2023💕 Eylül 💕Ekim💕Kasim💕Aralik ve sonrasi gebelik bekleyenler 💕

Yumurta çatladıktan kaç gün sonra belli olur gebelik acaba? 26 ekim son gebelik tarihim klomende kullanmıştım cumartesi doktora gittim kendiliğinden çatlamış yumurtam artık bekleyip göreceksin dedi

Ederim canım benim rabbim en kısa zamanda seni de yavruna kavuştursun ama regl gelene kadar umudunu kesme benimde reglden 2 gün önce negatifti erken gebelik testine rağmen üstelik, kesin hamileyim diyeceğim belirtilerde yoktu umudunu yitirme

İnşallah sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız

Merhaba , benim 8 kasım pik olarak düşündüm ama dün yaptığım test yine koyulaştı. Her gün aynı saatlerde yapıyorum sıvı alımına da dikkat ediyorum aslında. Fikir verirseniz çok sevinirim

Eklentiler

• IMG_2659.jpeg
    138,9 KB · Görüntüleme: 42
Merhaba , benim 8 kasım pik olarak düşündüm ama dün yaptığım test yine koyulaştı. Her gün aynı saatlerde yapıyorum sıvı alımına da dikkat ediyorum aslında. Fikir verirseniz çok sevinirim
bazı aylar yumurtlama iki kez olabiliyormuş, bende yaşamıştım forumdan öğrendim hatta bu bilgiyi, nacizene

Yumurta çatladıktan kaç gün sonra belli olur gebelik acaba? 26 ekim son gebelik tarihim klomende kullanmıştım cumartesi doktora gittim kendiliğinden çatlamış yumurtam artık bekleyip göreceksin dedi
Yumurta catladiktan 14 gun snra adet goruluyor gebelik yoksa canim ovulasyonla takip ettim 14. Gun adet oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…