- 30 Mayıs 2015
- 4.708
- 10.699
- 33
kıyamamm çok geçmiş olsun canım. ilaçlarını takviyelerini düzenli kullanın hemen toparlanır miniğim. ek gıda konusunda tavsiye verdi mi? mesela yoğurt yiyor mu eğer hayırsa muz falan katıp vermeyi denedin mi? et vermeyi denedin miKızlar bugün oğlumu 9.ay kontrolüne götürdüm. 26 mayıs doğumlu. Neyse, çok iştahsızdı zaten ek gıda sürecimiz çok kötü ilerliyor. Doktor dudakları cildi solgun görünüyo dedi. Kan değerlerine baktı. Tahmin ettiği gibi çok çok düşük çıktı. Ferritini 1hemoglobini 6 çıktı ki 11 üstü olmalı. Reflüsüni arttırıyor diye demir ilacını vermiyordum. Şimdi ferifer kaşık şurup verdi,b12si de çok düşük olduğu için sprey verdi. 15 gün sonra kontrolü var 3 ay yakın takip edilecekmiş. Bakalım, dua edin inşallah kan değerleri yükselsin kızlar keşke iştahsızlığından anlayıp daha önce muayeneye götürseydim diyorum,içim içimi yiyor bu yüzden.
Cok gecmis olsun yaKızlar bugün oğlumu 9.ay kontrolüne götürdüm. 26 mayıs doğumlu. Neyse, çok iştahsızdı zaten ek gıda sürecimiz çok kötü ilerliyor. Doktor dudakları cildi solgun görünüyo dedi. Kan değerlerine baktı. Tahmin ettiği gibi çok çok düşük çıktı. Ferritini 1hemoglobini 6 çıktı ki 11 üstü olmalı. Reflüsüni arttırıyor diye demir ilacını vermiyordum. Şimdi ferifer kaşık şurup verdi,b12si de çok düşük olduğu için sprey verdi. 15 gün sonra kontrolü var 3 ay yakın takip edilecekmiş. Bakalım, dua edin inşallah kan değerleri yükselsin kızlar keşke iştahsızlığından anlayıp daha önce muayeneye götürseydim diyorum,içim içimi yiyor bu yüzden.
Bizimki de çok az büyümüş, kilo boy tavandan gidiyor, kafa 43,5 benim bebeğimin. 10 günü biraz geçmiştir kontrole gideliKizlar ya benim kafama birsey takildi 15.aralikta doktor kizin bascevresini ölctügünfe 43cm cikmisti bugün ölceIm dedim 44cm. Simdi neredeyse arada 2bicuk ay var ve sadece bir cm artmis az degil mi?
Yani bu kadar az artması normal? Ya bir ab panikledibence baş çevresi normal kızlar eskisi gibi çok artmaz
3 gün sonra 9 aylık dedinde yanlismi hatırlıyorum dedim, 6 gün var o zaman sizin 9 aylık olmanıza, bizim 3 gün var, sıramızı kapmayın lütfenevet canım 3 haziran
kızzz bazı aylar 31 çektiği için böyle hesaplanıyor. profildeki hamilelik günlüğü yazısını görüyor musunn? sende doğumdan bu güne 272 gün geçti yazıyor3 gün sonra 9 aylık dedinde yanlismi hatırlıyorum dedim, 6 gün var o zaman sizin 9 aylık olmanıza, bizim 3 gün var, sıramızı kapmayın lütfen
bence çokk normal sürekli büyük büyük artmayacak sonuçta canımYani bu kadar az artması normal? Ya bir ab panikledi
Ee o zaman doğum günü de kayıyor o hesapla, kaç aylık diyorlar mesela, ee 30 çekeni var, 31 çekeni var, şubatta 29 çekti, ben her ayın 30 unu bilirim arkadaşkızzz bazı aylar 31 çektiği için böyle hesaplanıyor. profildeki hamilelik günlüğü yazısını görüyor musunn? sende doğumdan bu güne 272 gün geçti yazıyor
e sen bilirsin canım doğum gününde yıl sayıyoruz burada tek tek gün hesabı yapılıyorEe o zaman doğum günü de kayıyor o hesapla, kaç aylık diyorlar mesela, ee 30 çekeni var, 31 çekeni var, şubatta 29 çekti, ben her ayın 30 unu bilirim arkadaşayların kaç çektiği, ayın kendi sorunu
Çok teşekkür ederim canım. İlaca bu sabah aç karnına başladık, içirmesi de ayrı dert. İçmek istemiyorkıyamamm çok geçmiş olsun canım. ilaçlarını takviyelerini düzenli kullanın hemen toparlanır miniğim. ek gıda konusunda tavsiye verdi mi? mesela yoğurt yiyor mu eğer hayırsa muz falan katıp vermeyi denedin mi? et vermeyi denedin mi
yani denemişsindir de belki farklı şekillerde verme konusunda fikir alışverişi yaparız diye söyledim. hem bence kan değerleri yükseldikçe yemesi de artar
inşallah ilaçlar hemen fayda eder çabucak toparlanırÇok teşekkür ederim canım. İlaca bu sabah aç karnına başladık, içirmesi de ayrı dert. İçmek istemiyorek gıda için tavsiye verdi blw tavsiye etti daha çok. Mutlaka kıyma,et,yumurta yemesi lazım dedi.
Yoğurdu sade yemiyor,muzu çok sevdiği için muzla karıştırıp veriyorum hep. Şimdi ilaç kullandığı için iştahı artar,belki hazırladıklarımı yer artık.
Hksu A-BH L Lavinia58 sizlere de çok teşekkür ederim geçmiş olsun dilekleriniz için
Biz de aynı şekilde korunuyoruz ve ben de ilişki boyunca hamileliği düşünüyorum aklım hep ordaBir de kızlar biraz özel ama sizler nasıl korunuyorsunuz? Biz kondomla ama benim içime hiç sinmiyor sanki onunla bi kaza olacak da yeniden hamile kalacağım diye ödüm kopuyor. Bebek düşünmediğimiz zamanlarda ben doğum kontrol hapı kullandım şimdi ne yapsam bilemiyorum böyle. Her ilişkiden sonra acaba hamile kaldım mı korkusu sarıyor
Çok geçmiş olsunDoktor hava verdi dünden beri nebulizatör ile uğraşıyoruz. Bugün telefondan bi şeyler açtım öyle öyle yapabildim zorla
Şu titremeyi sordum kızlar normalmiş 1 yaşında geçermiş o çok kafama takılıyordu
Doktor bana yarım cm ile bir cm artış bekleriz demişti. Senin ki de her ay yarım cm artmış.doktor ne dediKizlar ya benim kafama birsey takildi 15.aralikta doktor kizin bascevresini ölctügünfe 43cm cikmisti bugün ölceIm dedim 44cm. Simdi neredeyse arada 2bicuk ay var ve sadece bir cm artmis az degil mi?
Canım b12 yi bende kullandım bir ay. Eksikliği zararliymis. O yüzden zorla da olsa icir. Benimki damlaları görünce kendi ağzını aciyorduÇok teşekkür ederim canım. İlaca bu sabah aç karnına başladık, içirmesi de ayrı dert. İçmek istemiyorek gıda için tavsiye verdi blw tavsiye etti daha çok. Mutlaka kıyma,et,yumurta yemesi lazım dedi.
Yoğurdu sade yemiyor,muzu çok sevdiği için muzla karıştırıp veriyorum hep. Şimdi ilaç kullandığı için iştahı artar,belki hazırladıklarımı yer artık.
Hksu A-BH L Lavinia58 sizlere de çok teşekkür ederim geçmiş olsun dilekleriniz için
B12yi sevdi içiyor ama demir ilacı 5ml içirmek çok zor oldu. Bir de 40mg. Galiba bebeğim kabız oldu. Bugün çok az bir parça, taş gibi yapmıştı. Nasıl olacak böyle bilmiyorum,bir tarafı iyileştirirken başka tarafı bozuyor ilaçlar. Bir de normalde de poposunda çatlak var benim oğlumun, böyle zorlanarak nasıl yapar bilmiyorum.Canım b12 yi bende kullandım bir ay. Eksikliği zararliymis. O yüzden zorla da olsa icir. Benimki damlaları görünce kendi ağzını aciyordu