işden çıkınca gidicem artık çünkü hala doktorum dönmedi yazdım ama inşallah dediğiniz gibidir dualarınızı eksik etmeyin ne olurKese 1500 vajinal 3 bin üzeri karından diye biliyoeumZ
Hastaneye başvurabilirsiniz muhtemelen kan alırlar eğer düşme varsa kimyasaldıe yükseldiyse sorun yoktur. bazen kese etrafında da kanama alanı olabiliyor leke şeklindeydi yerleşme de olabilir. Sadece stres yapmayın
Ben 29. Ve 30 Günümde kaset test yaptım silik çıktı. Pazartesi kan verdim 75 çıktı. Daha baktırmadım dün de kaset test yaptım koyulaşma vardı daha kan vermeyeceğim 1 hafta sonra doktora gideceğimMerhaba yeni üyeyim ben sat 01.09.22 .. 25.09 da beta HCG 0.0 çıktı .. 28.09 da 19.1 çıktı beta HCG .. beklenen regl 28.09 du .. sizin nasıl ilerledi kaçla öğrendiniz kafam karışık
merhaba pozitif gibi ama çizgi kaymış gibi de başka test yaptınız mi acaba ?Selam kizlar adetin 3.gunu kaset testi ekliyorum.Yarin kan vermeye gidecem
Bence hiç stres yapma her lekelenme kötü değildir . Haberlerinizi bekliyoruzişden çıkınca gidicem artık çünkü hala doktorum dönmedi yazdım ama inşallah dediğiniz gibidir dualarınızı eksik etmeyin ne olur
Rabbim tamamına erdirsin benim kafamı bat günü 19.1 iki gün öncesinde 0.0 çıkması karistiriyorAdetten bir gün once 57 ile ogrendim sonra gün aşırı verdim 223 456 çıktı cumartesi pazartesi çarşamba şeklinde kan verdim
O zaman daha döllenmiş yerleşiyordu demekki. daha zigot bhcg üretmeden kanda yükselmez zaten. Herkes battan 5-6 gün önce öğrenmiyor yumurtlama ve döllenme zamanları farklı olduğu için. Kafa karıştıracak bir şey yok bence inş düzenli artar. Hayırlı olsunRabbim tamamına erdirsin benim kafamı bat günü 19.1 iki gün öncesinde 0.0 çıkması karistiriyor
İnşaallah Allah razı olsun.. pazartesi kan verecegim artış olmusmu diye hayırlısıO zaman daha döllenmiş yerleşiyordu demekki. daha zigot bhcg üretmeden kanda yükselmez zaten. Herkes battan 5-6 gün önce öğrenmiyor yumurtlama ve döllenme zamanları farklı olduğu için. Kafa karıştıracak bir şey yok bence inş düzenli artar. Hayırlı olsun
İnş olmuştur hiç stres yapmayın bu dönem en az ihtiyacımız olan şeyİnşaallah Allah razı olsun.. pazartesi kan verecegim artış olmusmu diye hayırlısı
Benim 3. Gün embriyosuydu, test tarihimden 3 gün önce 21.09da beta 52, 23.09da 132, 25.09da 342, 27.09da 700 çıktı.Yarın tsh folat falan bakılacak hazır onlar bakılırken betaya yine baktırıcam değere göre kese görülebilecek durumdaysa randevu alıcam haftasonunaMerhaba yeni üyeyim ben sat 01.09.22 .. 25.09 da beta HCG 0.0 çıktı .. 28.09 da 19.1 çıktı beta HCG .. beklenen regl 28.09 du .. sizin nasıl ilerledi kaçla öğrendiniz kafam karışık
İnşaallah görürsünüz sağlıkla kucağınıza alırsınız ilk gebelik sanırımBenim 3. Gün embriyosuydu, test tarihimden 3 gün önce 21.09da beta 52, 23.09da 132, 25.09da 342, 27.09da 700 çıktı.Yarın tsh folat falan bakılacak hazır onlar bakılırken betaya yine baktırıcam değere göre kese görülebilecek durumdaysa randevu alıcam haftasonuna
Öyle tabi ben bir kez böyle sorunlu gebelik yaşadım değerim normal ilelemedi önce dış gebelikten suphelendiler sonra kese göründü kalp atışı yoktu ölü bebek dediler daha sonra tesadüfen kalp atışı duyuldu bı muyenede .. 18+5 de sonlandırmak zorunda kaldık .. elhamdülillah iki evladım var şuan ama her hamilelik başka gene de dünden beri içime şüphe düştü rabbim eğer bı can verdiysede sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsinİnş olmuştur hiç stres yapmayın bu dönem en az ihtiyacımız olan şey
Evet ilk gebeliğim, inşallah canımİnşaallah görürsünüz sağlıkla kucağınıza alırsınız ilk gebelik sanırım
Ne olduuuay galiba ben
Mlabaratuar hatası olabilir o takılma. 19 güzel artmasına bak sen ne yapıcan boşverRabbim tamamına erdirsin benim kafamı bat günü 19.1 iki gün öncesinde 0.0 çıkması karistiriyor
Merhaba, benim de tahmini doğum 2 haziranMerhaba benimde tahmini doğum 2 Haziran yavaş yavaş haziran anneleri artacak gibi
Ay inş sağlıkla büyürlerMerhaba, benim de tahmini doğum 2 haziraninşallah sağlıcakla kucağımıza almak nasip olur
Bende 2 ya da 3 haziran gösteriyor, sağlıkla gelsin minnoşlarMerhaba, benim de tahmini doğum 2 haziraninşallah sağlıcakla kucağımıza almak nasip olur
Seni çok merak ettim doktora gidebildin mi ?işden çıkınca gidicem artık çünkü hala doktorum dönmedi yazdım ama inşallah dediğiniz gibidir dualarınızı eksik etmeyin ne olur