2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    198
Ben de kaç tane önlük aldım,ama bizimki sıkıntıya gelemiyor. Boynundan çekip atıyor. Belden bağlamalıysa çıkana kadar ağlıyor. Çıt çıt diktik,onları bile söküyor. Erkek çocuk gerçekleri😂
Benim kız da masada oturmak istemediğinde sol kolundan çekip çıkarıyor
🤣🤣🤣

Ben de önlüksüz yedirmemeye çalışıyorum ama mutfakta işim varken onu mama sandalyesine oturtup oyalansın diye eline meyve , haşlanmış sebze vs veriyorum , ne hikmetse yemek saatinde bunları yemeyen bebeğim ben iş yaparken yemeye başlıyor güzel de yiyor . Ben de dikkati dağılmasın , yesin diye önlük giydirmiyorum, bazen sadece üst kıyafeti bazen de tüm kıyafetlerini çorabına kadar değiştirmek zorunda kalıyorum .
Çok kıyafet taraftarı ben de değilim , ihtiyaç oldukça alıyorum.
Leke çıkarıcı baby me nin leke çıkarıcısı evet
benim oğlum da bazen bütün kıyafetlerini kirletiyor,bu gün de çorba içirirken dolu kaşığı elimden aldı,üstü,kulağı,mama sandalyesi çorba oldu.Ben ilk elma yedirirken önlüksüz yedirmiştim,kıyafetine leke düşmüştü,ne yaptıysam o lekeyi çıkaramadım,o yüzden eline ne versem mutlaka önlüğü takıyorum,meyve lekelerini çıkarmak çok zor oluyor,ya da hiç çıkmıyor.
Baby me-nin leke çıkarıcısı instagramda bir fenomen çok övüyordu,o çocuğuna çoğu zaman önlüksüz yemek yediriyor,çocuğun üstü çok kirleniyor,onunla lekeleri çıkardığını söylüyordu,bir dahaki sefere çocuğun kıyafetleri tertemiz oluyor gerçekten.Ben de almayı düşünmüştüm bir an.

kıyafetlerinizden meyve ve yemek lekelerini nasıl çıkarıyorsunuz? E bebekten leke çıkarıcı almıştım ama pek etkili olmadı. 2 kazağında leke kaldı
valla ben de selimin deterjanının leke çıkarıcısını aldım kullanmayı unutuyorum genelde. ilk zamanlar suya tutup öyle yıkıyordum ama makine çalışana kadar tekrar kuruyordu pek faydası olmuyordu ben de saldım… neredeyse her kıyafeti lekeli. ben de önlük kullanıyorum bu arada🤣

Bizimki de süpürgeyi görünce başlıyor artık,anlıyor🥺 sana da çok geçmiş olsun. Bir de hep soracağım sana unutuyorum. Okula alışabildin mi? Selimden ayrı nasıl dayanıyorsun. Ben galiba seneye de ücretsiz izin kullanacağım, zaten bakacak yakın akraba yok, bakıcıya da nasıl bırakırım düşündükçe içim daralıyor.
çok sağol inşallah hemen iyileşir kuzucuk ya bebişler hastalanmasın..
hastalık bizde bazı izler bıraktı ya da iyileşti diye böyle oldu bilmiyorum
yemek yemiyor direkt ağzını kapatıp çekiyor mama sandalyesinde durmuyor çırpınıyor bugün en son çıldıracaktım 😭 dursa da yemekle oynayıp yere atıyor bi değişik oldu ya yere göğe sığmıyor

ben okula hiç alışamadım 10.yılımı çalışıyorum hiç bu kadar zorlanmadım. selimden bağımsız söylüyorum öğrenciler aşırı saygısız ve şımarıklar 😔 yine de zaman geçiyor selim konusunda çok zorlanmadım. yani okul olmasa da selim aşırı yorucu zaten artık hissetmiyor olabilirim kendimi🤣🤣🤣 benim işin artıları teneffüs olmadığı için daha çabuk geliyorum. bir de öğleci olduğum için evde birileri varsa sabah çok erken kalkmıyorum.

eğer maddi olarak acil bir durum yoksa sen de evde kalmaktan çok bunalmadıysan bence devam edebilirsin çünkü bir bakıcıya güvenip vermek için çok küçükler. hem de kazandığının büyük kısmını bakıcıya verdikten sonra pek anlamı kalmıyor maalesef 😔

Ben de önlüksüz yedirmemeye çalışıyorum ama mutfakta işim varken onu mama sandalyesine oturtup oyalansın diye eline meyve , haşlanmış sebze vs veriyorum , ne hikmetse yemek saatinde bunları yemeyen bebeğim ben iş yaparken yemeye başlıyor güzel de yiyor . Ben de dikkati dağılmasın , yesin diye önlük giydirmiyorum, bazen sadece üst kıyafeti bazen de tüm kıyafetlerini çorabına kadar değiştirmek zorunda kalıyorum .
Çok kıyafet taraftarı ben de değilim , ihtiyaç oldukça alıyorum.
Leke çıkarıcı baby me nin leke çıkarıcısı evet
bence hiç düşünme ne güzel sen iş yaparken oyalanıyormuş kuzucuk.. zaten büyüyorlar kıyafeti lekeli oluversin ben hiç önemsemiyorum.. hele ağız mendilleri sanki yıkanmamış gibi çıkıyorlar. beyaz sabunla anında yıkayınca leke azalıyor bunu bazen ben de yapıyorum vakit olursa. onun dışında kuruyan lekenin tamamen çıkması kimyasal demek. kimyasal yerine lekeli kıyafetleri tercih ederdim 🙈

Ben de kaç tane önlük aldım,ama bizimki sıkıntıya gelemiyor. Boynundan çekip atıyor. Belden bağlamalıysa çıkana kadar ağlıyor. Çıt çıt diktik,onları bile söküyor. Erkek çocuk gerçekleri😂
ay bizim oğullar ne kadar da benzerrr
bugün ablamlara şunu söyledim; bu hareketler 2 yaş krizi değil mi😳
giyinmek istemiyor, canı istemezse altını değişirken bel fıtığı oluyorum
yemek olayını yukarıda anlattım sinir krizi garantili
dışarı çıkıyoruz çıkarken ağlıyor geri dönünce ağlıyor
salonda kalmak istiyorsa uyutmak için içeri götürdüysem evi başımıza yıkıyor
imdaaaaattt

ay bizim oğullar ne kadar da benzerrr
bugün ablamlara şunu söyledim; bu hareketler 2 yaş krizi değil mi😳
giyinmek istemiyor, canı istemezse altını değişirken bel fıtığı oluyorum
yemek olayını yukarıda anlattım sinir krizi garantili
dışarı çıkıyoruz çıkarken ağlıyor geri dönünce ağlıyor
salonda kalmak istiyorsa uyutmak için içeri götürdüysem evi başımıza yıkıyor
imdaaaaattt
Haha aynı aynı 👌 bacaklarını sımsıkı kapatıyor bezini bağlamayayım diye,ya da anında emekleme pozisyonu alıyor. Bebek arabasında kendini aşağı kaydırıyor,yan yatıyor, kemer bağlı olmasa kesin yerde. Bu hasta olmadan önceki halleriydi. Şimdi ilaç kriziyle yeme krizleri başladı,agzındakini püskürtüp diliyle dışarı atmalar,elime vurmalar. Yandık biz 🤪
İşe başlama konusunda maddiyat açısından bir sıkıntımız yok,sadece ben alışmışım düzenli gelirimin olmasına. Evde de çok bunalıyorum, tek başıma bebek arabasıyla çıkamıyorum hem Kerem hem bebek arabası çok zor oluyor,asansör yok.. akşama kadar muhabbet kuşu gibi evdeyiz. Babasının yolunu gözlüyoruz 😂 bakalım annem gelip bakabilirse belki başlarım ben de öğleciyim 1-6 arası okulda oluyorum normalde. Ama bakıcıya bırakabileceğini sanmıyorum 🥺

Allah kolaylık versin sana.
Biz de kızımın dili ve edebiyatı diye gülüyoruz. Artık hareketlerinden belli oluyor ne demek istediği.
Benim bebeğim de ha hu diyor. Onu da tek başına kaldığında söylüyor. Biz yanındaysak hiç ses çıkmıyor.Ba ba de de demiyor.
Benimki dün nam nam nam diyerek uyandı, akşama kadar sürekli, nam nam nam dedi durdu, rüyasında ne gördü bilmiyorum 😂

Arkadaşlar bebislere patik yada ayakkabı alan varmı, kaç numara aldınız, ayağı kaç cm bebeklerin, benim kızımın 9 buçuk 10 cm ancak, kaç numara alsam. Ayakkabı görünümlü patikler var ya onlarda alacam

Arkadaşlar bebislere patik yada ayakkabı alan varmı, kaç numara aldınız, ayağı kaç cm bebeklerin, benim kızımın 9 buçuk 10 cm ancak, kaç numara alsam. Ayakkabı görünümlü patikler var ya onlarda alacam
Ben e bebekten panduf almıştım 18 ay bedeni. Ancak oldu koca ayaklarına.Bütün kuş dışarda onu giydirdim.

Haha aynı aynı 👌 bacaklarını sımsıkı kapatıyor bezini bağlamayayım diye,ya da anında emekleme pozisyonu alıyor. Bebek arabasında kendini aşağı kaydırıyor,yan yatıyor, kemer bağlı olmasa kesin yerde. Bu hasta olmadan önceki halleriydi. Şimdi ilaç kriziyle yeme krizleri başladı,agzındakini püskürtüp diliyle dışarı atmalar,elime vurmalar. Yandık biz 🤪
İşe başlama konusunda maddiyat açısından bir sıkıntımız yok,sadece ben alışmışım düzenli gelirimin olmasına. Evde de çok bunalıyorum, tek başıma bebek arabasıyla çıkamıyorum hem Kerem hem bebek arabası çok zor oluyor,asansör yok.. akşama kadar muhabbet kuşu gibi evdeyiz. Babasının yolunu gözlüyoruz 😂 bakalım annem gelip bakabilirse belki başlarım ben de öğleciyim 1-6 arası okulda oluyorum normalde. Ama bakıcıya bırakabileceğini sanmıyorum 🥺
gerçekten tam dediğin gibi benim bebişi anlatıyorsun resmen 🤣🤣🤣 yemeği püskürtüyor benimki de. ay bari ilacı için be yavrum yormayın bu kadar bizi🤣🙏

bebek arabasını ben aşağıda bıraktım. ben de tek başıma indirip kaldıramam çünkü bebişle.. allah yardımcın olsun valla ben de eşim gelsin diye yolunu gözlüyorum. hiç olmasa da bir nefes oluyor evde🤒 ben yalnızken biraz korkuyorum ya bi şey olursa diye🙈

inşallah eviniz kendiniz için nasıl güzel olursa öyle bir yol bulunur canım. annenin gelip bakması güzel olur aslında. bakıcı işi gerçekten zor ben de kendimi bebişi bakıcıya bırakırken hayal edemiyorum 🤒

X