Eşin askere gitmeden umarım güzel haberler alırsın canım benimBenim de negatif yaa zaten öyle bekliyorum daha 4 gün var bata ve ben 1 2 gün geç yumurtluyorumm o yüzden artık bat gelmezse o zaman net derim. Çarşamba test yapıcam tekrar o gün eşim askere gidiyor
Ben de öyle canım tahminim 11 kasımBen bugün sabah yaptım erken gebelik testi ben yumurtlama takibi yapmadım canım bende bat 11 Kasım diye hesaplamıştım uygulama 10 Kasım gösteriyorinsan dayanamıyor ama en iyisi günümüzü beklemek
İnsallah canım çok istiyorumEşin askere gitmeden umarım güzel haberler alırsın canım benim
Yok daha yapmadımYaptinmi test canim ben yapmadim direniyorum
Amin insallah hepimiz hamileyizdirYok daha yapmadımbende direniyorum ama hiçte hamile gibi hissetmiyorum ya inşallah hayırlısıyla sende tutmuştur
Benmde test negatf yumurtlama sonrasi 13. Gun oyy oyyBende bat günü bekliyorum.malesef bu ayda olmadı.
Biraz akışına bırak kuzumKizlar sabah gebelik testi yaptm negatif ysrin hesaplarima gore yumurtlamada 14. Gunum bugun golge bile yok yarin test yapmam sanirim moralim bozukdu kasiklarmda sizliyo adet olurum diye bekliyorum
DEniyorumBiraz akışına bırak kuzum
Demek ki tam olmamış işlenirken de aklın ordaymış sankiiimDEniyorumsezon sezon dizi izliyorum temizlik vs ugrasyorm 8 bidon tursu yaptim bu ay ovulasyonla yumurtlama takip edip pikleri degerlndrdim insann icindeki o his zirve olurya benim bu ay zirveydi
Olsun sonraki aya inşallah.Kizlar sabah gebelik testi yaptm negatif ysrin hesaplarima gore yumurtlamada 14. Gunum bugun golge bile yok yarin test yapmam sanirim moralim bozukdu kasiklarmda sizliyo adet olurum diye bekliyorum
Elbette hep aklimdaDemek ki tam olmamış işlenirken de aklın ordaymış sankiiim
Insallah canim hepimize insallahOlsun sonraki aya inşallah.
Gecen eylülde dr bana sezaryen göbeğimden dolayı biraz da kilo verirsen iyi olur demişti bak doğru diyosunElbette hep aklimdaama kafami dagtcak seyler yaptm hep iliski sonrasi oyle yattim bekledim ay olsun diye cidden umitle bekledim bu ay gelecek ay ovulasyonla yumurtlamami takip ederim yine bide kilo vermem lazim 1-2 ayda 5 kilo aldim buda engel olabilir
Beslenmemi duzene sokup kilo vermeliyimGecen eylülde dr bana sezaryen göbeğimden dolayı biraz da kilo verirsen iyi olur demişti bak doğru diyosun
Kilo vermen kolaysa öyle deneyebilirsin ama benimki gibi zorsa ben diyetisyen eşliğinde kilo verebiliyorumBeslenmemi duzene sokup kilo vermeliyim
Kilo verebiliyorum canim ama ben cok yemek yiyorum kahvaltida 1 ekmek yiyorum oglen yemek yiyorum aksam ekmek yiyorum fasfood da tuketiyorum patates cok yiyorum kizartma ve surekli biseyler tuketyorm gun boyu yatmadan bkle yarim ekmek cikolata surup yiyorum surekli midem kaziniyorKilo vermen kolaysa öyle deneyebilirsin ama benimki gibi zorsa ben diyetisyen eşliğinde kilo verebiliyorum
Insallah pozitif haberlerle gelorsin canim bende cok umutluydm 13. Gun negatf gordm sen umut ol pozirtifle insallahMerhaba kizlar, beni de ekler misiniz 14 kasim bat, ekimde hsg cektirdim tek tüpüm acildi cok sukur ve prp yaptirdim cok umutluyum bu ay insallah tutmustur bu ay iki gundur belimde agri var bakalim kismet :)
Amin insallah canim cok tesekkur ederimInsallah pozitif haberlerle gelorsin canim bende cok umutluydm 13. Gun negatf gordm sen umut ol pozirtifle insallah