2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    198
Aksilik ya son kontrolümüzdu, röntgen çekildi kalçadan, hiç bi sıkıntısı yok, her şey güzel dedi, takibi kapatıyoruz dedi
hem de röntgen çekildiyse bence sorun yokturdur canım. daha denge kuramadıkları için ayak basmayı bilmiyorlar kuzular

Benim bebek yürüyor artık rahat 10 15 adımı var salonda büyük düşe kalka çözdü işi parkta bahçede yürütmeyi denesem mi artık acaba gerçi ayakkabısı da yok daha 🤣🤣
Maşallah kuzuya, bence yürüme ayakkabısı ile kontrollü yürütebilirsiniz. Benimkinde öyle bir çaba olsa yürütürdüm ama yok 🤣🤣

Maşallah kuzuya, bence yürüme ayakkabısı ile kontrollü yürütebilirsiniz. Benimkinde öyle bir çaba olsa yürütürdüm ama yok 🤣🤣
En yakın zamanda deneyeyim bakalım nasıl olacak 🤣🤣 olur olur inşallah zaten bir iki adım sonra gerisi çabuk geliyo 🥰

Nizlar bebeklerinize hayirl nasil ögrettiniz benimki hayirdan anlamiyor gayir diyorum dur diyorum tik yok devam ediyor 🤷🏻‍♀️ isaret parmakla göstermeye yeni basladim bu aylarda kullanmadi gerekmis ben ama hic kullanmadim ki kiz kullansin ciden bu su ayda bunu yapabilmesi emselesi sinir bozucu

çok teşekkür ederim hemen yapayım ama ne yemek yiyor ne de emiyor 🥴
çok acıkınca emiyor artık biraz böyle idare edeceğiz

çok sağoll acaba tahlil yaptı mı? ateşi yok gibi ya olsa her yeri sıcak olur değil mi? tahlil yapmıyorlarsa doktora götürürüm 🙈
Tahlil yapmadı boğazına baktı kızarmış enfeksiyon dedi zaten, daha önce hasta olduğunda çocuk doktorunun yazdığı antibiyotiği verdi.

Nizlar bebeklerinize hayirl nasil ögrettiniz benimki hayirdan anlamiyor gayir diyorum dur diyorum tik yok devam ediyor 🤷🏻‍♀️ isaret parmakla göstermeye yeni basladim bu aylarda kullanmadi gerekmis ben ama hic kullanmadim ki kiz kullansin ciden bu su ayda bunu yapabilmesi emselesi sinir bozucu
Valla ben en başta hayır dediğimde geri çekiliyordu işe yarıyordu daha sonra hayıra karşılık dudağını büzüp ağlamaya başladı şimdi ise hiç sallamıyor bile:) çok fazla hayır dememek lazımmış dur ya da ilgisini başka yere yönlendirmeliymişiz. Ben de hiç işaretle göstermedim ama ayakkabın nerde çiçek nerde kapı nerde diye sorduğumda gözleriyle başıyla arayıp öyle bakıp gösteriyor, sonuçta bu da bi ifade ediş, benimki de alkış yapmıyor istemiyor bu aylarda yapması lazımmış ama 5 6 tane kelimesi var(gel, gitti, hadi, çedi( kedi) dede, baba, annne) varsın alkışlamasın, er geç hepsi zamanı geldiğinde tümünü öğrenecek.

Kızlar 9. Ay kızamık aşısını yaptıran var mı bebeğine? Nereden yapılıyor ve yan etkileri neler yaşadınız?
Sağlık ocağı yaptı koldan yaptılar ağrı ateş olur ama aşının ateşinde çok korkmayın ateş düşürücü verirsiniz demişti ama ne ağrı ne ateş ne huzursuzluk bizdede olmadı atlattık öyle ama yumurta alerjiniz varsa mutlaka söyleyin sormazlarsa

Yürümeye başlayanlar bile olmuş🫣 benim kızım daha ilk dişini yeni patlattı emeklememiz bile yok🤦🏼‍♀️ biz odayı dönerek yuvarlanarak tavaf ediyoruz şimdilik😅

Tahlil yapmadı boğazına baktı kızarmış enfeksiyon dedi zaten, daha önce hasta olduğunda çocuk doktorunun yazdığı antibiyotiği verdi.
çok teşekkürler canım biraz daha direniyoruz. ben 10 antibiyotik iğne oldum hala kötüyüm 😪 o yüzden ilaç içirmek de istemiyorum ama bakalım

Kızlar selam bizde dokuz ay olduk dünde asm de kkk aşısı yapıldı ateş vs olmadı şükür diş hala yok kelime yok tutunup ayağa kalkıyor uzun zamandır tek elle yürüyor bu yeni güncelleme bu akşam köfte yaptım ona aşçı annenin köfte harcıyla yoğurtla karıştırıp baya baya yedi fikir olsun çocuklar seviyor uyumadan önce de hurma elma irmik yedircem onu da çok seviyor denemek isterseniz hurma bebişlere faydalıymış baya🥰

Yürümeye başlayanlar bile olmuş🫣 benim kızım daha ilk dişini yeni patlattı emeklememiz bile yok🤦🏼‍♀️ biz odayı dönerek yuvarlanarak tavaf ediyoruz şimdilik😅
Maşallah bebelere, okudukça seviniyorum. Emekleyen bebekleri hep çok severim 4 gözle bekliyorum emeklesin diye hiç ama hiç çabası yok yavrumun 🤣🤣🤣🤣. Şöyle emeklese yürüse salsam sokağa hayali kuruyorum .
Dişi de yok ama her şeyi yiyebiliyor🤣🤣

çok teşekkürler canım biraz daha direniyoruz. ben 10 antibiyotik iğne oldum hala kötüyüm 😪 o yüzden ilaç içirmek de istemiyorum ama bakalım
Bol sıvı alın antibiyotiğe rağmen iyileşemediyseniz belki viral enfeksiyondur

Ben hiç hayır demiyorum. Yani diyecek bir durum olmadı.

Aksilik ya son kontrolümüzdu, röntgen çekildi kalçadan, hiç bi sıkıntısı yok, her şey güzel dedi, takibi kapatıyoruz dedi
İçinize sinmiyorsa takibi kapatılsa bile tekrar götürün içiniz rahat etsin. ( sorun yok dedilerse bir şey çıkacağını sanmıyorum)

Bu bir gelişim aşaması mi . Yani ben hiç hayır demedim çocuğuma . Siz bumu yazınca suçlu hissettim. Eksik kalmışım gibi oldu

Kızlar ben şimdi otizml3 ilgili bir video izledim. Kollarını sallaması. Parmakları sürekli birbirine degdirip oynaması belirtiler arasında. Bunları benim çocuğum yapıyor. Sizinkiler de yapıyor mu ? Aslında çok gul3c ve sürekli konuşmaya çalışan bir çocuk. Zannetmiyorum öyle bir şey olduğunu ama merak ettim sizde de böyle şeyler var mi

X