2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    198
Cırtlı bezi takmak bizim için artık işkence olmuştu. Sürekli dönüyor kaçıyordu denemek için külot bez aldık, rahatladık valla. Hemen olup bitiyor hiç yormuyor artık. Sadece geceleri cırtlı takıyorum daha çok işerse taşmasın diye. Normalde 6 numara molfix cırtlı kullanıyorduk. Külot bezde molfix 5 aldık ama biraz beli oturuyor. Bu paket bitince 6 numara alıp deneyeceğim. Kesinlikle tavsiye ederim taşma yok,kaka bile yapsa yanlardan yırtıp hemen çıkarıyorum. Şortunu ya da pantolonu çıkarmak zor gelir derseniz biz zaten cırtlı bezi takarken de oğlum tepine tepine şortunu çıkarıyordu😂 değişen bir şey olmadı bizim için

Allah acil şifalar versin,benim oğlumun da dün akşamdan beri ateşi var,3 gündür ben hastaydım,ama ateşim yoktu,soğuk karpuz yemiştim o dokundu,sanmıştım,ama ben de virüse yakalanmışım sanırım.Ben oğlumun ateşini zor ölçüyorum,bazen ölçemiyorum,izin vermiyor,siz nasıl yapıyorsunuz?
çok geçmiş olsun 💐💐

Bu arada benim gibi hala adet görmeyen varmı, oglum da 12.ayda olmuştum, bunda 14.ay yarıladı daha bisey yok, benim keyfim yerinde rahatım ama insan içten içe huzursuzda oluyorum.En son 18 ağustos 2022 de olmustum, 1 ay daha olmazsa 2 sene olacak 😂
Valla ben ikinci ayı görmeden adet oldum o günden beri saatli gibi her ay oluyorum bence bir doktora görünmelisin ama bu şekilde olan çok kadın var yine de için rahatlasın diye bu arada ben 9 ay emzirdim belki ilgisi vardır ama 7 ay emzirirken de adetliydim yani

Selam arkadaşlar, benim yatılı misafir sezonu açıldı, o yüzden pek takılamıyorum. Gece uykuları bizimde zayıf, benim kızım geceleri ayikmiyor ama uykusunda ağlıyor, meme ıstiyor yarı uyur, tabi ben uyuyamiyorum, meme ver uyuyunca beşiğe yatır, yarım saate tekrar aglar tekrar emzir yatır, 3 gecedir yarım saat uykum yok, gündüz zaten yok misafiri işi gücü sersem gibiyim. Kan tahlili yaptırdık cuma günü, dr herşey yolunda sıkıntı yok dedi, kan ilacı ve d vit içeremedim hiç ama eksikliği yokmuş, hasta olmazsa iştahı güzel maşallah, hep kendi yiyor bana yedirtmiyor, biz tabak kullanmiyoruz döküp yere atıyor, mama sandalyesinin önüne koyuyorum oradan yiyor, çorba olursa o başka bisey yerken aradan tıkıyorum çaktırmadan öyle yaşayıp gidiyoruz
Canım benimde öyle uykusu. Gece dörde kadar yarım saate bir memeye gelmek istiyor. Gece 4te agir uykuya g3ciyor. Bu kez 9da kalkıyor. 9da kalkınca da öğle uykusunu uyuyamıyor. Değişik bir şey.

Selam kızlar 2023 5 haziran annesiyim önceki iki doğumun normaldi bu doğumum sezaryen... bazen kesi yerimde anlık acı hissediyorum sanki böyle bise oyuyor yara yerimi ve oğlum eliyle ayağıyla kucagimdayken bassa canım çıkıyor sanki çok acıyor .. sizinde böylemi yoksa tamamen iyileşti mi .. 🤔🤔🤔

Bendede küçük bi yara izi gibi var

100 mg,tam verdim.
ilk 52 gün sonra olmuştum,sonra olmadım, 10.ayı dolduktan sonra oldum.Emzirme döneminde olmaması normal sanırım.Bebek çok emiyor,gündüz de rahatın yok,o yüzden olmuyorsun bence.Allah yardımcın olsun.Ben o dönem emzirme sayını azaltdığım için olduğumu düşünüyorum.Misafirler yurtdışındanmı?Kaldınızın yerin havası güzel mi,ondan mı misafirleriniz çok?

Evet Almancı, havası güzel tabi, Tokatin ilçesinde oturuyorum, bahçeli güzel evimiz var, birde miras davası car kardeşler arasında, diğer kardeşlerle küsler, bize yükleniyorlar

Canım benimde öyle uykusu. Gece dörde kadar yarım saate bir memeye gelmek istiyor. Gece 4te agir uykuya g3ciyor. Bu kez 9da kalkıyor. 9da kalkınca da öğle uykusunu uyuyamıyor. Değişik bir şey.
Benim kizim gunduz 2 defa uykuya devam ediyor

Selam kızlar 2023 5 haziran annesiyim önceki iki doğumun normaldi bu doğumum sezaryen... bazen kesi yerimde anlık acı hissediyorum sanki böyle bise oyuyor yara yerimi ve oğlum eliyle ayağıyla kucagimdayken bassa canım çıkıyor sanki çok acıyor .. sizinde böylemi yoksa tamamen iyileşti mi .. 🤔🤔🤔
O iyilesmiyor malesef, sıcak havalarda terledikce, çocuk kucağına oturdukça bastikca hep acıyor. Benim 2 sezeryan oldu oğlum 8 yaşında, kızıma hamile kalana kadar hep acıdı, şuan da acıyor, belki yıllar ıçinde hafifler ama kendini unutturmaz

çok geçmiş olsun açıkçası benimki pek acımıyor iz dışında çok bir şey yok. bazen kaşınıyor sadece

Bu arada benim gibi hala adet görmeyen varmı, oglum da 12.ayda olmuştum, bunda 14.ay yarıladı daha bisey yok, benim keyfim yerinde rahatım ama insan içten içe huzursuzda oluyorum.En son 18 ağustos 2022 de olmustum, 1 ay daha olmazsa 2 sene olacak 😂
bu dünyada cenneti yaşıyor olabilirsin zira yaz aylarında adet olmak pişmanlıktır 🤣🤣🤣 ben birkaç ay sonra oldum

çok geçmiş olsun 💐💐
teşekkür ederim
Bende öyle bir durum yok,bir muayene olunsanız iyi olur.Oğlum ayağıyla bassa,bir az acıma oluyor tabi,ama diğer zamanlard ağrı,acı olmuyor,bazen terlediğimde kaşınıyor

teşekkür ederim
Bende öyle bir durum yok,bir muayene olunsanız iyi olur.Oğlum ayağıyla bassa,bir az acıma oluyor tabi,ama diğer zamanlard ağrı,acı olmuyor,bazen terlediğimde kaşınıyor
Bazen diyorum keşke bunuda normal doğursaydim elbet bi hayır var diyorum sonra 13 ay oldu .. doğum sırasında rahimde polipler görülmüş yakılmış kanamayı durduramadilar zor bi doğum du yani acaba ondan mı iyilesemiyorum

Ben bir yıldır yazmıyorum bebek doğduğundan beri balkopumay Di kullanıcı adım şifreleri unuttum bunu yeni açtım sayılır:KK66: acaba aramızda tekrar hamile olan var mı 😇

Bazen diyorum keşke bunuda normal doğursaydim elbet bi hayır var diyorum sonra 13 ay oldu .. doğum sırasında rahimde polipler görülmüş yakılmış kanamayı durduramadilar zor bi doğum du yani acaba ondan mı iyilesemiyorum
geçmiş olsun,o yüzden ola bilir
Ben bir yıldır yazmıyorum bebek doğduğundan beri balkopumay Di kullanıcı adım şifreleri unuttum bunu yeni açtım sayılır:KK66: acaba aramızda tekrar hamile olan var mı 😇
Hatırladım adınızı.1 kişi vardı galiba,o da onu yazdıktan sonra daha yazmadı.

X