- 7 Nisan 2019
- 100
- 97
- 34
Yaş 32kızlar tablo oluşturuyorum yaş kese görme ve kalp atışı duyan varsa haftalarınızı yazıp etiket yapın beni
Sat 7 Eylül
Kese görmedim 7. Gün gecikti
Bugünkü beta hcg testi 1486 ❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaş 32kızlar tablo oluşturuyorum yaş kese görme ve kalp atışı duyan varsa haftalarınızı yazıp etiket yapın beni
Teşekkür ederim sata göre sıralıcamGüzel olmus tablo
Evet canım gebelik haftası yumurtlamaya göre değilde sata göre hesaplanırSat olayı doğru mu anlamadim yani tuhaf. Benim sat 25 agustos ama dollenme 3 eylulden erken olması imkansız yani. Sata gore mi net degerlendiriyoruz ki
Allah kolaylık versin kuzumBende öyle yapıcam şuan isimleri toparlıyorum canım telefondan zor oluyor yarın pc den düzenlerim
Yaa beraber takip edelim kalp atışı duymadın demi, ne zaman randevun?Aaaa yaş hariç birebir aynı bilgilerimiz
Yaş 31, sat 27 ağustos, keseyi görme 5+0, beklenen doğum tarihi 3 haziran
Evetttt yok salı günü gideceğim o zamana çağırdı duyarız dedi. Sen ne zaman gideceksin?Yaa beraber takip edelim kalp atışı duymadın demi, ne zaman randevun?
Rica ederim cnmTeşekkür ederim sata göre sıralıcam
Hayırlı kandiller benim ilk hamiligimde 5. Hafta başlamıştı bulantılar ve neredeyse 3. Ay sonuna kadar devam etti. Eşim bile kokuyordu evde kalamiyordum resmen. Ama o zaman yaza geldiği için rahattim biraz. Bunda öyle birşey olursa ne yaparım bilmiyorum. Şuan 4+2 Öğretmenim ve hep erkek sınıflarım var şuan bile ergen kokusu beni mahvediyor bı de midem bulansa vay halimeHayırlı kandiller kızlar, bulantı meselesini çok merak ediyorum kimisi başlasaydı başlardı diyor kimisi kalp atışını duyduktan sonra başlar diyor. Siz ne durumdasınız başlayan var mı bulantıları çalıştığım için tedirgin oluyorum, umarım en rahat şekilde atlatırız
Tabloyu nereden görüyoruz ben bundan geri kaldım sanırımBende öyle yapıcam şuan isimleri toparlıyorum canım telefondan zor oluyor yarın pc den düzenleri
ilk sayfa ilk mesajda canımTabloyu nereden görüyoruz ben bundan geri kaldım sanırım
ayyy eyvahhh inşallah bu defa öyle olmaz ben de şunu merak ediyorum doğum izni tatile mi denk geliyor sankiHayırlı kandiller benim ilk hamiligimde 5. Hafta başlamıştı bulantılar ve neredeyse 3. Ay sonuna kadar devam etti. Eşim bile kokuyordu evde kalamiyordum resmen. Ama o zaman yaza geldiği için rahattim biraz. Bunda öyle birşey olursa ne yaparım bilmiyorum. Şuan 4+2 Öğretmenim ve hep erkek sınıflarım var şuan bile ergen kokusu beni mahvediyor bı de midem bulansa vay halime
Beni de ekler misiniz Yanlış hesaplayıp gittim bir de temmuz anneleri konusu açtımBende öyle yapıcam şuan isimleri toparlıyorum canım telefondan zor oluyor yarın pc den düzenlerim
Evet yaa onu ayarlayamadik. Yas geçiyorduayyy eyvahhh inşallah bu defa öyle olmaz ben de şunu merak ediyorum doğum izni tatile mi denk geliyor sanki
Ben 100luk kullanıyorum ilk çocugumda kullanmiştim ve çok yüksek cikmişti benimkiBenim tsh 3 çıktı ilaca başlicam var mı ilaç kullanan böyle
Ben folidoce kullanıyorum folik asit olarakFolibol kullanan var mı kızlar aranızda?