2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    198
Sezaryen zamanı 1 defa karnıma basdılar,sonra olmadı,bunu mu kast ediyorsun?
Cesaret işi vallahi. 2. Bebek Niyetiniz yoksa inşallah bi kaza olmaz
daha önce 2 yıl öyle korunmuştuk.ben zor hamile kaldım,ona güveniyorum bir az da.Kondomla olmuyor,rahatsız oluyoruz,spiralle de hamile kalan var,derialtı implant en güvenlisi o da hormon salgılanmaaına neden oluyor.Bende de hormon sorun var diyorlardı,o yüzden implant taktırıp kendimi riske atamam.O yüzden bu yöntemle devam.2.çocuk niyetimiz var,ama daha erken.

Sonradan odaya gelip karnına ağırlık koyuyorlarmış ya da baskı uyguluyorlarmış
Bana yapmadılAr ikisini de ama yapılmayan da çokmuş

Kızlar ben iyice blw ye geçtim ek gıda olayını büyütüyorum ufaktan, kızıma kuru biber doldurdum, bayıla bayıla yedi
Yaa afiyet olsun ne güzel ben de ufaktan başlıcam iyileştiğinde. Şimdilik hasta diye korkuyorum
Sebzeli kuskus köfte falan başlıcam. Pankek de olabilir
Hep pütürlü verdim ama direkt katıdan korkuyorum hala

Sonradan odaya gelip karnına ağırlık koyuyorlarmış ya da baskı uyguluyorlarmış
Bana yapmadılAr ikisini de ama yapılmayan da çokmuş
bana bir hemşire çökmüştü iki üç defa aşırı ağrımıştı. benim kan gelme olayı 10 gün falan lekelenme de 3 hafta kadar sürdü

Ben vajinal yaptım gelip ebe bastırmıştı ama hafifçe Rahmi ölçmeye çalışıyor gibi, kanamam da bi iki gün oldu çok az, sonrasında da 1 hafta az lekelenme şeklinde olmuştu. Sanırım doğumdan hemen sonra baya temizlemiş rahimdeki kanı.

Kayısı kurusu erik kurusu haşladım meyve suyu gibi veriyorum.
Geçmiş olsun oğlum da hep kabız, kayısı suyu bizde pek işe yaramadı, ananas mandalina ve yulaf sütünü shaken yapıyorum biz de çok işe yarıyor pipetle severek içiyor, yulaf sütü yerine su da olur ama yulaf lifli olduğundan daha iyi olur. Oğlumda çok iştahsız 9. Ay kontrolünde nedense demire bakmadı Çok iştahsız olduğunu söylediğim halde pazartesi tekrar gidicem ben de. Tam kan sayımı mi yapıldı?

Evet tam kan sayımı, ferritin,d vit ve b12 bakıldı

Yaa afiyet olsun ne güzel ben de ufaktan başlıcam iyileştiğinde. Şimdilik hasta diye reekorkuyorum
Sebzeli kuskus köfte falan başlıcam. Pankek de olabilir
Hep pütürlü verdim ama direkt katıdan korkuyorum hala
Bence geç bile kalmışsın, ben tadımlardan hemen sonra eline ufaktan biseyler vermeye başladım, salatalık havuç yeşil soğan ekmek gibi, ilk başlarda takılıyordu boğazına ama panik yapmadan yüzüne bakıyordum, çıkaramazsa parmağımla çıkarayım diye hep kendi çıkardı, suan öyle takılmıyor, gayet alıştı bildiğin profesyonel ekmek veriyorum, bi elinde tutuyor, diğer eliyle küçük küçük kopartıp yiyor, masasına bi kırıntı düşsün uğraşa uğraşa onu alıp yiyor, kaşığıyla bisey yedirdigim zaman kaşığı elimden kapiyor, iki parmağıyla kasıkta yiyecekleri alıp hoop ağzına, kendi yemeyi seviyor, ben de kontrollü bi şekilde rahat birakiyorum

Bugün kızımın kalça kontrolünün sonuydu, dr artık gelmesine gerek yok çok iyi görünüyor dedi, çok mutlu oldum. Birde yarın 9 aylık aşımız var, inşallah zorlu olmaz

maşallah sizin kıza.Bunları yapa bilmesi tüp bebek olmasıyla alakalı ola bilir mi?En iyi embrionlar seçilir ya o yüzden söylüyorum.7.ay dolduğundan beri ben de eline haşlanmış havuç,papates,brokoli,karnıbahar veriyorum,bir kere ısırıp elinden bırakıyor,tutamıyor,bir pancarı daha çok yedi.Küçük parçalar halinde verdiyimde daha iyu tutup ağzına götüre biliyor. Bir de omlet yapıyorum,küçük parçalara ayırıp veriyorum,onu iyi yiyor,ama yanlara da düşürüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…