- 23 Nisan 2021
- 683
- 722
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şimdi ölçtüm kızın ayağı 12 cm( koca ayak) pandufun tabanı 14 cm .ancak oluyor ayağına .
Ben kış başında bunu almıştım HelloBaby Nakışlı Panduf Kız Bebek - ebebek
Kız benim kizin ayağı niye minnacık, 10 cm bile yok 9 buçuk anca, 18 numara olur o zaman. Benim oğlan koca ayaklı tosun gibiydi, 1 yaş doğum gününde 3 4 yaş gomlegi panyolonu ancak olmuştu,kızım minnak gidiyor, tam beden giyiyor tuhaf geliyor bana, geçen 12 18 ay elbise aldım kocaman oldu, 9 12 ayla değiştim tam oldu. Boyu 70 cm, kilosu ay başında 9 kiloydu, normal gayet iyi diyorlartabiii ayağı 12 cm bile yok 11.5 gibi
ayakkabısı 19 numara tam 13 cm
Benim ayaklarım da ince uzun, benimkine benziyor yapı olarakKız benim kizin ayağı niye minnacık, 10 cm bile yok 9 buçuk anca, 18 numara olur o zaman
Benim ayaklarım küçük 36 numara giyiyorum, bu da bana çekmiş demek, oğlan babaya çekmiş . Elbise altına bu patiği alacam 17 18 numara alıyım bariBenim ayaklarım da ince uzun, benimkine benziyor yapı olarak
benimki de epeydir tam bedeni giyiyor ya. bi ara küçük geliyordu ama şimdi 1 yaş giyiyor. büyümesi yavaşladı benim bebişinKız benim kizin ayağı niye minnacık, 10 cm bile yok 9 buçuk anca, 18 numara olur o zaman. Benim oğlan koca ayaklı tosun gibiydi, 1 yaş doğum gününde 3 4 yaş gomlegi panyolonu ancak olmuştu,kızım minnak gidiyor, tam beden giyiyor tuhaf geliyor bana, geçen 12 18 ay elbise aldım kocaman oldu, 9 12 ayla değiştim tam oldu. Boyu 70 cm, kilosu ay başında 9 kiloydu, normal gayet iyi diyorlar
Çok güzelBenim ayaklarım küçük 36 numara giyiyorum, bu da bana çekmiş demek, oğlan babaya çekmiş . Elbise altına bu patiği alacam 17 18 numara alıyım bari
tv açmayın hiç olmazsa.İnşallah kötü etkilemezBen bindirdim. Tv de aciyorum valla. Çok erken pes ettim.
İptal dilekçesi verince kabul ediyorlarKızlar ya bana seçimde görevlendirme çıkmış memur değilim bişey değilim bebeğim var benim napcam ben
Aradım gitmeyin bişey olmaz dediler çok korkmuştumİptal dilekçesi verince kabul ediyorlar
ah kuzum bizim de öyle olmuştu nasıl birden büyüyorlarDün Nergis hanımın üst 4 dişi birden patladı artık 8 dişli bi canavarımız var
İtiraz edebiliyosunuz bizim arkadaşlar itiraz etti kabul edildiKızlar ya bana seçimde görevlendirme çıkmış memur değilim bişey değilim bebeğim var benim napcam ben
Ben tv kapatalı iki ay falan oldu öncesinde de iki ay kadar günde 15 20 dk açmıştım çizgi film vs ama telefondan yemek yerken çizgi film yada bebek şarkıları açıyorum telefon baya baya hayatımızda artık el mahkum yoksa ne yemek yer ne dururBen bindirdim. Tv de aciyorum valla. Çok erken pes ettim.
az zeytinyağında azıcık kıyma ve soğan kavuruyorum üzerine yıkadığım azıcık yeşil mercimek ve su ekliyorum kaynayınca erişte atıyorum çatalla ezip veriyorumKızlar artık yemek bulamıyorum bebişkoya yaaa menü çıkarmaya çalışmaktan yoruldum ben eşime bu kadar yemek yapmadım vallahi billahi pratik öneri varsa alırım
bizimkiler artık bizim yediklerimizden vermek istiyorlar selimin de iştahı kapanınca iyice baskı yapıyorlarKızlar artık yemek bulamıyorum bebişkoya yaaa menü çıkarmaya çalışmaktan yoruldum ben eşime bu kadar yemek yapmadım vallahi billahi pratik öneri varsa alırım
Yuz üstü durmuyor.kiyamet koparıyor.bizimkilerin doğum tarihleri yakın, benimki yüz üstü kalma süresini daha yeni arttırdı. Senin kü masıl?
Ben hep yediklerimiZden tuzsuz salçası verjyorumbizimkiler artık bizim yediklerimizden vermek istiyorlar selimin de iştahı kapanınca iyice baskı yapıyorlar
selim için ayrı un makarna mercimek vs almıştım bari onlar bitsin diye geçiştirmeye çalışıyorum
bir de özelden aldığım ekran görüntülerini atmak isterim izin verirsen
Canım benim yine en fazla 5 dk oluyor. Biraz rahatlamak icinBen tv kapatalı iki ay falan oldu öncesinde de iki ay kadar günde 15 20 dk açmıştım çizgi film vs ama telefondan yemek yerken çizgi film yada bebek şarkıları açıyorum telefon baya baya hayatımızda artık el mahkum yoksa ne yemek yer ne durur