2023💕 Eylül 💕Ekim💕Kasim💕Aralik ve sonrasi gebelik bekleyenler 💕

kızlar merhaba bir şey sorucam çatlatma iğnesinin 14. günündeyim.. bat tarihi dündü ama adet olmadım test yaptım negatif çıktı🥲 normalde olan adet belirtileri de yok ne yapmalıyım sizce

kızlar merhaba bir şey sorucam çatlatma iğnesinin 14. günündeyim.. bat tarihi dündü ama adet olmadım test yaptım negatif çıktı🥲 normalde olan adet belirtileri de yok ne yapmalıyım sizce
Canım olsa olsa çıkardı bugün ama en son ilişkinin üzerinden 10 gün gecmediyse testte çıkmama ihtimali de var.

bende öyle düşünüyorum ama umut etmekten de geri duramıyorum tabi 😅🥹 son ilişki üzerinden 10 gün geçmedi daha

Merhaba. Bende çatlatma iğnesinden sonra 3 gün adetim gecikti, test negatif çıktı, sonra da adet oldum yine. Haftaya rahim filmi çektireceğim

Bekleyin derim. Çokta umutlanmayın benim gibi sonra hayal kırıklığı olmasın😥. İnşallah sizinki gebelikle sonuçlanır, Allah en iyisini bilir

yaa öyle mi
muhtemelen bende benzerini yaşarım gibi geliyor.. Rabbim en güzel zamanda kavuştursun sizi de mucizenizle 💖 isteyen herkesle birlikte inşallah
amin inşallah hakkımızda hayırlısı afiyetlisi olsun 🫂 çok teşekkür ederim ☺️
Amin teşekkür ederim 🤲🌹.
Bu arada rahim filminden sonra 3 ay içerisinde gebelik şansı artıyormuş bunu deneyeyim dedim. Hiç duyduğunuz varmı?

Amin teşekkür ederim 🤲🌹.
Bu arada rahim filminden sonra 3 ay içerisinde gebelik şansı artıyormuş bunu deneyeyim dedim. Hiç duyduğunuz varmı?
yakın çevremden değil de buradaki forumlarda çok okudum tüplerde herhangi bir tıkanıklık varsa açılmasında etkili oluyormuş sanırım böylelikle hamileliği kolaylaştırıyormuş söylediğiniz gibi ..
inşallah sonucunuz temiz çıkar ilk aydan etkili olur 😍

yakın çevremden değil de buradaki forumlarda çok okudum tüplerde herhangi bir tıkanıklık varsa açılmasında etkili oluyormuş sanırım böylelikle hamileliği kolaylaştırıyormuş söylediğiniz gibi ..
inşallah sonucunuz temiz çıkar ilk aydan etkili olur 😍
Amin İnşallah öyle olur🤲🤲🤲 çok teşekkür ederim🌹.
Bu arada durumunuz nasıl oldu?

Göbekten de olur koldan da olur demişti. Hemşire erkek olduğu için koluma yaptırdım
doktor öyle söylediyse aynı etkiyi gösterecektir.. benim doktorum kendin yapabilirsin göbeğinden dedi yine de cesaret edemedim komşum hemşire ona yaptırdım ama farklı sonucumuz yok 🙃 ilk defa yaptırdım. siz femara mı kullanmıştınız ilk denemeniz miydi

doktor öyle söylediyse aynı etkiyi gösterecektir.. benim doktorum kendin yapabilirsin göbeğinden dedi yine de cesaret edemedim komşum hemşire ona yaptırdım ama farklı sonucumuz yok 🙃 ilk defa yaptırdım. siz femara mı kullanmıştınız ilk denemeniz miydi
Evet ilk defa Femara kullandım. Ama Klomenle tedavi olduğumda 2 denemede hamile kalmıştım, tabi o düşük ile sonuçlandı, ondan sonra 2 defa klomen kullandım olmayınca Femarayi başladık. Her kullandığımın arasında 3 4 ay var, peş peşe hiç kullanmadım

Evet ilk defa Femara kullandım. Ama Klomenle tedavi olduğumda 2 denemede hamile kalmıştım, tabi o düşük ile sonuçlandı, ondan sonra 2 defa klomen kullandım olmayınca Femarayi başladık. Her kullandığımın arasında 3 4 ay var, peş peşe hiç kullanmadım
anladım canım kaybınıza çok üzüldüm 🙏🏼❤️‍🩹 ama hamile kalmışsınız çok şükür aşılmayacak problem yoktur inşallah

X