Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ederim canım benim rabbim en kısa zamanda seni de yavruna kavuştursun ama regl gelene kadar umudunu kesme benimde reglden 2 gün önce negatifti erken gebelik testine rağmen üstelik, kesin hamileyim diyeceğim belirtilerde yoktu umudunu yitirmeOncelikle cok mutlu oldum adina rabbim saglikla neseyle kucagina almayi nasip etsinhamilelik haberleri alinca bana da iyi geliyor umudum artiyor
Benimde reglime 2 gün kaldi hicbir belirtim yok reglde sisen agriyan goguslerde yok ara ara kasikta batma oluyor ama hepsi bu (gecen hafta bacak ve bel agrisi yasadim ama simdi yok) birde grip baslangici var bogazim sismis sanirim bu ay da olmadi vala her ay burada yuzlerce belirti okuyup kendimde aramaktan yoruldum herkeste farkli oldugunu bilememe ragmen.. Hamilesin bana da dua et lutfen bu kasim 2.yilim oldu evliligimde hic gebelik olmadi
Bende adetin 3. Gunundeyim canim listede benide guncellermisinTamam canm bende bugün regl oldum
Amin canım inşallah rabbim tüm isteyenlere en kısa zamanda sağlıklı bebişler nasip etsinÇok sevindim! Hayırlı olsun! İnşallah sağlıkla kucağına alırsın
Amin çok teşekkür ederim inşallah Bugünde kan vereceğim 2 katı yükselme olur inşallah anca o zaman içim rahat ederBen deger hakkinda bilgim yok ama görünüşe gore hamilesin arkadaslarda destekliyor,rabbim kucagina sağlıcakla almayida nasip eder inşallah.
İnşallah sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınızAyy etmez miyim inşallah en kısa zamanda en güzel en hayırlı şekilde alırsınız güzel haberi dualarıma tüm anne olmak isteyenleri ekleyeceğim Rabbim sabır ve kolaylıklar versin Sizde bana dua edin olur mu ilk düşük yaptığımda çok zor zamanlar geçirmiştim inşallah bu sefer sağlıkla doğar
İnşallah çok teşekkürlerİnşallah sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız
Canım çok sevindim insallahh bolca yükselmiştir içini ferah tut bundan sonra kötü şeyler düşünmeAmin çok teşekkür ederim inşallah Bugünde kan vereceğim 2 katı yükselme olur inşallah anca o zaman içim rahat eder
İnşallah canım benim çok teşekkür ederimCanım çok sevindim insallahh bolca yükselmiştir içini ferah tut bundan sonra kötü şeyler düşünme
Tamm canm ayin kacina,benm 3 aralik senin de o aralardirBende adetin 3. Gunundeyim canim listede benide guncellermisin
Tamm canm, hayırlısıBu ay da olmadı sat 13 kasım bat 9 aralık ekler misin tomrs
Merhaba! Sende benim gibi düşük geçirmişsin anketime katılabilir misin? Anket - Kürtaj/düşükten kaç ay sonra hamile kaldınız?Amin canım inşallah rabbim tüm isteyenlere en kısa zamanda sağlıklı bebişler nasip etsin
yaa maşallah çok sevindimm inşallah çok sağlıklı ve rahat bi gebelik dönemi geçirirsin. Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin tebrik ederimKızlar 2 gün önce 62 çıkmıştı hcg değerim bugün verdim 130 çıkmış inşallah sağlıklıdır
bazı aylar yumurtlama iki kez olabiliyormuş, bende yaşamıştım forumdan öğrendim hatta bu bilgiyi, nacizeneMerhaba , benim 8 kasım pik olarak düşündüm ama dün yaptığım test yine koyulaştı. Her gün aynı saatlerde yapıyorum sıvı alımına da dikkat ediyorum aslında. Fikir verirseniz çok sevinirim
Ayy çok teşekkür ederim umarım öyle olur Rabbim herkesin dualarını kabul etsinyaa maşallah çok sevindimm inşallah çok sağlıklı ve rahat bi gebelik dönemi geçirirsin. Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin tebrik ederim
İnşallah öyle bir şeylerdir, kötü bir şey olmasın da. Bekleyip göreceğim artıkbazı aylar yumurtlama iki kez olabiliyormuş, bende yaşamıştım forumdan öğrendim hatta bu bilgiyi, nacizene
Yumurta catladiktan 14 gun snra adet goruluyor gebelik yoksa canim ovulasyonla takip ettim 14. Gun adet oldumYumurta çatladıktan kaç gün sonra belli olur gebelik acaba? 26 ekim son gebelik tarihim klomende kullanmıştım cumartesi doktora gittim kendiliğinden çatlamış yumurtam artık bekleyip göreceksin dedi