- 12 Ocak 2022
- 1.498
- 918
Evet haklisiniz ben yapabilirseniz diye dedm bos vakit olursa ozaman bakarsiniz, sizin iş cok Allah kolaylik versinOnerin icin teşekkürler canm, genis bir zamanimda düzenleme yapmaya calisirim bugunlerde yogunum, cocuklar evisi ,okukda olmayinca dahada cok is artti benim evde, küçükler de var,
Teşekkürler canm, Allah razı olsunEvet haklisiniz ben yapabilirseniz diye dedm bos vakit olursa ozaman bakarsiniz, sizin iş cok Allah kolaylik versin
valla bugun gecikmenin 5.günü, test yaptım yine kar beyazı. umudumu yitirdim
Benim 10. Gun yaptm paylasacagm canim bugunden koyulasmis pik yakin gbi borazdn atcm resm canim bak sende birlikte takip edelm sende paylas yaptkcaBende innovita aldım bakalım gösterecek mi piki.döngünün 12. Günü bugün benim. Ya bu t çizgisinin gitgide koyu olması mı gerekiyor? 10. Gün 9. günden daha mı koyu olmalı mesela
Ayyy benim de 12. gün bugün eve gidince yapacağım bende atarım. At bakayım bi sen inş pik olmuştur :) evet birlikte takip edelim, bu platform olmasa ne yapacakmışız bilmem herkesle konuşamıyorsun da böyle şeyleriBenim 10. Gun yaptm paylasacagm canim bugunden koyulasmis pik yakin gbi borazdn atcm resm canim bak sende birlikte takip edelm sende paylas yaptkca
bir kaç güne pik olur bence canım bu test. Birde yapınca ilk 10 dk baz al aynı testi kullanıyoruz. Bekledikçe çizgiler aynı oluyor bundaEki Görüntüle 3336756
Bugun basladim teste kizlar 10. Gun
Ilk 10 dkta baktm canm paylasana kadar saat 5 e geldibir kaç güne pik olur bence canım bu test. Birde yapınca ilk 10 dk baz al aynı testi kullanıyoruz. Bekledikçe çizgiler aynı oluyor bunda
İlk defa böyle oldu ya normalde gecikmem. pazartesiye kadar olmazsam pazartesi kan vericem ya. tsh için levitrona başladım o mu etkiledi diyeceğim ama geciktirmemesi lazım5 gün gecikmişse kan verseydin keşke direk kuzum eğer onda da negatif çıkarsa en azından adet söktürücü bitki çayları vs içerdin
Bak benim de dün akşam böyleydi canım bugün ne durumda bakalım :)Ilk 10 dkta baktm canm paylasana kadar saat 5 e geldi
Seninde baya koyuymus canjm yapinca ekle bakalim dahada koyulasmstr bugunBak benim de dün akşam böyleydi canım bugün ne durumda bakalım :)
Canımmm bu da bugün dün ile aynı gibi. Bende kesiyorum 3 saat öncesinden akşam 19:30 gibi yapabiliyorum. Uygulama Salı günü gösteriyor yumurtlamamı bakalım nasıl olacak :)Seninde baya koyuymus canjm yapinca ekle bakalim dahada koyulasmstr bugunsivi alimini 3 saat kesiyorum ben sen nasil yapiyosun
DAha baya silik canim 2 gune koyulasor bence amaCanımmm bu da bugün dün ile aynı gibi. Bende kesiyorum 3 saat öncesinden akşam 19:30 gibi yapabiliyorum. Uygulama Salı günü gösteriyor yumurtlamamı bakalım nasıl olacak :)
Ay inş bu ay yumurtlama görürüz de hamile kalırızzzzDAha baya silik canim 2 gune koyulasor bence amaben gecen ay 8 de yapiyodum sabredemiyodm aksama kadarda ama basladgm gbi devam etmem gerektgnden degstremedm aksam yemegini kuru kuru yemek zorunda kaliyodum bu ay oglen basladim o yuzden benimde yumurtlama 27 kasim gorunuyor bakalim test ne diyecek
Bat ne oluyorYaş 29 bat 17 eylül belirtiler yaşıyorum hakkımızda hayırlısı
Insallah canim benimAy inş bu ay yumurtlama görürüz de hamile kalırızzzzkaç aydır deniyorsun canım sen ovülasyonu ilk defa mı kullanıyorsun