- 10 Ekim 2019
- 2.839
- 2.350
- 34
Neden böyle bir sey söylediler çok merak ettim. Ve doktor buldunuz mu ?Geçmiş olsun kızlar.
Biz ilk hastalığı yılbaşında yaşadık atlattık.
Bu arada ben yürütmeyi tamamen bıraktım ve herkese yasakladım, annem, babam vs yürütmüyor kesinlikle.
Yatakta sürünme çalışmasıyla başladık, yatak yumuşak olduğu için daha cesur.
Şimdi halıda devam ediyoruz.
İlk başta çok yürümek istedi, azalta azalta, yerde daha çok vakit geçirerek alıştı zamanla.
Emekleme evresini atlamayın diyorlar zaten. Kendisi de sevmeye başladı şimdi.
benimki 3 aydır ara ara yapıyor canım gerçi aşırı acıyor ben de bağırıyorum hatta bazen oyun sanıyorKızlar göğüs ısırma olayı varmı, 3 gündür özellikle ısırıp gülüyor, sadece ısırıp birakmiyorda uzunca tutuyor, canim cok yaniyor, tepkisiz kalamıyorum,ısıracak diye gergin emziriyorum, napsam bilemedim aynı sorunu yaşayan varmi
Ateşi yok diye götürmedim ama bugün bütün gece öksürdü nerdeyse. Götürcem o yüzden.Canım bence götür. Bak benimkin da enfeksiyon çıktı. Kulağı da tesadüf şeklinde söyledik.
Benim kızda ara ara yapıyordu ama sean bildiğin bilinçli yapıyor, meme dişlerin arasında gülüyor, emmedigi zamanlarda da gogsum acıyor ısırdığı içinbenimki 3 aydır ara ara yapıyor canım gerçi aşırı acıyor ben de bağırıyorum hatta bazen oyun sanıyordişi çok kaşındığında yapıyor bence
Bir iki kere göğüs ucumu üç dişiyle ezmeye çalıştı.cikmayqn disi kasındığı için yapıyor diye düşünüyorum. Çığlık atınca bıraktı. Ama sizinki oyuna çevirmişKızlar göğüs ısırma olayı varmı, 3 gündür özellikle ısırıp gülüyor, sadece ısırıp birakmiyorda uzunca tutuyor, canim cok yaniyor, tepkisiz kalamıyorum,ısıracak diye gergin emziriyorum, napsam bilemedim aynı sorunu yaşayan varmi
Sen haziranda doğum yapmıştın dimi, benim kız 30 mayıs doğumlu, sen benden 2 3 gün sonra doğum yapmıştın diye hatırlıyorum
Doktor maalesef. Dogumuma.giren ve ilk kontrollerini yapan doktora gitmistim yine en son ama cebinde sigara paketi gordum ve rahatsiz oldum acikcasi. Bebeklere bakiyor sonucta, en azindan hastane de icmemeli diye düşünüyorum.Neden böyle bir sey söylediler çok merak ettim. Ve doktor buldunuz mu ?
Bizimki de yürümeye çok meraklı Belim o kadar ağrıdı ki artık bıraktım ben de ama bu sefer tutunup ayağa kalkıyor hatta el ve ayaklarıyla basıp maymunlar gibi yürümeye çalışıyor emeklemeyi pek sevmiyor.Doktor maalesef. Dogumuma.giren ve ilk kontrollerini yapan doktora gitmistim yine en son ama cebinde sigara paketi gordum ve rahatsiz oldum acikcasi. Bebeklere bakiyor sonucta, en azindan hastane de icmemeli diye düşünüyorum.
Emekleme konusunda da tüm vucut koordinasyonunu iyi sağlaması icin, kaslarinin falan daha iyi gelismesi icin atlanmamasi gereken bir basamak olarak denk geldim bir kac kez, kendim de ayni fikirdeydim zaten. Oyle olunca emeklemesi icin alan yaratmaya basladik yurumesi konusunda yardim etmeyi biraktik.
Cunku kendi tirmanmaya, bir seylerden tutunup kalkmaya calismiyordu bizden bekliyordu yurutulmeyi hep.
Kendisine cabalayacagi sekilde oyunlar kurmaya, cesaretlendirmeye calisiyoruz, işe de yariyor gibi
Ay bizimki onu yapsa iyi. Hep biz yürütelim istiyordu.Bizimki de yürümeye çok meraklı Belim o kadar ağrıdı ki artık bıraktım ben de ama bu sefer tutunup ayağa kalkıyor hatta el ve ayaklarıyla basıp maymunlar gibi yürümeye çalışıyor emeklemeyi pek sevmiyor.
Sen haziranda doğum yapmıştın dimi, benim kız 30 mayıs doğumlu, sen benden 2 3 gün sonra doğum yapmıştın diye hatırlıyorum
Okula başlayacak neredeyse
Ben de benimkinin bezini zor takıyorum,yana dönmeye,ya oturmaya çalışıyor,zorka sırtüstü yatırıyorum,gün geçtikce daha da hareketleniyor
Geçmiş olsun,inşallah çabuk yükselir.Buharda haşlanmış pancar,Pancarlı çorba,pancarlı omlet,ispanaklı omlet,kırmızı et,pekmez,mercimek de verin.Bunlar da kan arttırıyorKızlar bugün oğlumu 9.ay kontrolüne götürdüm. 26 mayıs doğumlu. Neyse, çok iştahsızdı zaten ek gıda sürecimiz çok kötü ilerliyor. Doktor dudakları cildi solgun görünüyo dedi. Kan değerlerine baktı. Tahmin ettiği gibi çok çok düşük çıktı. Ferritini 1hemoglobini 6 çıktı ki 11 üstü olmalı. Reflüsüni arttırıyor diye demir ilacını vermiyordum. Şimdi ferifer kaşık şurup verdi,b12si de çok düşük olduğu için sprey verdi. 15 gün sonra kontrolü var 3 ay yakın takip edilecekmiş. Bakalım, dua edin inşallah kan değerleri yükselsin kızlar keşke iştahsızlığından anlayıp daha önce muayeneye götürseydim diyorum,içim içimi yiyor bu yüzden.
Çok geçmiş olsunKızlar bugün oğlumu 9.ay kontrolüne götürdüm. 26 mayıs doğumlu. Neyse, çok iştahsızdı zaten ek gıda sürecimiz çok kötü ilerliyor. Doktor dudakları cildi solgun görünüyo dedi. Kan değerlerine baktı. Tahmin ettiği gibi çok çok düşük çıktı. Ferritini 1hemoglobini 6 çıktı ki 11 üstü olmalı. Reflüsüni arttırıyor diye demir ilacını vermiyordum. Şimdi ferifer kaşık şurup verdi,b12si de çok düşük olduğu için sprey verdi. 15 gün sonra kontrolü var 3 ay yakın takip edilecekmiş. Bakalım, dua edin inşallah kan değerleri yükselsin kızlar keşke iştahsızlığından anlayıp daha önce muayeneye götürseydim diyorum,içim içimi yiyor bu yüzden.