2023💕 Eylül 💕Ekim💕Kasim💕Aralik ve sonrasi gebelik bekleyenler 💕

Canım ben biraz sabırsızım pazar günü erken gebelik testi yapmaya başlarım büyük ihtimalle ilk gebeliğimde de adetime 5 gün kala erken gebelik testiyle öğrenmiştim
Yaa hadi bakalımm insallah çıkar ben de merak ediyorum yumurtlama takibi yapmış mıydın canım ya da tahmini yumurtlaman hangi gündü

Selam kizlar nasilsinz, hamis olanlar nasıllar ben de bu ay in 9 unu bekliyorum mr sonuclarim ve tahlillerim cikacak ondan sonra karar verecegim bebik icin, rabbim istenlerin kucagini bos birakmasin
Gelmiş geçmiş olsun, zamanını bekliyordur muhakkak

Bat günü beklemedeyim hastalıkla geçti bu ay olcağını hiç sanmıyorum regl gelimce haber ederim

Yumurta çokluğuna bağlı ayda iki kere yumurtlanabilir. İlk gebeliğim benim öyle oldu. İlişkiden bikaç saat sonra reglim başladı bende regl oldum diye ertesi gün hapı alıp kullanmadım. Diğer ay ki adetim geçikmişti 10 gün test yaptım hamileydim. İlk yumurtlama döllenmediği için adeti başlatırken diğer yumurtamla gebe kalmışım. Bilime kafa atacak bi durum bu herkesin başına gelmez

Ay bendeee yaş 30 18 kasım

Canim benide eklermisin sat 5 ekim bat 8 kasim yaş 30

fnd_50 canım nasılsın ne durumdasın ?
Canım ben adetin üçüncü günündeyim. Bu ay normalde gidecektim tedavi için ama ara tatile denk geliyor memlekete gideceğiz. Bu ay da iptal yani. Bu ay da kafa dinleyeceğim. Aralık ayında başlıyoruz her şeye inşallah. Sen ne yaptın? Hiç girmiyorum buralara. Etiket gördüm yazayım dedim

Ara tatilde kafanı sağır güzel bir dinlen canım.
Bende bu hafta regl olmayı bekliyorum. Olunca 2. Gün doktora gidip tüp bebek surecini baslatacagiz.
Öncesinde ilaç vitamin vs birşey gerekiyormuş. Bende regl olmayı bekliyorum ilaçlara başlamak için.
İkimiz için de süreç hayırla sonuclansin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…