- 10 Aralık 2013
- 7.010
- 2.875
- Konu Sahibi sehribann16
- #4.501
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaaa maşallah kuzum Allah'm sağlıkla büyüsün içinde inşallah yaa ne güzelKızlar kan testi yaptırdım. Hcg 112 çıktı idrar testlerim hep negatif çıkıyordu. Doktor ultrasonlada bakmıştı gebelik yok demişti. Çarşamba günü için tekrar test istedi
amin inşallah çok sürpriz oldu hiç umudumda kalmamıştı oysaki, ağrılarım başlayınca hasta olucam artık demiştim. Rabbim en yakın zamanda sizede böyle bir sürpriz yapsın canım inşallahhhYaaaa maşallah kuzum Allah'm sağlıkla büyüsün içinde inşallah yaa ne güzel
merhaba bende bir gebenin günlüğü ovulasyon testi kullandım sizin testinizin koyulugunda çıktı sonucunuz ne oldu acabaKizlar ovülasyon testi yaptim ama kafam karsiti ustteki laboquick alttaki bir gebenin günlüğü
Yaaa regli ağrısı ile aynı ağrı mı oldu canm acabaamin inşallah çok sürpriz oldu hiç umudumda kalmamıştı oysaki, ağrılarım başlayınca hasta olucam artık demiştim. Rabbim en yakın zamanda sizede böyle bir sürpriz yapsın canım inşallahhh
Yeni topik açmayı düşünüyorum 2024 mucizelerimiz için ovulasyon takibi diye bana iyi başladı 2024 inanıyorum hepimize çok iyi gelicekKızlar ben geldimmmm napıyosunuz çok şükür telefonuma kavuşabıldım son durumlarınız ne ben Aralık ayının sonunda çok tatlı bir doktorla tanıştım bende pcos var herşeyi tek tek açıkladı tek ihtiyacın diyetisyen ve egzersiz bunları yaparsan bize gerek bile kalmicak belki de dedi ve önerdiği diyetisyene gittim fonksiyonel tıp diyetisyeni insülin direnci ve tshım yüksek ona odaklıyız ek olarak femara ve çatlatma iğnesi uygulandı 15 mm ve 19.3mm lik yumurtalarım oluştu tam gebelik oluştu derken maalesef kimyasalla sonuçlandı ama bunada şükür doğru yöntemlerle hamile kalabildiiğimi görmüş oldum en azından
Ovulasyon testinin hangi evrelerini değerlendirdin canımamin inşallah çok sürpriz oldu hiç umudumda kalmamıştı oysaki, ağrılarım başlayınca hasta olucam artık demiştim. Rabbim en yakın zamanda sizede böyle bir sürpriz yapsın canım inşallahhh
Aç canım gelelim oraya iyi olur inşallahYeni topik açmayı düşünüyorum 2024 mucizelerimiz için ovulasyon takibi diye bana iyi başladı 2024 inanıyorum hepimize çok iyi gelicek
Birebir aynısıydı hatta sırtım falan çok ağrır benim bide reglde aynılarını birebir yaşadım. Eşimede hiç umut kalmadı hatta demiştim :) gecikmenin 9. Gününde ağrı azaldı şimdi de sağ tarafta elektik çarpması gibi bir şey oluyor. Doktor normal rahim kendini hazırlıyor dedi :) zaten ilk zamanlar adet sancısana benzer ayırmak mümkün olmuyor dediYaaa regli ağrısı ile aynı ağrı mı oldu canm acaba
Bnde aşılama oldum regli agrm gibi bi ağrı oldıu da
Tutmadı diye düşünmüştüm
Ben ovülasyon yapmayı bıraktım beni çok strese soktu. Bıraktığım ilk ayda hamile kaldım adet bitiminden sonra günaşırı ilişki ile devam ettikOvulasyon testinin hangi evrelerini değerlendirdin canım
Çok saolasn mervem ama malesef bgn reglim başladı benimBirebir aynısıydı hatta sırtım falan çok ağrır benim bide reglde aynılarını birebir yaşadım. Eşimede hiç umut kalmadı hatta demiştim :) gecikmenin 9. Gününde ağrı azaldı şimdi de sağ tarafta elektik çarpması gibi bir şey oluyor. Doktor normal rahim kendini hazırlıyor dedi :) zaten ilk zamanlar adet sancısana benzer ayırmak mümkün olmuyor dedi
Ya olsun vardır bundada bir hayır bol bol dua edicem senin için hayırlısıyla bu ay olmadı ama önümüzdeki ay güzel haberi alırsın inşallahÇok saolasn mervem ama malesef bgn reglim başladı benim
Rabbim isteyen herkes e sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin
Sende sağlıkla kucağına al inşallah
AMİN mervem Allah razı olsunYa olsun vardır bundada bir hayır bol bol dua edicem senin için hayırlısıyla bu ay olmadı ama önümüzdeki ay güzel haberi alırsın inşallah
Aynen öyle hayırlısıyla canımAMİN mervem Allah razı olsun
Dua önemli tabi her kapıyı açar
Aminn yavrucummmmAynen öyle hayırlısıyla canım