2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    198
Hayırlı olsun rayına oturucak merak etme ama öğretmenlik zor cidden ve yine çocuklar veya ergenler allah kolaylık versin🥹
sağolasın canım evet benimkiler 5 yaşında beni çıldırtıyorlar üç gündür sesim gitti 🤣🤣 evde selimle konuşacak takatim kalmıyor🙈

Ben arabaya biner binmez üstünü soyuyorum. Benimki de hoşlanmıyor arabaya ısınıyor hemen sorun yaşamıyorum. Onları da anlamak lazım 😄
gerçekten haklısın ben de kat kat giyinmeyi sevmiyorum ama kısa mesafe diye çıkaramıyorum da üstünü neyse artık alışacak mecbur 🙈🙈

Kızlar bugün kontrole gittik 8 aylık oğlum
10 kilo 69 boy
Yumurtanın beyazını verebilirsin dedi doktor ayrıca balık tavuk et vermeye başlayabilirsin dedi hatta evde ne pişiyosa verebilirsin sadece tuz şekere dikkat et vermemeye çalış dedi kilosu fazla mı dedim herkes çünkü kilosu var sütün yetiyodur ek gıda fazla olur diyodu onu söyledim kilosu fazla değil sıkıntılı bi durum yok kulaklarını tıka dedi zaten hareketleniyo iyice yavaşlıcak kilo alımı dedi tabak tabak yedirmiyosun zaten ve kızartma hamur işi vermiceksin dedi milleti dinleme dedi 😁
Sünnet işi de çocuk cerrahı yok bizim gittiğimiz yerde ama bırda devlette falan da yok doktorda bir yaştan önce önermiyorum dedi aklımız iice karıştı ama bi dahaki kontrolde normal cerraha gösterelim zaten kilo durumu iyi 1 yaşa yakın dedi bakalım o zaman ne olcak erken yaptıralım diye diye bu gisişle ayaklancak oğlan 😊
Maşalllah canım ben bu ay kontrole gitmicem o zaman tavuk falan vericem bende biz de sekiz olduk dün hadi bismillah😁sünneti de aradan çıkarmaya bak bence biz altı ay olmamştı yaptırdık allahıma bin şükür o kadar kolay geçti ki ameliyatı ürolog yapmıştı bi de dikme yöntemi daha güvenilir eski usül olan yani

düşünsene ekran ona göre nasıl büyük kıyamam kim bilir neyden korktu bize sevimli gelen çizgi film ona nasıl işledi kim bilir
doğru söylüyorsun gerçekten sıfır olmalı ama ben özellikle bunu başarabileceğimi sanmıyorum 😔 inşallah mümkün olduğunca uzak tutabiliriz ♥️

10 kilo 69 boy
Yumurtanın beyazını verebilirsin dedi doktor ayrıca balık tavuk et vermeye başlayabilirsin dedi hatta evde ne pişiyosa verebilirsin sadece tuz şekere dikkat et vermemeye çalış dedi kilosu fazla mı dedim herkes çünkü kilosu var sütün yetiyodur ek gıda fazla olur diyodu onu söyledim kilosu fazla değil sıkıntılı bi durum yok kulaklarını tıka dedi zaten hareketleniyo iyice yavaşlıcak kilo alımı dedi tabak tabak yedirmiyosun zaten ve kızartma hamur işi vermiceksin dedi milleti dinleme dedi 😁
Sünnet işi de çocuk cerrahı yok bizim gittiğimiz yerde ama bırda devlette falan da yok doktorda bir yaştan önce önermiyorum dedi aklımız iice karıştı ama bi dahaki kontrolde normal cerraha gösterelim zaten kilo durumu iyi 1 yaşa yakın dedi bakalım o zaman ne olcak erken yaptıralım diye diye bu gisişle ayaklancak oğlan 😊
hey maşallah kuzuma lütfen bi boydan foto atsana ya uzaktan kollarını mıncıralım 😍🤣🤣🤣
bence doktor çok haklı sen ilk defa söylediğinde ben de öyle düşünmüştüm. hareketlenince kilo alması yavaşlıyor ve hatta kilo veriyor çünkü.
inşallah en güzel doğru zamanda sünneti de olur 😍 doktorlar daha iyi biliyorlar 💐

sünnet konusu açılmışken bizimkinin pipisi içeride duruyor kızlar normal mi ya? aylar önce doktor kontrolünde normal demişti ama acaba pipi büyümeyecek mi 🤣 ben kenarlarından bastırınca çıkıyor sadece

10 kilo 69 boy
Maşallah,tombike.Evet,hareketlenince kilo alımı azalacak,hatta kilo da vere bilirler,ek gıdayla tanışmalı tabii,doktorunuz doğru söylemiş.Biz de daha sünnet yaptırmadık,daha imeklemese de çok haraketli,yaptırdığımızda inşallah zorlanmayız.

Kızlar omlet krep tarzı şeyleri nasıl veriyorsunuz? Bizim kız sevemedi. Her gün yumurta sarısı yiyor. Farklı olsun diye veriyorum çok sevmedi ağlıyor 😅 7 ay 18 günlüğüz bizde 10 gün önce kilo kontrolü için gittik. Kiyafetle 9400 çıktı 9 kg olmuşuz. Boyumuz da 71 cm hemşire iştahı iyice ne veriyorsan ver büyüyünce fazla yemiyorlar dedi.

Kızlar omlet krep tarzı şeyleri nasıl veriyorsunuz? Bizim kız sevemedi. Her gün yumurta sarısı yiyor. Farklı olsun diye veriyorum çok sevmedi ağlıyor 😅 7 ay 18 günlüğüz bizde 10 gün önce kilo kontrolü için gittik. Kiyafetle 9400 çıktı 9 kg olmuşuz. Boyumuz da 71 cm hemşire iştahı iyice ne veriyorsan ver büyüyünce fazla yemiyorlar dedi.
Ben eline veriyorum biraz yiyor biraz mama sandalyesine sürüyor ne yediyse.
Maşallah kuzuya.

Kizlar ben çok depresiflestim.
Kendime hic bakamiyorum.
Cok bakimsiz hissediyorum.
Siz nasil yonetiyorsunuz zamaninizi? Bir gununuz nasil geciyor?
Ben de bazen böyle hissediyorum, çalışsam mı acaba diyorum?
Hep evde kendimize vakit ayıramadığımız için böyle oluyor bence. Ama kimse anlamıyor.
Kendime vakit ayırıp gezsem , ev alıp başını gidiyor. Eve baksam iş hiç bitmiyor. Bebek sürekli yanında istiyor. Emmeden uyumuyor. Günün yarısı emzirmekle geçiyor

Kendime hic bakamiyorum.
Bende öyleyim geçen gün evdeki büyük öküzle kavga ettik kafama vura vura ağladım sinir krizi geçirdim resmen bugün gittim yüzüme vitamin detox yaptırdım yıllardır yaptırırım geçen sene hamilelikten yaptırmamıştım o kadar iyi geldi ki giderken süslendim falan kilom kaldı biraz beş kilo vermem lazım onu da işe başlayınca halledrrsem eskisi gibi hissederim belki yoksa evdeki hal fecaat yakın aynam elimden düşmezdi şimdi çok uzun süre bakmayınca bu benmiyim be diyorum bir günüm full harala gürele geçiyor uyandı uyudu yemek yedi altına etti falan derken ben bir öğün anca yiyebiliyorum yemek yapamıyorum hele öküzle kavgalıysam hiç yapmıyorum az önce sipariş verdim mesela yani saçma sapan bir düzen gidiyor ama oğluşum iyi olsun o güzel yesin beslensin şu an bana yeter arada işte saçımı yapıp aynada güzel bi kadın görebiliyorsam kardayım sen neler yapıyosun gün içinde🥰

Ben de bazen böyle hissediyorum, çalışsam mı acaba diyorum?
Hep evde kendimize vakit ayıramadığımız için böyle oluyor bence. Ama kimse anlamıyor.
Kendime vakit ayırıp gezsem , ev alıp başını gidiyor. Eve baksam iş hiç bitmiyor. Bebek sürekli yanında istiyor. Emmeden uyumuyor. Günün yarısı emzirmekle geçiyor
Bence çalışmak şart hele ki normalde çalışan kadınlarsak ev işkence zulüm bana eğer imkanın varsa sosyal hayata dönmelisin bi arkadaşım altı ay sonra işe başladım arkadaşlarla kahve içerken ağlamıştım demişti şu an burda sakin sakin kahve içiyomuyym gerçekten diye bende ağlıcam sanırım ama inşallah mutluluktan günlerdir evde ağlama krizlerine giriyorum tabi kocamın ettiği lafların payı büyük ama psikolojimde berbat

Kendime hic bakamiyorum.
Önceden yüzüme kremler surerdim. Serum lar hepsi yalan oldu. O zaman derlerdi yüzün ne güzel parlak canlı derlerdi. Şimdi hiçbir şey süremiyorum. Kendine zaman ayırana helal olsun diyorum 🙈🙈 Güneş korumasız günüm yoktur. Ama artık 7.5 aydır ben eski ben değilim. Bir işe başlayım acısını çıkaracağım.
Ben eline veriyorum biraz yiyor biraz mama sandalyesine sürüyor ne yediyse.
Maşallah kuzuya.
Geçen verdim hepsini attı yok kalbim dayanmıyor.😄

Önceden yüzüme kremler surerdim. Serum lar hepsi yalan oldu. O zaman derlerdi yüzün ne güzel parlak canlı derlerdi. Şimdi hiçbir şey süremiyorum. Kendine zaman ayırana helal olsun diyorum 🙈🙈 Güneş korumasız günüm yoktur. Ama artık 7.5 aydır ben eski ben değilim. Bir işe başlayım acısını çıkaracağım.

Geçen verdim hepsini attı yok kalbim dayanmıyor.😄
benimki de attı direkt bugün ya 🤣 bir de sandalyeye ve yüzüne saçına süryor saçını iyice sıvıyor🤣

ben arada krem sürebiliyorum diye seviniyorum 🤣

Kızlar lcwnin sitesinde kargo bedava. Şöyle bi takım almıştım geçenlerde ama 18-24 almışım baya büyüktü. Aynı takımın 12-18 Aldım şimdi kumaşı kalınlığı çok güzeldi indirim kuponuyla 250ye geldi size belki daha fazla kupon çıkar indirimli alırsınız.

Bir de şunu almıştım yine 18-24 çocuk seneye bu zamanlar giyer galiba 🤪 bunun da kumaşı yumuşacıktı.
LCWaikiki.com kargo da bedavayken bi bakın derim mutlaka kupon kodu kullanın💐

X