Rica ederim ne kusururosa888 csnm ya seni gizden kacirmisim ben hamis oldugunu ah canm ya kusura bakma inan cok unutkan oldum rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin
Artı Med kaset testi alıyordum ben, doğru sonuç veriyordu. Ondan hem negatif gördum, hem ilk hamileliğimi öğrenmiştim. Ama daha bat günün gelmemiş belki testte çıkmayabilir. En iyisi kan vermekKızlarrr ben bugün artimed strip gebelik testi yaptım negatif çıktı evde bi tek bu test vardı çünküçok fena hastayım ilaç kullanmak istiyorum ama hamilelik vardır diye kullanamıyorum sizce artimed doğru mudur kesin yok diyebilir miyim
Merhaba canim yaklasik 1 aydir surecini biliyorum senin adet oldun mu tamamen. Benimde bat son aylarda duzensiz oldugu icin 6-12 kasim arasi regl bekliyordum hala olmadi. En son 4 kasimdaki erken geb. Testi de negatifti tekrar yapmak istemedim belki regl olurum diye.25 ekim pik gordum 26 si siloklesti 14. Gun lekelndm canim ovulasyon yapmstm ya tam 14. Gun adetim basliyor lekelendm sabah devam ediyo leke seklinde
Folik asit ve jodid kullanıyorum. Bir de çörek otu yağını ya da OMEGA 3 başlamak istiyorum etkisi olur mu bilmem. Siz ne düşünüyorsunuz?Kızlar bu süreçte herhangi bir takviye vitamin kullanıyormusunuz? Kullananlar neler kullanıyor yazabilir mi
Bende gebelik düşünüyorum folikasit kullanıyorum zaten ama hep bir şeyler yetersiz gibi hissediyorumFolik asit ve jodid kullanıyorum. Bir de çörek otu yağını ya da OMEGA 3 başlamak istiyorum etkisi olur mu bilmem. Siz ne düşünüyorsunuz?
Jodid- iyot tableti. Her gün değil de ara sıra kullanıyorum, eskide iyot eksikliğim vardı önlemek için. İyot hormon düzeni için büyük rol oynar diye biliyorum.Bende gebelik düşünüyorum folikasit kullanıyorum zaten ama hep bir şeyler yetersiz gibi hissediyorumkırmızı et tüketmiyorum mesela hiç bide demir eksikliğim vardı onun dışında iyi gelen gebelikte kullanılması önemli neler var onları araştırıyorum. Hamile olduğumu öğrenirsem eğer tekrar kan testi verip doktorun tavsiye ettiği şeyleri soracağım onun öncesinde burda kullanan varsa bilgi almak istedim jodid nedir ve çörek otu yağı ne işe yarıyor
Evet yağı kullanması çok zor belki yoğurtla beraber kullanılabilir. Bende omega3 düşünüyorum araştırıyordum markaları falan ama bu tarz şeyleri kan testi yaptırmadan kullanmaya korkuyorum fazlalıklarıda çok zararlı oluyormuş. Folikasid hangi markayı kullanıyorsunuzJodid- iyot tableti. Her gün değil de ara sıra kullanıyorum, eskide iyot eksikliğim vardı önlemek için. İyot hormon düzeni için büyük rol oynar diye biliyorum.
Çörek otu yağını bir hadiste Ölüm dışında tüm hastalıklara ilaçtır diye okumuştum. Denemek istedim, ama yağı kullanması çok zor yaa
Yavaş yavaş sökülcektir o zaman bazı aylar benimde öyle oluyo kuzum25 ekim pik gordum 26 si siloklesti 14. Gun lekelndm canim ovulasyon yapmstm ya tam 14. Gun adetim basliyor lekelendm sabah devam ediyo leke seklinde
Evet fazlalıkları da zararlı, haklısınız.Evet yağı kullanması çok zor belki yoğurtla beraber kullanılabilir. Bende omega3 düşünüyorum araştırıyordum markaları falan ama bu tarz şeyleri kan testi yaptırmadan kullanmaya korkuyorum fazlalıklarıda çok zararlı oluyormuş. Folikasid hangi markayı kullanıyorsunuz
Hımm anladım. Banada doktor folidoce önerdi bende onu kullanıyorumEvet fazlalıkları da zararlı, haklısınız.
Benimki folik asit memleketten almıştım Türkiye'de yok o marka( çok iyi de diyemiyorum ama) , bu arada yabancıyım Tacikistan uyrukluyum. Ama ilk hamileliğimde Folik plus kullanıyordum. Onun içeriği çok iyi, hamile olmadan kullanmak istemiyorum onu, çünkü folik asit onda fazla
Tamm canm
Hayirli olsun canim Allah saglikla kavusmayi dogurmayi nasib etsin darisi biz tum bekleyenlerin basina insallahSelam,ilk muayeneme gittim, beta artış oranına baktı güzel dedi, sonra ultrasonda baktı keseyi gördü ,kalp atışı için çok erken dedi henüz iki hafta sonra bakalım dedi. Şimdi burda bebek mi var oluyo , damla gibi şey mi kese? içinde de yuvarlak boncuk gibi şey var ona yolk kesesi mi ne diyolar herhalde o varsa bebek oluyo sanırım , boş görününce olmuyo gebelik. Doğru mu biliyorum, kimyasal vs. değil dedi. İki hafta sonra kalp atışına bakalım dedi.
Dun lekelendim bugun yok durmus canim banyo yaptm aksam 1 kac saat lekelenmem oldu bekliyorm adetin baslamasini karnm agryor ara ara 2 gun once testim negatfti benimde canimMerhaba canim yaklasik 1 aydir surecini biliyorum senin adet oldun mu tamamen. Benimde bat son aylarda duzensiz oldugu icin 6-12 kasim arasi regl bekliyordum hala olmadi. En son 4 kasimdaki erken geb. Testi de negatifti tekrar yapmak istemedim belki regl olurum diye.
Evet dun lekelendim durdu canim bekliyorm simdi baslasada atlatsak bu ayida karnim cok sisti o indi amaYavaş yavaş sökülcektir o zaman bazı aylar benimde öyle oluyo kuzum
Benim bugun son regl uzerinden 30 gun gecti olmadim hala testte yapmadim en son testi 5 gun once yapmistim negatiftiEvet dun lekelendim durdu canim bekliyorm simdi baslasada atlatsak bu ayida karnim cok sisti o indi ama