- 10 Ağustos 2023
- 1.133
- 379
- 32
Ay iyi bari canım ya. Bugün bi baktım dünkü testi eşit görünce dedim yumurtladım da bugün çatlama mı oldu. Dün yaptığımda silikti çünkü. Beklemeye devam o zaman10-15 dakikada çıkan sonuç doğru sonuç canım Aynı testi kullanıyoruz öyle yazıyor.
Ben iki aydır kullanıyorum pik olunca direkt çıkıyor çizgi zaten. Benim de bu ay üç dört gün koyu çıktı burda kızlar havuç önerdi öyle çatladı sağolsunlar. Ama pik hemen koyu çıkıyor zatenAy iyi bari canım ya. Bugün bi baktım dünkü testi eşit görünce dedim yumurtladım da bugün çatlama mı oldu. Dün yaptığımda silikti çünkü. Beklemeye devam o zaman
2 gun sonra bende katilacagim testlerle sanaAy dünü değerlendiremedik canım bugünü inşbugün tekrar yapacağım bakalım belki pik olmuştur
Masallah hayirlinolsun canim Allah im saglikli bir hamilelik ve dogum nasib etsin insallah nasilsinBugün kalp atışını duydum6 hafta+2 günlükmüş minnoşum
Çok teşekkür ederimMasallah hayirlinolsun canim Allah im saglikli bir hamilelik ve dogum nasib etsin insallah nasilsin
beklerim :) Hangi marka aldın canım testleri2 gun sonra bende katilacagim testlerle sana
Kızlar bat ne oluyorYas 30 bat 23 eylul
Beklenen adet tarihiKızlar bat ne oluyor
MerhabaSelam canlar regl olanlar sat hini bildirin guncelleyeyim olur mu
KASİM yas bat durum tomrs 39 3aralik bekliyor @cns15 32 4 kasim bekliyor @kova35 29 7 aralik bekliyor @Gevezeler 30 18kasim bekliyor, @mirasanne 32 7 ekim hamis @lilystar 28 9 Aralık bekliyor @Tospaagtd 2 aralik bekliyor @lazy2021 27 21 Eylül hamiş @alyanil 27 30 kasim bekliyor Waiting for a miracle 19 kasim bekliyor @mely25 26 11 kasim B Butterfly193 19 17 kasim bekliyor A adeninannesi12 30 8 Aralık bekliyor @BinevsJade 14 kasim bekliyor @bvice 26 21 kasim bekliyor @outoffit 29 14 kasim bekliyor @orhfeza 11 ekim bekliyor @sirackoskam 26 17 ekim bekliyor @Blue8816 35 20 Ekim Bekliyor @morumtirak 30 17eylul hamis @ELIF7007 25 ekim bekliyor @Bhsa 36 17 ekim hamiş 8996asya 26 12 kasim bekliyor @Aysegul Alav 12 ekim bekliyor @Metaverse 2 aralik bekliyor @Damlafzt 10 aralik bekliyor @zey0910 31 10 aralik bekliyor rosa888 34 25 ekim hamis @Benbiriyim 28 17 ekim bekliyor @Soulfly07 5 kasim bekliyor @Bebik olsun 24 8 ekim hamis @kelebek232334 23 16 ekim bekliyor H hndnh 28 25 ekim bekliyor @mirmire 32 21 ekim bekliyor @tarccinn 35 3 kasim bekliyor @gunesligun2727 10 ekim bekliyor @hacer kahraman 26 6 kasim bekliyor @seldakayavuz 35 11 kasim bekliyor @zesamu93 2 Kasım bekliyor
Amin canim benim masallahÇok teşekkür ederimşu an iyi gidiyoruz umarım böyle devam eder, isteyen herkesin gönlüne göre olsun
Inovita aldim canim benbeklerim :) Hangi marka aldın canım testleri
Beklenen adet gunu canimKızlar bat ne oluyor
Onerin icin teşekkürler canm, genis bir zamanimda düzenleme yapmaya calisirim bugunlerde yogunum, cocuklar evisi ,okukda olmayinca dahada cok is artti benim evde, küçükler de var,Merhaba
Bat 26.kasim
Keske listeyi ilkten sonraya gun/ay sıralı yapsaydiniz cok karmaşık duruyor.
merhaba canım. O kadar erken çıkmaz moralini bozmamak istiyorsan az beklemeni tavsiye ederim. Çok erken yapınca negatif görme ihtimalimiz yüksek olduğundan modumuz düşüyor. İlla da bekleyemem dersen 3 gün kala erken gebelik testine başlayabilirsin ama o bile çıkartmayabilir. Ah bi sabredebilsek ben bu ay kendimi zor tutuyorum sık sık test yapmamak içinMerhaba kızlar benimde bata 7 gün var erken teste çıkarmı pazartesi erken gebelik testi yaptım çıkadı çok mu etken daha varmı 7günü kalan
Bende innovita aldım bakalım gösterecek mi piki.döngünün 12. Günü bugün benim. Ya bu t çizgisinin gitgide koyu olması mı gerekiyor? 10. Gün 9. günden daha mı koyu olmalı meselaInovita aldim canim ben
merhaba canım. O kadar erken çıkmaz moralini bozmamak istiyorsan az beklemeni tavsiye ederim. Çok erken yapınca negatif görme ihtimalimiz yüksek olduğundan modumuz düşüyor. İlla da bekleyemem dersen 3 gün kala erken gebelik testine başlayabilirsin ama o bile çıkartmayabilir. Ah bi sabredebilsek ben bu ay kendimi zor tutuyorum sık sık test yapmamak için
amin kuzum inşallah sonu güzel olsun ikimizin de :) Ben 2 tane yaptım koskoca tertemiz bir negoooben yaptım sen yapma arkadaşım ya sabır güzel haberler bekleyince gelir inşallah
valla bugun gecikmenin 5.günü, test yaptım yine kar beyazı. umudumu yitirdimAyyy inşallah hamişsindir sendetesti tekrarlayınca at bakalım bizde