- 30 Mayıs 2015
- 4.708
- 10.700
- 33
ay ben de hep 9 ay aşısıyla ilgili kötü şeyler görüyorumÇok kalabalığa karışmıyoruz, etrafımızda okula kreşe kalabalığa giden çocuk yok, ben evdeyim. Eşim de işe giderken toplu taşıma kullanmıyor. Risk çok düşük olduğu için ben yaptırmayacağım
çok geçmiş olsun canımAslında kulağını cekistiriyordu. Ben dıştan sanmıştım. Bugün öksürük hapsirmaya başladı. Kulağını da söyledim. Enfeksiyon var dediler. Boğazında fa varmış. Antibiyotik verdi doktorHksu
Zaten 1 yaşında yaptıracağım. Aynı aşı 4 yaşında da var.İğneler de canını acıtıyor kıyamıyorumay ben de hep 9 ay aşısıyla ilgili kötü şeyler görüyorumkafam allak bullak oldu
Benim kızımda arabaya bindirince önce hiç hoşlanmadı, arabanın yanına oturttum sağına soluna baktı, tekrar bindirdim şaşkın şaşkın bisey demedi, ertesi gün arabayı gördü ayağını uzattı eeehh eeehhhYerde de oturmuyorkendini aldirana kadar ağlıyor. Zaten yuruteci de sevmedi
ay gerçekten ben de korkuyorum canı çok yanıyor mu ya da yan etkisi olur mu diyeZaten 1 yaşında yaptıracağım. Aynı aşı 4 yaşında da var.İğneler de canını acıtıyor kıyamıyorumneredeyse aşı redci olacağım canı acımasın diye
Allah acil şifalar versinAslında kulağını cekistiriyordu. Ben dıştan sanmıştım. Bugün öksürük hapsirmaya başladı. Kulağını da söyledim. Enfeksiyon var dediler. Boğazında fa varmış. Antibiyotik verdi doktorHksu
Benimki de son günler gündüzleri önceki günlere nazaran az uyuyor.sabah 7de,7 ile 8 arası uyanıyor,2 defa uyuyor,1.si 11-den sonra yarım saat,2.si 3-den sonra 1 saat gibi.2-3 gün önce 1.5 saat uyumuştu,sevinmiştim.Öğle yemeğinden sonra bahçeye çıkarıyorum,arabasında uyuyup kalıyor,içeri getirdiğimde bir kaç dakika sonra uyanıyor.Gündüz uykularınız nasıl? Benim ki 12-1 gibi sadece 40-45 dakika uyuyor günde bir kere. Sabah 8 de kalkıyor
Sabah 9. 15 gibi uyanıyor. 2 uyku yapıyoruz 1 saat bazen 1.5 saat uyuyor. Çok yorgun isem birlikte 2.5 saat uyuyoruz. O zaman o kadar iyi geliyor kiGündüz uykularınız nasıl? Benim ki 12-1 gibi sadece 40-45 dakika uyuyor günde bir kere. Sabah 8 de kalkıyor
3 gün oldu düzeni bozuldu, inşallah eski haline döner. O halinden çok memnun da ben üzülüyorumSabah 9. 15 gibi uyanıyor. 2 uyku yapıyoruz 1 saat bazen 1.5 saat uyuyor. Çok yorgun isem birlikte 2.5 saat uyuyoruz. O zaman o kadar iyi geliyor ki
Kızım sabah 10 10.30 arası uyanıyor, 1 gibi uyuyor, 3 3.30 arası uyanıyor, 6 gibi uyuyor 8 gibi uyanıyor, 11.30 da uyuyor, gece vardiyasına geçiyoruzGündüz uykularınız nasıl? Benim ki 12-1 gibi sadece 40-45 dakika uyuyor günde bir kere. Sabah 8 de kalkıyor
Biz sabah 8-9 gibi kalkıyoruz sonra iki saatte bir uyuyor bazen 2 buçuk 3 saati buluyor ama hep yarım saat 20 dk çok nadir 1 saat uyumuştur akşam 8 den sonra 11-12 ye kadar uyumuyor sonra gece uykusu oluyor zaten ama değişkenlik oluyor mesela bu akşam 10 da uyuyası geldi uyudu o yüzden gece uykusuna şuan yattı bu arada gece zaten Allaha emanet saat başı yarım daatte bir bazen 5 dkda birGündüz uykularınız nasıl? Benim ki 12-1 gibi sadece 40-45 dakika uyuyor günde bir kere. Sabah 8 de kalkıyor
sabah 8-9 gibi uyanıyor. 1 gibi ilk uykusu 40-50 dkGündüz uykularınız nasıl? Benim ki 12-1 gibi sadece 40-45 dakika uyuyor günde bir kere. Sabah 8 de kalkıyor
Düzen kalmıyor her akşam 8.30 da yatıyordu. Artık akşamları 10 ve 11 arası artık saldım gitti.3 gün oldu düzeni bozuldu, inşallah eski haline döner. O halinden çok memnun da ben üzülüyorum
bu arada ben de düzenli uyuyormuş gibi cevap vermişim ama asla düzeni yok canım hele diş çıkarma zamanı ki sanırım 3 aydır çıkarıyor3 gün oldu düzeni bozuldu, inşallah eski haline döner. O halinden çok memnun da ben üzülüyorum
Geçmiş olsunOğlumda kulak enfeksiyonu çıktı. Enfeksiyona ne sebep oldu ki. Bende diş sancısı sanıyordum meğerse kulağı ağrıyor muş
inşallah ya, çok önemsiyorum bu konuyu.Canım sende benim gibi güvenli bağlanmaya takmışsınumarım basaririz
Canım bence götür. Bak benimkin da enfeksiyon çıktı. Kulağı da tesadüf şeklinde söyledik.Geçmiş olsunbenimki de hasta öksürüyo burnu akıyo.. doktora götürmedik daha ilaçsız atlatır belki diye ama götürcem 2-3 güne daha geçmezse