- 10 Ekim 2019
- 2.839
- 2.350
- 34
Niye o kadar geç. Benim oğlumun delik olduktan üç dört gün sonra h3men uç veriyordu. 4. Dişe özel mi acaba . Benimkinin de 3 Dişi hemen çıkıverdi. 4. Patlamadı ugrastiriyorKızlar Nergis'in 4.dişi patladı 12 gün önce. Yani delik oldu ama hala uç vermedi ele gelmiyor öyle delik kaldı ne gece uyuyor ne gündüz duruyor neden olabilir
Bu dişe kadar evet delik olmasıyla uç vermesi bir oluyordu ama bu çok gecikti ben de anlamadımNiye o kadar geç. Benim oğlumun delik olduktan üç dört gün sonra h3men uç veriyordu. 4. Dişe özel mi acaba . Benimkinin de 3 Dişi hemen çıkıverdi. 4. Patlamadı ugrastiriyor
Fotoğrafını çekiyorumdelik olduğunu nasıl görüyorsunuz oğlum beni ısırana kadar diş çıkardığını göremiyorum bilebakmama izin vermiyor
Böyle sanki bıçakla çizilmiş gibi oluyor sonra da kenarlara doğru açılıp içi boşluk gibi duruyordelik olduğunu nasıl görüyorsunuz oğlum beni ısırana kadar diş çıkardığını göremiyorum bilebakmama izin vermiyor
Hiç bil3mdim doktora sor canım. Ben de veriyorum ama genellikle kaka d puturlu gorunyorHanımlar benim kızım siyaha yakın çok koyu yeşil kaka yaptı. 3 gündür ceviz yiyor ve çok seviyor 2 tatlı kaşığı yemiştir ama tam da ölçmedik acaba ondan mı oldu görünce bi korktum
Valla ben 52 yi gördüm geçen aya kadar. Şimdi inanılmaz bir tatlı, hamur işi çekiyor canım. Evde yapmamaya çalışıyorum ama pastanede çok yakın. 1 ayda 3 kilo aldım. Şu anda 55 im , frenleyemiyorum daha almam inşallahKızlar kiloları naptinjz.? Ben kilo alıyorum sanki2
Ben 1 yaşında yaptıracağım. Sağlık ocağındaki hemşire öyle yaptır dedi. 1 yaşından sonraBu aylarda menenjit aşısı yaptıran var mı? Takvim oluşturmak için doktora gitmiştik ama besin alerjisi hakkında konuşurken , alerji testi yaptırdık filan konu başka yerlere gitti ve ben aşıyı unuttum , tekrar hastaneye de gitmek istemiyorum. Bir sonraki kontrolümüz de 3 ay sonra.
Acaba 1 yaşından sonra mı yaptırsam?
55 kg Hamile kaldım. 53.500 gram gördüm. Tartılmaya korkuyorumKızlar kiloları naptinjz.? Ben kilo alıyorum sanki2
evet benim oğlumda da orta parmak ve işaret parmakta oluyor,bence bebeklerin tırnakları zayıf oluyorKızlar sizin bebeklerinizin tırnakları da çok çabuk kırılıyor mu? Benim oğlumun öyle,hep kırık,kendini çiziyor. Bir yerlere vurunca hemen kırılıyor. Acaba vitamin eksikliğinden mi yoksa zaten bebeklerin tırnakları zayıf mı böyle
ben de ceviz veriyorum ama siyah olmuyor,salyası falan varmı,ondan da yeşil kaka ola biliyorHanımlar benim kızım siyaha yakın çok koyu yeşil kaka yaptı. 3 gündür ceviz yiyor ve çok seviyor 2 tatlı kaşığı yemiştir ama tam da ölçmedik acaba ondan mı oldu görünce bi korktum
61 le hamile kaldım 78 le doğuma girdim 55 e kadar düşmüştüm şu an 57 çıkıyoKızlar kiloları naptinjz.? Ben kilo alıyorum sanki2
Yurutecte var tavan altında ama direniyorum bindirmemek icinValla bende birinden yürüteç alacağım. Yapmam dediğim ne varsa yapıyorum
Benim tartinin pili bitmişken hazır yiyorumda yiyorum, benim tempom yoğun aşırı acıkıyorum ben ve gözüm dönüyor, dengede olmam gerekiyor aslında ama sadece kilo alıyorum, verdiğim görülmedi dahaKızlar kiloları naptinjz.? Ben kilo alıyorum sanki2
totosuna sağlık bizimki arada koyu bazen açık renk yapıyor sebebini bilmiyorum ben de ceviz koyuyorum yiyeceklerineHanımlar benim kızım siyaha yakın çok koyu yeşil kaka yaptı. 3 gündür ceviz yiyor ve çok seviyor 2 tatlı kaşığı yemiştir ama tam da ölçmedik acaba ondan mı oldu görünce bi korktum
alerji testini neden yaptırdınız canım? ben 9 ay aşısı için gittiğimde sorayım diyordum. menenjitiBu aylarda menenjit aşısı yaptıran var mı? Takvim oluşturmak için doktora gitmiştik ama besin alerjisi hakkında konuşurken , alerji testi yaptırdık filan konu başka yerlere gitti ve ben aşıyı unuttum , tekrar hastaneye de gitmek istemiyorum. Bir sonraki kontrolümüz de 3 ay sonra.
Acaba 1 yaşından sonra mı yaptırsam?
ay ben dişin yarısını çıkarıp beni ısırana kadar damağını göremiyorumBöyle sanki bıçakla çizilmiş gibi oluyor sonra da kenarlara doğru açılıp içi boşluk gibi duruyor
Vücudu çok kaşınıyordu. Bir de ceviz verdim daha çok kaşındı kızardı. ( denk gelmiş kaşıntı kızarıklık) Kuruyemiş testi yapıldı. Çok şükür alerji çıkmadı.alerji testini neden yaptırdınız canım? ben 9 ay aşısı için gittiğimde sorayım diyordum. menenjiti
Çok kırılıyor, kesmeye yetişemiyorum . Bir de kendini çok kaşıyor kırılan tırnaklarla. Her yeri yara bere içindeKızlar sizin bebeklerinizin tırnakları da çok çabuk kırılıyor mu? Benim oğlumun öyle,hep kırık,kendini çiziyor. Bir yerlere vurunca hemen kırılıyor. Acaba vitamin eksikliğinden mi yoksa zaten bebeklerin tırnakları zayıf mı böyle
Pek yok, Dr a foto attım ıspanak yediyse olur dedi, yemedi, ama normal dedievet benim oğlumda da orta parmak ve işaret parmakta oluyor,bence bebeklerin tırnakları zayıf oluyor
ben de ceviz veriyorum ama siyah olmuyor,salyası falan varmı,ondan da yeşil kaka ola biliyor