Çok teşekkür ederim canım umarım güzel sonuçlanır bu seferRabbim seninde gönlüne göre versin inşallah
İnsallah canım hepimizeÇok teşekkür ederim canım umarım güzel sonuçlanır bu seferRabbim seninde gönlüne göre versin inşallah
Gec dollenme olmis olablir canim hafta ici kan ver tst varsa yenile takip etmek icn bizmlede paylas yaparsan hemenmi cikti bu cizgiKızlar merhaba benim bugün normalde bat günüm 2 gün önce erken gebelik testi yapmıştım bembeyaz negatif çıkmıştı bugün regl olmayınca test yaptım böyle çıktı, sizce regl günüme göre çok silik çıkmamış mıBir düşüğüm var çok korkuyorum o yüzden bakabilir misiniz
Baya baya çıkmış aslında ya inşallah hamilesinizdir kan verdiniz miÇok teşekkür ederim canım umarım güzel sonuçlanır bu seferRabbim seninde gönlüne göre versin inşallah
Acilde Verdim sonucun çıkmasını bekliyorummm şimdiye kadar çıkması lazımdı aslında ama bakalımBaya baya çıkmış aslında ya inşallah hamilesinizdir kan verdiniz mi
Bende geç döllenme diye düşünüyorum , bu sabah tekrar kaset test alıp yaptım yine çift çizgi çıktı 3-4 dakika içinde oluştu çizgi ama yine kıpkırmızı değil, 2 saat kadar önce acilde kan verdim bakalım kaç çıkacakGec dollenme olmis olablir canim hafta ici kan ver tst varsa yenile takip etmek icn bizmlede paylas yaparsan hemenmi cikti bu cizgi
62 çıktı kan sonucum canımBende geç döllenme diye düşünüyorum , bu sabah tekrar kaset test alıp yaptım yine çift çizgi çıktı 3-4 dakika içinde oluştu çizgi ama yine kıpkırmızı değil, 2 saat kadar önce acilde kan verdim bakalım kaç çıkacak
Yaaaa hayırlı olsunnnn tebrik ederimm , anlatır mısın, kaçıncı günde yumurtlama gördün nasıl değerlendirdin ve belirti sayabileceğin ne belirtiler yaşadın üstünee görme kanı oldu mu62 çıktı kan sonucum canım
Teşekkür ederim canımYaaaa hayırlı olsunnnn tebrik ederimm , anlatır mısın, kaçıncı günde yumurtlama gördün nasıl değerlendirdin ve belirti sayabileceğin ne belirtiler yaşadın üstünee görme kanı oldu mu
Masallah hayirli olsun canim Allah saglikla kucagnza almayi nasib etsin insallah rahat bir hamilelik gecirirsin canim gecmis olsun bu arada daha iyisindr smsi insallah62 çıktı kan sonucum canım
Çok sevindim Rabbim sağlık ve sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin. Bana da dua eder misiniz? 8 ay oldu, gözümüz yollardaTeşekkür ederim canımyumurtlama takibi yapmadım ama adet bitiminden itibaren gün aşırı değerlendirdik ben bu hafta çok ağır grip geçirdim ara ara mide bulantım oldu ama üşüttüğüm için olduğunu düşündüm çünkü erken gebelik testim negatif çıkmıştı 10 Kasım bat günümdü 8 kasımda erken gebelik testinde negatif gördüm 10 kasımda adet olmayınca kaset test yaptım pozitif çıktı silik şekilde yani hiç lekelenme kanama vs görmedim belirti olarak da gripden ayrı bir belirtim olmadı değişik bir süreçti yani
Amin canım inşallah ilkinde çok üzülmüştüm umarım bunda sağlıkla kucağıma almak nasip olurMasallah hayirli olsun canim Allah saglikla kucagnza almayi nasib etsin insallah rahat bir hamilelik gecirirsin canim gecmis olsun bu arada daha iyisindr smsi insallah
Ayy etmez miyim inşallah en kısa zamanda en güzel en hayırlı şekilde alırsınız güzel haberi dualarıma tüm anne olmak isteyenleri ekleyeceğimÇok sevindim Rabbim sağlık ve sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin. Bana da dua eder misiniz? 8 ay oldu, gözümüz yollardaçok sağolun
Ben yine regl oldum tabiki ayın 2 sindeSelam canlar regl olanlar sat hini bildirin guncelleyeyim olur mu
KASİM yas bat durum tomrs 39 13 kasim bekliyor C cns15 32 4 kasim bekliyor @kova35 29 7 aralik bekliyor @Gevezeler 30 18kasim bekliyor, @mirasanne 32 7 ekim hamis @lilystar 28 17 kasim bekliyor @Tospaagtd 2 aralik bekliyor @lazy2021 27 21 Eylül hamiş @alyanil 27 30 kasim bekliyor Waiting for a miracle 19 kasim bekliyor Sheshines 26 11kasim bekliyor @mrym12 19 17 kasim bekliyor A adeninannesi12 30 8 Kasım bekliyor BinevsJade 14 kasim bekliyor @bvice 26 21 kasim bekliyor @outoffit 29 14 kasim bekliyor @orhfeza 11 ekim bekliyor @sirackoskam 26 17 ekim bekliyor @Blue8816 35 20 Ekim Bekliyor @morumtirak 30 17eylul hamis @ELIF7007 25 ekim bekliyor @Bhsa 36 17 ekim hamiş @8996asya 26 12 kasim bekliyor @Aysegul Alav 12 ekim bekliyor @Metaverse 2 aralik bekliyor @Damlafzt 10 aralik bekliyor zey0910 31 13 kasim bekliyor @rosa888 34 25 ekim hamis @Benbiriyim 28 17 ekim bekliyor @Soulfly07 5 kasim bekliyor @Bebik olsun 24 8 ekim hamis @kelebek232334 23 16 ekim bekliyor @hndnh 28 25 ekim bekliyor @mirmire 32 21 ekim bekliyor @tarccinn 35 3 kasim bekliyor @gunesligun2727 10 ekim bekliyor @hacer kahraman 26 6 kasim bekliyor @seldakayavuz 35 11kasim bekliyor @zesamu93 2 Kasım bekliyor
Yerleşme felan mi acaba bilemedim ki , hadi hayirlisiBen yine regl oldum tabiki ayın 2 sindebeklenen 1 aralık oldu reglm biteli çok oldu ama 3 gündür falan peçeteye pembemsi yada kahverengi leke geliyor ilk defa böyle oldu neden ki acaba
Canım bugün regl oldumSelam canlar regl olanlar sat hini bildirin guncelleyeyim olur mu
KASİM yas bat durum tomrs 39 3aralik bekliyor C cns15 32 4 kasim bekliyor @kova35 29 7 aralik bekliyor @Gevezeler 30 18kasim bekliyor, @mirasanne 32 7 ekim hamis @lilystar 28 17 kasim bekliyor @Tospaagtd 2 aralik bekliyor @lazy2021 27 21 Eylül hamiş @alyanil 27 30 kasim bekliyor Waiting for a miracle 19 kasim bekliyor Sheshines 26 11kasim bekliyor @mrym12 19 17 kasim bekliyor A adeninannesi12 30 8 Kasım bekliyor BinevsJade 14 kasim bekliyor @bvice 26 21 kasim bekliyor @outoffit 29 14 kasim bekliyor @orhfeza 11 ekim bekliyor @sirackoskam 26 17 ekim bekliyor @Blue8816 35 20 Ekim Bekliyor @morumtirak 30 17eylul hamis @ELIF7007 25 ekim bekliyor @Bhsa 36 17 ekim hamiş @8996asya 26 12 kasim bekliyor @Aysegul Alav 12 ekim bekliyor @Metaverse 2 aralik bekliyor @Damlafzt 10 aralik bekliyor zey0910 31 13 kasim bekliyor @rosa888 34 25 ekim hamis @Benbiriyim 28 17 ekim bekliyor @Soulfly07 5 kasim bekliyor @Bebik olsun 24 8 ekim hamis @kelebek232334 23 16 ekim bekliyor @hndnh 28 25 ekim bekliyor @mirmire 32 21 ekim bekliyor @tarccinn 35 3 kasim bekliyor @gunesligun2727 10 ekim bekliyor @hacer kahraman 26 6 kasim bekliyor @seldakayavuz 35 11kasim bekliyor @zesamu93 2 Kasım bekliyor
Oncelikle cok mutlu oldum adina rabbim saglikla neseyle kucagina almayi nasip etsinAyy etmez miyim inşallah en kısa zamanda en güzel en hayırlı şekilde alırsınız güzel haberi dualarıma tüm anne olmak isteyenleri ekleyeceğimRabbim sabır ve kolaylıklar versin Sizde bana dua edin olur mu ilk düşük yaptığımda çok zor zamanlar geçirmiştim inşallah bu sefer sağlıkla doğar
Amin insallah canim Rabbim kolayliklar saglik sihhat versinAmin canım inşallah ilkinde çok üzülmüştüm umarım bunda sağlıkla kucağıma almak nasip oluriyiyim canım çok şükür teşekkür ederim ses kısıklığım var sadece Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Çok sevindim!62 çıktı kan sonucum canım
Tamam canm bende bugün regl oldumCanım bugün regl oldumbat 10 Aralık ,güncelleyebilir misin
Ben deger hakkinda bilgim yok ama görünüşe gore hamilesin arkadaslarda destekliyor,rabbim kucagina sağlıcakla almayida nasip eder inşallah.62 çıktı kan sonucum canım