Çok kalabalığa karışmıyoruz, etrafımızda okula kreşe kalabalığa giden çocuk yok, ben evdeyim. Eşim de işe giderken toplu taşıma kullanmıyor. Risk çok düşük olduğu için ben yaptırmayacağımİyi gunler kızlar 9.ay aşısını yaptırmayi dusunuyor musunuz her kafadan bir ses çıkıyor bu aşı konusunda fikrinizi almak istedim
iyi aman hasta olmasınlar da renkli kakaya da sevineceğizPek yok, Dr a foto attım ıspanak yediyse olur dedi, yemedi, ama normal dedi
1 martta yapılacak bizim, eşim kargocu, oğlum ilkokul öğrencisi, o yüzden yaptiracamİyi gunler kızlar 9.ay aşısını yaptırmayi dusunuyor musunuz her kafadan bir ses çıkıyor bu aşı konusunda fikrinizi almak istedim
55 le hamile kaldım 53 e düştüm 70 kiloyla doğuma gittim 65 e düştüm şuan 64-63 gidio geliyorum böyle kaldım ne iniyo ne çıkıyo ama iştahım da yerinde maşallahKızlar kiloları naptinjz.? Ben kilo alıyorum sanki2
Ben brokoli verdiğimde koyu yeşil oluyor,demir ilacı veriyorsanız ondan da ola bilirPek yok, Dr a foto attım ıspanak yediyse olur dedi, yemedi, ama normal dedi
Bizim ülkede kızamık olan çok,ama aşıyı öne çekmediler,sizin şehirde salgın yoksa 1 yaşında yaptıra bilirsinizİyi gunler kızlar 9.ay aşısını yaptırmayi dusunuyor musunuz her kafadan bir ses çıkıyor bu aşı konusunda fikrinizi almak istedim
Tatlı yedikçe sütümün arttığına ikna olup yedikçe yedim yedikçe yedim. Sonuç hiçbi kıyafetime olmuyorumKızlar kiloları naptinjz.? Ben kilo alıyorum sanki2
Valla 80le hamile kaldım kac kilo doğuma girdim bilmiyorum. Son bir ay kala tartı bozulmuştu hastanede evde de olcmedim. Doğumdan sonra 86ya düştüm ama şimdi iki kilo aldim. 9. Ay aşısı için sağlık ocağı doktorunuza sorun dedi. Yurutecu sevmedi bebemumarım ilerd3 sever
Canim gecmis olsun bizde dun goturfuj bandaj taktirdik 6 hafta hic cikartmadim yazmissin banyosunu nssil yaptirdin temizligini.. bir de açısı kacti suan nasil bebisBizimde 1 aylıkken ebe farketti, 70 günlük olunca ultrason dediler, 70 günlükken çektiler ultrasonu, kalça kemiği gelişim geriliği dediler, herhangi bi dr gitmedim, ünv hastanesinde hocalarin özel muayeneleri oluyor ücretli, ona gittim, aynı zamanda tıp fakültesi hocası bu dr sıradan bi ortapedi değil, 6 hafta boyunca hiç çıkarmadan pavlik bandajı takıldı, sonra röntgen çekildi çok iyi görünüyor düzeliyor dedi, bandajı çıkardık, 3 haftada bir kontrole gittik her seferinde röntgen çekildi baktı çok iyi görünüyor düzelmiş dedi, en son kasımda gittik, 3 ay sonra son kez gelin bakalım tedaviyi bitirelim dedi, dar giydirme dedi sadece ama ne biliyim hep aynı ayağı basmıyor, sağ tarafı tam basıyor sol ayak ucunda, o yüzden tedirgin oldum, şubatta muayene var bakalım ne diyecek
Zararlı olduğunu biliyorum. Ama kucaktan hı inmiyor maalesef o yüzden mecbur kaldım.
Yavaş-yavaş yerde oturtmaya alışdıramazmısınız?Benimki de kucak seviyor,yere koyup topla,sesli oyuncakla oyalamaya çalışıyorum.Önceleri ağlıyordu,oturmak istemiyordu,sonra alıştı.Sizinki daha yeni 8 aylık oldu,doğum tarihini yalnış hatırlamıyorsam.Yürüteç için 8 ay çok erken bana göre.Zararlı olduğunu biliyorum. Ama kucaktan hı inmiyor maalesef o yüzden mecbur kaldım.
Merhaba evet 6 hafta bandaj kullandik, gece gunduz hic çıkartmadım dedim, yikadigim zaman tabikide çıkardım bandajı, üzerini giydirince geri taktım, acıları çok hatırlayamıyorum evrakı bulmam gerek bulursam yazarım, şuan çok iyi en son 3 ay önce kontrole gittik, dr çok iyi durumda, düzelmiş ama son kez tedbir amaclı 3 ay sonra bi daha göreyim dedi, önümüzdeki hafta gidecez. Bandajı günleri çok zor geçti yavrumun Allah kimseye yasatmasin, çok şükürki en azindan tedaviye cevap verdiCanim gecmis olsun bizde dun goturfuj bandaj taktirdik 6 hafta hic cikartmadim yazmissin banyosunu nssil yaptirdin temizligini.. bir de açısı kacti suan nasil bebis
Yerde de oturmuyorYavaş-yavaş yerde oturtmaya alışdıramazmısınız?Benimki de kucak seviyor,yere koyup topla,sesli oyuncakla oyalamaya çalışıyorum.Önceleri ağlıyordu,oturmak istemiyordu,sonra alıştı.Sizinki daha yeni 8 aylık oldu,doğum tarihini yalnış hatırlamıyorsam.Yürüteç için 8 ay çok erken bana göre.
Geçmiş olsun,kulak enfeksiyonu olduğunu nasıl öğrendiniz?Oğlumda kulak enfeksiyonu çıktı. Enfeksiyona ne sebep oldu ki. Bende diş sancısı sanıyordum meğerse kulağı ağrıyor muş
Yerde de oturmuyorkendini aldirana kadar ağlıyor. Zaten yuruteci de sevmedi
Çok geçmiş olsun. Ne şikayeti vardı?Oğlumda kulak enfeksiyonu çıktı. Enfeksiyona ne sebep oldu ki. Bende diş sancısı sanıyordum meğerse kulağı ağrıyor muş
Aslında kulağını cekistiriyordu. Ben dıştan sanmıştım. Bugün öksürük hapsirmaya başladı. Kulağını da söyledim. Enfeksiyon var dediler. Boğazında fa varmış. Antibiyotik verdi doktorGeçmiş olsun,kulak enfeksiyonu olduğunu nasıl öğrendiniz?
Siz de onla birlikte oturun,yerdə oturun onu da kucağınızda oturtun,eline oyuncak verin,böyle de bir deneyin.
Allah şifalar versin, çok geçmiş olsunAslında kulağını cekistiriyordu. Ben dıştan sanmıştım. Bugün öksürük hapsirmaya başladı. Kulağını da söyledim. Enfeksiyon var dediler. Boğazında fa varmış. Antibiyotik verdi doktorHksu