- 4 Haziran 2022
- 360
- 406
- 33
- 30
Bende Perşembe gideceğim kontrole guzel haberlerle inşallahKızlar naberpek bi sessizleştik galiba herkes sakince zaman geçmesini bekliyor yok mu bu hafta ikiliye gitcek olan benim haftaya ikili inşallah güzel şeyler duyarım
Benden de önde olanlar varhayırlı haberlerle dönersiniz inşallah.Siz grubun komandosunuz,her şeye önden gidiyorsunuz,biz de arkanızdan geliyoruz☺
Bana betahcg testi ile beraber yaptılar bu testleri tsh 0 çıktı. Hemen ilaca başladık iki hafta önce normal değerlere dönmüş dedi doktorum ilacı bıraktırdı. Bu hafta tekrar tahlil vereceğim bende endişeleniyorum troid bebeği etkiliyor diye ancak ilacı olan bir durum olduğu için biraz da akışına bırakmalıyız sanırımKızlar,tsh,t3,t4 testini ne zaman yaptırdınız?Aranızda yüksek çıkan varmı?Bende hamilelik için yüksek çıkmış,tedirgin oldum.Sonra da diyorum ki,kismetinde varsa,bebeğim sağlıkla kavuşacak bana.Amma ya kalbi durmuşsa,kürtaj olmam gerekirse diye de korkularım var
Valla benim karnımın büyümeye başlaması dışında bi hareket yokSiz bizlerden baya ilerdesiniz. Bizee daha nerdeyse bir ay var ikili testezaman geçmek bilmiyor.azcik karnımda hissetmeye başlasam diye bekliyorum bende. Siz bizden ilerde olan hanımlar. Başladı mı kipirtilar
Ben annemin rahatsızlığından dolayı izmire geldim normal şartlarda 22 kasımda gitmem lazım hem kontrol için hem ikili için ama ikiliye asla karar veremedim gönlüm yaptırmamaktan yana bakalım… muayene tarihinde hala izmirde olursam burda kontrole gidicem artık döndüğümde de kendi dr umda muayene olurum diye düşünüyorum ama bakalım neler olucakKızlar naberpek bi sessizleştik galiba herkes sakince zaman geçmesini bekliyor yok mu bu hafta ikiliye gitcek olan benim haftaya ikili inşallah güzel şeyler duyarım
5. haftamda çok yoğun bir öksürük yaşadım.. Meslek hastalığı faranjitimi her yıl mutlaka olurumKızlar 1 haftadır geçmeyen öksürüğüm var ne öneriyorsunuz ne içebilirim bitkiçayı olarak portakal mandalina yiyorum ama geçmiyor
bence doktorlar kendileri karar veriyor.. bana da bu konuyla ilgili hiçbir şey söylemediKızlar bir şey sormak istiyorum. Ben doktordan randevu aldım ama 2li test zamanım da geldi. 2li test yaptırmak istiyorum diye belirtmeli miydim randevu alırken? Yoksa gittiğimde bakar mı?
Acaba 2li testi yaptıranlar nasıl yaptırdı? Annişler bilgi verirseniz çok seviniriz :)bence doktorlar kendileri karar veriyor.. bana da bu konuyla ilgili hiçbir şey söylemedi
Benim doktorum bana 4 sayfalık form verdi içeriği down sendromu vs gibi sendromların bilgisi ve iki testin nasıl ve ne için yapıldığına dair bilgi 2 li testi kabul esiyorsan formun altında imzalı onayını belirtirsin geldiğinde yaparız demiştiKızlar bir şey sormak istiyorum. Ben doktordan randevu aldım ama 2li test zamanım da geldi. 2li test yaptırmak istiyorum diye belirtmeli miydim randevu alırken? Yoksa gittiğimde bakar mı?
B BlackMirror1234 form buBenim doktorum bana 4 sayfalık form verdi içeriği down sendromu vs gibi sendromların bilgisi ve iki testin nasıl ve ne için yapıldığına dair bilgi 2 li testi kabul esiyorsan formun altında imzalı onayını belirtirsin geldiğinde yaparız demişti
12+2 de randevum vardı. Gittiğimde 1 tüp kan alındı test için. Bir de bunun dışında ense kalınlığı ölçümü yapıldı.Acaba 2li testi yaptıranlar nasıl yaptırdı? Annişler bilgi verirseniz çok seviniriz :)
İlk hamileliğimden bildiğim kadarıyla ultrasonda ense kalınlığını ve burnunu ölçüyor bir de anneden kan alınıyor. İkili test bu kadar :)Acaba 2li testi yaptıranlar nasıl yaptırdı? Annişler bilgi verirseniz çok seviniriz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?