2023💕 Eylül 💕Ekim💕Kasim💕Aralik ve sonrasi gebelik bekleyenler 💕

Onerin icin teşekkürler canm, genis bir zamanimda düzenleme yapmaya calisirim bugunlerde yogunum, cocuklar evisi ,okukda olmayinca dahada cok is artti benim evde, küçükler de var,
Evet haklisiniz ben yapabilirseniz diye dedm bos vakit olursa ozaman bakarsiniz, sizin iş cok Allah kolaylik versin

Kızlar merhaba, 1.5 yıllık evliyim ilk defa denedik bebiş yapmayı. Benim her ay adetimin ilk gününden sayarsak 14.-15. Günü sol kasığımda ağrı oluyor. İnternetten biraz araştırdım yumurta çatlıyormus galiba. Bu ay ağrı olan 2 günü değerlendirdim ama doğru mu yaptım bilmiyorum. Yumurta çatlamadan ilişkiye girilmeli falan yazmıstı bikaç kişi. Bilgi verebilecek biri var mı

Bende innovita aldım bakalım gösterecek mi piki.döngünün 12. Günü bugün benim. Ya bu t çizgisinin gitgide koyu olması mı gerekiyor? 10. Gün 9. günden daha mı koyu olmalı mesela
Benim 10. Gun yaptm paylasacagm canim bugunden koyulasmis pik yakin gbi borazdn atcm resm canim bak sende birlikte takip edelm sende paylas yaptkca

Benim 10. Gun yaptm paylasacagm canim bugunden koyulasmis pik yakin gbi borazdn atcm resm canim bak sende birlikte takip edelm sende paylas yaptkca
Ayyy benim de 12. gün bugün eve gidince yapacağım bende atarım. At bakayım bi sen inş pik olmuştur :) evet birlikte takip edelim, bu platform olmasa ne yapacakmışız bilmem herkesle konuşamıyorsun da böyle şeyleri

5 gün gecikmişse kan verseydin keşke direk kuzum eğer onda da negatif çıkarsa en azından adet söktürücü bitki çayları vs içerdin
İlk defa böyle oldu ya normalde gecikmem. pazartesiye kadar olmazsam pazartesi kan vericem ya. tsh için levitrona başladım o mu etkiledi diyeceğim ama geciktirmemesi lazım

Seninde baya koyuymus canjm yapinca ekle bakalim dahada koyulasmstr bugun sivi alimini 3 saat kesiyorum ben sen nasil yapiyosun
Canımmm bu da bugün dün ile aynı gibi. Bende kesiyorum 3 saat öncesinden akşam 19:30 gibi yapabiliyorum. Uygulama Salı günü gösteriyor yumurtlamamı bakalım nasıl olacak :)

Eklentiler

• 4F0AE0E0-D8C4-4FF1-A750-F327A6FDC1F2.jpeg
    24,4 KB · Görüntüleme: 34
Canımmm bu da bugün dün ile aynı gibi. Bende kesiyorum 3 saat öncesinden akşam 19:30 gibi yapabiliyorum. Uygulama Salı günü gösteriyor yumurtlamamı bakalım nasıl olacak :)
DAha baya silik canim 2 gune koyulasor bence ama ben gecen ay 8 de yapiyodum sabredemiyodm aksama kadarda ama basladgm gbi devam etmem gerektgnden degstremedm aksam yemegini kuru kuru yemek zorunda kaliyodum bu ay oglen basladim o yuzden benimde yumurtlama 27 kasim gorunuyor bakalim test ne diyecek

Ay inş bu ay yumurtlama görürüz de hamile kalırızzzz kaç aydır deniyorsun canım sen ovülasyonu ilk defa mı kullanıyorsun

Ay inş bu ay yumurtlama görürüz de hamile kalırızzzz kaç aydır deniyorsun canım sen ovülasyonu ilk defa mı kullanıyorsun
Insallah canim benim Ovulasyonu 2 ay oluyor kullanisim 6yada 7 aydir deniyorm canim saymayi birakmisim ama 7. Ay sanirim 1 cocugum var 2 yasina gircek istyorum ki beraber buyusunler nasibimizde varsa insallah

Kizlar testi ilk yaptığım da çok silikdi bozuk bi test galiba bekledikçe koyulasti ama diğer yaptığım iki test negatif çıktı sizce umudu kesmeli miyim

Eklentiler

• IMG_20231117_210558.jpg
    54,6 KB · Görüntüleme: 30
  • IMG_20231117_194804.jpg
    49,8 KB · Görüntüleme: 26
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…