2023💕 Eylül 💕Ekim💕Kasim💕Aralik ve sonrasi gebelik bekleyenler 💕

Hayırlı olsunnn darısı başımıza inşallah:) benimm de bat 12 ekimdi hala gelen giden yok bat günü ve dün yaptım ilk gün sanki hiç birşey yoktu dün sanki gölge gibi gördüm. bir belirtimde yok. normalde her adet öncesi göğüs ağrım olur. kan verip olumsuz sonuç almaya korkuyorum inşallah bende hamileyimdir

Ayyy inşallah hamişsindir sende testi tekrarlayınca at bakalım bizde

14 gunu tamamla sonra test yap canim sonuc ancak cikar bosa o gune kdarda stres yapma
Aynen canım zaten son adet tarihim 26ekim hemen hemen hesaplayınca aynı denk geliyor haftaya bir test yaparım belki dayanamazsam adet olcak gibi karın ağrısı geliyor arada göğüs uclarında buyume sızlama kaşıntı tarzı şeyler var belirtimidir bilmiyorum ama şuanlık böyle. Bide yumurtlama geçti nasılsa diye artık değerlendirmeyi bıraktık dün sondu olduysa olmuştur heralde bu ay için devam etmeye gerek yok değil mi?

1 ayda 2 kerede yumurtlayabilirsin canim bosverme bence gun asiri devam edin bu belirtiler batmalar flan bendede vardi tam 14. Gun adet geldi canim suan hocbseye kulakverme rahat brakki stres adetini gecktrmesin kendine ugraslar bul kafani bosalt

Kızlar acil yardıma ihtiyacım var. 10 Kasım da reglim bitti. 11 kasımda temizdim. 13-14 ovülasyona başladım. Bugün baya koyu çıktı diğer çizgi kadar koyu değil ama yumurtluyor olabilir miyim şuan? Ya da yakın mı anlamadım kafam karıştı.

Eklentiler

• 3F7002B2-357D-4706-99BE-1AB5C9268370.jpeg
    134,4 KB · Görüntüleme: 36
  • 79079416-EF72-4B71-B0CB-6860D0E504BB.jpeg
    130,5 KB · Görüntüleme: 34
Kullanım talimatına göre yumurtlama zamanda iki çizgiler aynı koyulukta olması gerek. Yumurtlama zamanın yakın demek bence. Yarın yaparsan daha koyu olması gerek.

2 gune pik olur gbi canim koyulasmis bu gunleride degerlendrin ama bence

Kızlar selam döngümün bugün 9. günününde yumurtlama testim lh belirgin ama eşit değildi. Bugün yine yaptım yine aynı yakınlıkta çıktı. Fakat dün yaptığım teste bakınca iki çizginin de eşit olduğunu gördüm. Testi kaç dakika içinde baz alıyoruz?

10-15 dakikada çıkan sonuç doğru sonuç canım Aynı testi kullanıyoruz öyle yazıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…