2023💕 Eylül 💕Ekim💕Kasim💕Aralik ve sonrasi gebelik bekleyenler 💕

Kızlar testimi yorumlar mısınız pik oldu değerlendirdik sonra silikleşti kayboldu şimdi pik sonrası 13. Gün yine çizgi belirginleşmeye başladı neden olabilir, Ovulasyon sonrası 10. Gün gebelik kaset test negatif çıktı
IMG_8840.jpeg

Eklentiler

• IMG_8841.jpeg
    IMG_8841.jpeg
    94,6 KB · Görüntüleme: 24
Kızlar testimi yorumlar mısınız pik oldu değerlendirdik sonra silikleşti kayboldu şimdi pik sonrası 13. Gün yine çizgi belirginleşmeye başladı neden olabilir, Ovulasyon sonrası 10. Gün gebelik kaset test negatif çıktı Eki Görüntüle 3330291
Adete yakin zamanda lh hormonu yukseliyodu sanirim ondan olablir pik in 14 . Gununu gecince gebelik testi yapin en sagliklisi belkide 2. Kez yumurtluyosunuzdur degerlndrin yine 😇😇

Yaa hadi bakalımm insallah çıkar 🤎🤎 ben de merak ediyorum yumurtlama takibi yapmış mıydın canım ya da tahmini yumurtlaman hangi gündü 🙏
Canım merhaba kusura bakma çok yoğunluğum vardı giremedim buraya 🙏 Ben bugün sabah erken gebelik testi yaptım maalesef negatif çıktı 🥺 sende durumlar nasıl

Canım merhaba kusura bakma çok yoğunluğum vardı giremedim buraya 🙏 Ben bugün sabah erken gebelik testi yaptım maalesef negatif çıktı 🥺 sende durumlar nasıl
Ben de şuan yaptım bakalım ama daha erken bence bir de 1 saatlik idrarla yaptım🤣🤣

Sen ne zaman yaptın canım kaçıncı gündü? Ben yumurtlama takip etmedim bu sefer bat 10 kasım benim.

Benim de negatif yaa zaten öyle bekliyorum daha 4 gün var bata ve ben 1 2 gün geç yumurtluyorumm o yüzden artık bat gelmezse o zaman net derim. Çarşamba test yapıcam tekrar o gün eşim askere gidiyor

Benim Bat 10 kasım canım yumurtlama da takip etmedim yaa. Bakalım çarşamba günü sabah yapalım test umarım çıkar ikimizinde
Benimde bat 8 kasım yumurta takibi yaptim 14. Gunu bekliyorm belki yaron test yaparm cidden dayanamiyo insan kafasnda varmo diye dusunmekten 😇

Cidden evett benim şu an yapmam saçmaydı zaten çıkmayabilir yani 10 kasımda yaptığım anca negatife yok derim ama insan dayanamıyor. Umarım istediğin gibi olur 🙏🙏
Benimde bat 8 kasım yumurta takibi yaptim 14. Gunu bekliyorm belki yaron test yaparm cidden dayanamiyo insan kafasnda varmo diye dusunmekten 😇

X