizin sağlıklı ilerlerkızlar merhaba, benim sat 26.08.2022 testim pozitif çıktı. Doktora gitmedim bekliyorum. Yüksek ihtimalle haziran annesi olacağım:)
Benimde 2 yada 3 haziran gösteriyorrMerhaba benimde tahmini doğum 2 Haziran yavaş yavaş haziran anneleri artacak gibi
Kan değerime göre perşembe falan görünür sanırım ama pzt gidip karından baktıracağım inşallahAleyküm selam canımm ne zaman kese görmeye gidiyoruz? Nasılsınız nasıl hissediyorsunuz kendinizi
Pzt giderim sanırım kuzumKuzucum kese(leri) görmek için ne zaman doktora gidiyosun
Benimde 27.8 dünki değerim 700dü git bence artıkMerhaba benim de 27.08 benimde pozitif çıktı cumartesi bugün yine yaptım koyulaşmış. Umarım hepimizin sağlıklı ilerler
Allah hayırlısı ile nasip eder insalllahhBenim icin de dua eder misiniz? Ben de henuz adet olmadim, insallah araniza katılırım
6 Ekime randevu aldım kanama vs olmazsa gitmeyeceğimBenimde 27.8 dünki değerim 700dü git bence artık
Benimde kasık bölgemde ara ara ağrılarım oluyor bugün yürüyüş yaptım 15 dk da ağrım başladı dinlemiyorum bol bol . ilk randevuya ekimin 6 sında gideceğim o zaman 5+5 olacağımHerkese merhaba, Allah herkese bebişini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinn
Sat tarihim 25 ağustos, henüz doktora gitmedim ama 2 şer gün ara ile 3 kez kaset test yaptım pozitif çıktı. son birkaç gündür zaman zaman karnımda hafif ağrılar hissediyorum çeşitli bölgelerinde aynı şeyi yaşayan var mı normal bir durum mu acaba.
Bir de ilk doktor muayenesine ne zaman gitmek uygun olur acaba
Ben de 3 gün önce 2 kez test yaptım pozitif çıktı 2 gün önce doktora gittim kan testi yaptılar dün sonucu çıktı en fazla 2 haftalık hamileyim benim de karnımda ağrılar var sanki regl olacakmışım gibi kasıklarım ve belim ağrıyor ama o olurmuş bebek yerleşiyormuş öyle benim ultrasonda gözükmedi henüz erken diye düşündü doktor inşallah öyledir bugün yine kan verdim yarın gideceğim beta testini karşılaştırma yapacak doktor yükseliyor mu diye inşallah bir sıkıntı çıkmaz sağ Salim geçiririzHerkese merhaba, Allah herkese bebişini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinn
Sat tarihim 25 ağustos, henüz doktora gitmedim ama 2 şer gün ara ile 3 kez kaset test yaptım pozitif çıktı. son birkaç gündür zaman zaman karnımda hafif ağrılar hissediyorum çeşitli bölgelerinde aynı şeyi yaşayan var mı normal bir durum mu acaba.
Bir de ilk doktor muayenesine ne zaman gitmek uygun olur acaba
herşey güzel gitsin sağlıkla gelsin bebişlerimiz inş:)Benimde 2 yada 3 haziran gösteriyorrbirbirimize dua edelim
hepimiz sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alalım kızlar:) ben hiç doktora gitmedim 7 ekim için randevu aldım o zaman kan testimi vericem ama 2 kere gebelik testi yaptım 2 side pozitif.Merhaba benim de 27.08 benimde pozitif çıktı cumartesi bugün yine yaptım koyulaşmış. Umarım hepimizin sağlıklı ilerler
inş rabbim sana da isteyen herkese nasip etsin canım amin.Benim icin de dua eder misiniz? Ben de henuz adet olmadim, insallah araniza katılırım