2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    198
Bizim de dis yok hala 🤷🏻‍♀️ 10gün sonra insllah 9 aylik olacaz isme isimiz geldiginde bakiyoruz isimize gelmeyince bakmiyoruz haha
Alkis yapmayinunuttuk ama suan bol bol baybay yapiyoruz

5 gündür aşırı hastayım sabah akşam antibiyotik iğne oluyorum
dün akşamdan beri bebişim de hastalandı galiba
sürekli uyandı tüm geceyi 3 saatlik uykuyla tamamladı
kafası sıcacık ama ateşi yok
burnu tıkalı ve akıyor aşırı ağlıyor
geceyi çok kötü geçirdik. ben okuldan bebeğim benden kaptı büyük ihtimalle. burnunu açık tutmaya çalışıp az az calpol veriyorum başka öneriniz var mı😔

geceyi çok kötü geçirdik. ben okuldan bebeğim benden kaptı büyük ihtimalle. burnunu açık tutmaya çalışıp az az calpol veriyorum başka öneriniz var mı😔
Çok çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin ikinize de. Bol su, meyve suyu, istirahat edin. Kuzucuğu da bol bol emzirin.

ben sabahları aklıma geldikçe veriyorum. genelde tok oluyor ya da beslendikten bir saat sonra falan oluyor. saat 12yi geçtikten sonra aklıma gelirse o gün vermiyorum
Sabah uyanınca tok karnına veriyorum hemen
Demiri çok unutuyorum ama sütle yoğurtla verilmiyo diye kaçırıyorum zamanını
teşekkürler,ben de tok karnına veriyorum.Biri açken verilir dedi,ben de yalnış mı yapıyorum diye ikilemde kaldım

Acil şifalar dilerim.Sarımsak limon bal kürü hazırla ve ye.Ya da sarımsağı küçük parçalara ayırıp yut,daha sık emzir.

Geçmiş olsun, geçen ay oğlumda babasından Kapmıştı calpol ile geçiştirmeye çalıştım 3 gün ama düzelmeyince Aile hekimi antibiyotik verdi 1 günde kendine geldi boşuna o kadar ağlatmışım dedim ama ateşi 37,5 tu. Umarım sizde gerek kalmaz.

Geçmiş olsun acil şifalar diliyorum ❤️

Acil şifalar dilerim.Sarımsak limon bal kürü hazırla ve ye.Ya da sarımsağı küçük parçalara ayırıp yut,daha sık emzir.
çok teşekkür ederim hemen yapayım ama ne yemek yiyor ne de emiyor 🥴
çok acıkınca emiyor artık biraz böyle idare edeceğiz

Geçmiş olsun, geçen ay oğlumda babasından Kapmıştı calpol ile geçiştirmeye çalıştım 3 gün ama düzelmeyince Aile hekimi antibiyotik verdi 1 günde kendine geldi boşuna o kadar ağlatmışım dedim ama ateşi 37,5 tu. Umarım sizde gerek kalmaz.
çok sağoll acaba tahlil yaptı mı? ateşi yok gibi ya olsa her yeri sıcak olur değil mi? tahlil yapmıyorlarsa doktora götürürüm 🙈

Çok çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin ikinize de. Bol su, meyve suyu, istirahat edin. Kuzucuğu da bol bol emzirin.
çok sağol canım sürekli meme teklif etmekten üstsüz gezeceğim 🤣 ayyy bir saat uyudu da biraz kafamı topladım🌷

Allah şifa versin,ne yaptınız,şimdi nasılsınız?
Peceteye zeytinyağı koyup göğsüme koydum, akşama kadar o göğsümü emzirmedim, çok şükür kanama olmadı, emerken aciyor ama artik alıştım cani sağolsun
Kızlar D vitaminini yemekten önce yoksa sonramı veriyorsunuz?
Ben aklima geldiğinde ya yemegine damlatiyorum yada ağzına
Cok cok geçmis olsun, bebeğine küçük bi parca tavuk, küçük soğan bi dış sarımsak, az pirinç iyice kaynat ılıyınca çatalla ez az limon sık yedir, hatta fazla yapıp kendinde yiyebilirsin

Kızlar 9. Ay kızamık aşısını yaptıran var mı bebeğine? Nereden yapılıyor ve yan etkileri neler yaşadınız?

Arkadaşlar, kızımı zaman zaman ayağa kaldırıyorum bacakları guclensin diye, sol ayağını tam basmıyor, sağ tam güzel basıyor ama solu ne yaparsam yapayım parmak ucunda, normal mi acaba, ortopedi muayenesinden yeni geçti bi anormallik olsa dr söylerdi herhalde ama ne biliyim, parmak ucunda olduğu için mi bilmiyorum sanki diğerinden kısa gibi geliyor bana, dr söylerdi dimi, yani normal bi dr da değil, ünv hocası, başhekim yardımcısı alaninda uzman, mutlaka öyle bisey olsa farkederdi dimi

Peceteye zeytinyağı koyup göğsüme koydum, akşama kadar o göğsümü emzirmedim, çok şükür kanama olmadı, emerken aciyor ama artik alıştım cani sağolsun

Ben aklima geldiğinde ya yemegine damlatiyorum yada ağzına

Cok cok geçmis olsun, bebeğine küçük bi parca tavuk, küçük soğan bi dış sarımsak, az pirinç iyice kaynat ılıyınca çatalla ez az limon sık yedir, hatta fazla yapıp kendinde yiyebilirsin
çok severim tavuklu çorbaları yarın mutlaka yapayım bugün de ilikli kemik suyuyla tarhana yaptım bir iki kaşık içti ♥️🤒

Arkadaşlar, kızımı zaman zaman ayağa kaldırıyorum bacakları guclensin diye, sol ayağını tam basmıyor, sağ tam güzel basıyor ama solu ne yaparsam yapayım parmak ucunda, normal mi acaba, ortopedi muayenesinden yeni geçti bi anormallik olsa dr söylerdi herhalde ama ne biliyim, parmak ucunda olduğu için mi bilmiyorum sanki diğerinden kısa gibi geliyor bana, dr söylerdi dimi, yani normal bi dr da değil, ünv hocası, başhekim yardımcısı alaninda uzman, mutlaka öyle bisey olsa farkederdi dimi
benimki de ayaktayken hep parmak ucuna basıyor adım atacak olursa da öyle yapıyor. düzgün bir adım attığını görmedim bence doktor fark ederdi yine de aklına çok takılıyorsa bir dahaki kontrolde sorabilirsin

benimki de ayaktayken hep parmak ucuna basıyor adım atacak olursa da öyle yapıyor. düzgün bir adım attığını görmedim bence doktor fark ederdi yine de aklına çok takılıyorsa bir dahaki kontrolde sorabilirsin
Aksilik ya son kontrolümüzdu, röntgen çekildi kalçadan, hiç bi sıkıntısı yok, her şey güzel dedi, takibi kapatıyoruz dedi

X