2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    198
Şimdi ölçtüm kızın ayağı 12 cm( koca ayak😄😄) pandufun tabanı 14 cm .ancak oluyor ayağına .
Ben kış başında bunu almıştım HelloBaby Nakışlı Panduf Kız Bebek - ebebek

tabiii ayağı 12 cm bile yok 11.5 gibi
ayakkabısı 19 numara tam 13 cm
Kız benim kizin ayağı niye minnacık, 10 cm bile yok 9 buçuk anca, 18 numara olur o zaman. Benim oğlan koca ayaklı tosun gibiydi, 1 yaş doğum gününde 3 4 yaş gomlegi panyolonu ancak olmuştu,kızım minnak gidiyor, tam beden giyiyor tuhaf geliyor bana, geçen 12 18 ay elbise aldım kocaman oldu, 9 12 ayla değiştim tam oldu. Boyu 70 cm, kilosu ay başında 9 kiloydu, normal gayet iyi diyorlar

Benim ayaklarım da ince uzun, benimkine benziyor yapı olarak
Benim ayaklarım küçük 36 numara giyiyorum, bu da bana çekmiş demek, oğlan babaya çekmiş 😂. Elbise altına bu patiği alacam 17 18 numara alıyım bari

Eklentiler

• 20240323_130650.jpg
    20240323_130650.jpg
    69,2 KB · Görüntüleme: 21
Kız benim kizin ayağı niye minnacık, 10 cm bile yok 9 buçuk anca, 18 numara olur o zaman. Benim oğlan koca ayaklı tosun gibiydi, 1 yaş doğum gününde 3 4 yaş gomlegi panyolonu ancak olmuştu,kızım minnak gidiyor, tam beden giyiyor tuhaf geliyor bana, geçen 12 18 ay elbise aldım kocaman oldu, 9 12 ayla değiştim tam oldu. Boyu 70 cm, kilosu ay başında 9 kiloydu, normal gayet iyi diyorlar
benimki de epeydir tam bedeni giyiyor ya. bi ara küçük geliyordu ama şimdi 1 yaş giyiyor. büyümesi yavaşladı benim bebişin
ayaklar da normaldir ya minik ayak daha güzel hem 😍

kızlar üst damak orta 4 dişin yanındaki diş zor mu çıkar

Ben bindirdim. Tv de aciyorum valla. Çok erken pes ettim. 😅😅
Ben tv kapatalı iki ay falan oldu öncesinde de iki ay kadar günde 15 20 dk açmıştım çizgi film vs ama telefondan yemek yerken çizgi film yada bebek şarkıları açıyorum telefon baya baya hayatımızda artık el mahkum yoksa ne yemek yer ne durur

Kızlar artık yemek bulamıyorum bebişkoya yaaa menü çıkarmaya çalışmaktan yoruldum ben eşime bu kadar yemek yapmadım vallahi billahi pratik öneri varsa alırım🥹

Kızlar artık yemek bulamıyorum bebişkoya yaaa menü çıkarmaya çalışmaktan yoruldum ben eşime bu kadar yemek yapmadım vallahi billahi pratik öneri varsa alırım🥹
az zeytinyağında azıcık kıyma ve soğan kavuruyorum üzerine yıkadığım azıcık yeşil mercimek ve su ekliyorum kaynayınca erişte atıyorum çatalla ezip veriyorum 🙈
çeyrek salatalık rendeledim çeyrek sarmısak ezdim yoğurtla karıştırdım çok az su ekledim bebek cacığı oldu 🤣
bugün yaptığımı söyleyeyim hemen dedim

bizimkiler artık bizim yediklerimizden vermek istiyorlar selimin de iştahı kapanınca iyice baskı yapıyorlar
selim için ayrı un makarna mercimek vs almıştım bari onlar bitsin diye geçiştirmeye çalışıyorum 🙈
bir de özelden aldığım ekran görüntülerini atmak isterim izin verirsen

bizimkiler artık bizim yediklerimizden vermek istiyorlar selimin de iştahı kapanınca iyice baskı yapıyorlar
selim için ayrı un makarna mercimek vs almıştım bari onlar bitsin diye geçiştirmeye çalışıyorum 🙈
bir de özelden aldığım ekran görüntülerini atmak isterim izin verirsen
Ben hep yediklerimiZden tuzsuz salçası verjyorum

Ben tv kapatalı iki ay falan oldu öncesinde de iki ay kadar günde 15 20 dk açmıştım çizgi film vs ama telefondan yemek yerken çizgi film yada bebek şarkıları açıyorum telefon baya baya hayatımızda artık el mahkum yoksa ne yemek yer ne durur
Canım benim yine en fazla 5 dk oluyor. Biraz rahatlamak icin

X