2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    198
İyi gunler kızlar 9.ay aşısını yaptırmayi dusunuyor musunuz her kafadan bir ses çıkıyor bu aşı konusunda fikrinizi almak istedim

İyi gunler kızlar 9.ay aşısını yaptırmayi dusunuyor musunuz her kafadan bir ses çıkıyor bu aşı konusunda fikrinizi almak istedim
Çok kalabalığa karışmıyoruz, etrafımızda okula kreşe kalabalığa giden çocuk yok, ben evdeyim. Eşim de işe giderken toplu taşıma kullanmıyor. Risk çok düşük olduğu için ben yaptırmayacağım

Kızlar kiloları naptinjz.? Ben kilo alıyorum sanki2
55 le hamile kaldım 53 e düştüm 70 kiloyla doğuma gittim 65 e düştüm şuan 64-63 gidio geliyorum böyle kaldım ne iniyo ne çıkıyo ama iştahım da yerinde maşallah geçen en azından 6 dan sonra yemim dedim açlıktan bayılcaktım hiç böyle olmazdım ya sanırım bu kiloda kalıcam
Eski halimi özlüyorum,zayıflarım diye kıyafet almıyorum çok ilginç hamilelikte giydiklerim de dar geliyo kaldım böyle ama sanırım kabullenip alışveriş yapma zamanım geldi

Bizim ülkede kızamık olan çok,ama aşıyı öne çekmediler,sizin şehirde salgın yoksa 1 yaşında yaptıra bilirsiniz

Valla 80le hamile kaldım kac kilo doğuma girdim bilmiyorum. Son bir ay kala tartı bozulmuştu hastanede evde de olcmedim. Doğumdan sonra 86ya düştüm ama şimdi iki kilo aldim. 9. Ay aşısı için sağlık ocağı doktorunuza sorun dedi. Yurutecu sevmedi bebem umarım ilerd3 sever

Canim gecmis olsun bizde dun goturfuj bandaj taktirdik 6 hafta hic cikartmadim yazmissin banyosunu nssil yaptirdin temizligini.. bir de açısı kacti suan nasil bebis

Zararlı olduğunu biliyorum. Ama kucaktan hı inmiyor maalesef o yüzden mecbur kaldım.
Yavaş-yavaş yerde oturtmaya alışdıramazmısınız?Benimki de kucak seviyor,yere koyup topla,sesli oyuncakla oyalamaya çalışıyorum.Önceleri ağlıyordu,oturmak istemiyordu,sonra alıştı.Sizinki daha yeni 8 aylık oldu,doğum tarihini yalnış hatırlamıyorsam.Yürüteç için 8 ay çok erken bana göre.

Canim gecmis olsun bizde dun goturfuj bandaj taktirdik 6 hafta hic cikartmadim yazmissin banyosunu nssil yaptirdin temizligini.. bir de açısı kacti suan nasil bebis
Merhaba evet 6 hafta bandaj kullandik, gece gunduz hic çıkartmadım dedim, yikadigim zaman tabikide çıkardım bandajı, üzerini giydirince geri taktım, acıları çok hatırlayamıyorum evrakı bulmam gerek bulursam yazarım, şuan çok iyi en son 3 ay önce kontrole gittik, dr çok iyi durumda, düzelmiş ama son kez tedbir amaclı 3 ay sonra bi daha göreyim dedi, önümüzdeki hafta gidecez. Bandajı günleri çok zor geçti yavrumun Allah kimseye yasatmasin, çok şükürki en azindan tedaviye cevap verdi

Yerde de oturmuyor kendini aldirana kadar ağlıyor. Zaten yuruteci de sevmedi

Oğlumda kulak enfeksiyonu çıktı. Enfeksiyona ne sebep oldu ki. Bende diş sancısı sanıyordum meğerse kulağı ağrıyor muş

Oğlumda kulak enfeksiyonu çıktı. Enfeksiyona ne sebep oldu ki. Bende diş sancısı sanıyordum meğerse kulağı ağrıyor muş
Geçmiş olsun,kulak enfeksiyonu olduğunu nasıl öğrendiniz?
Yerde de oturmuyor kendini aldirana kadar ağlıyor. Zaten yuruteci de sevmedi
Siz de onla birlikte oturun,yerdə oturun onu da kucağınızda oturtun,eline oyuncak verin,böyle de bir deneyin.

Geçmiş olsun,kulak enfeksiyonu olduğunu nasıl öğrendiniz?

Siz de onla birlikte oturun,yerdə oturun onu da kucağınızda oturtun,eline oyuncak verin,böyle de bir deneyin.
Aslında kulağını cekistiriyordu. Ben dıştan sanmıştım. Bugün öksürük hapsirmaya başladı. Kulağını da söyledim. Enfeksiyon var dediler. Boğazında fa varmış. Antibiyotik verdi doktor Hksu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…