- 22 Mart 2023
- 3.358
- 1.789
- 30
Senle aramız yakın aşkım bu ay da yakaladım seni yineCanim benide eklermisin sat 5 ekim bat 8 kasim yaş 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senle aramız yakın aşkım bu ay da yakaladım seni yineCanim benide eklermisin sat 5 ekim bat 8 kasim yaş 30
Amin canım 1Hakkinda hayırlısı, rabbim gonlune gire versin canım
Eklediniz mi beniAy bendeee yaş 30 18 kasım
Insallaaahhh pozitifi goruruz cok aminSenle aramız yakın aşkım bu ay da yakaladım seni yine
Adete yakin zamanda lh hormonu yukseliyodu sanirim ondan olablir pik in 14 . Gununu gecince gebelik testi yapin en sagliklisi belkide 2. Kez yumurtluyosunuzdur degerlndrin yineKızlar testimi yorumlar mısınız pik oldu değerlendirdik sonra silikleşti kayboldu şimdi pik sonrası 13. Gün yine çizgi belirginleşmeye başladı neden olabilir, Ovulasyon sonrası 10. Gün gebelik kaset test negatif çıktı Eki Görüntüle 3330291
Amiiinnnn kuzumm ❤❤❤❤Insallaaahhh pozitifi goruruz cok amin
Bi kontrol edeyimEklediniz mi beni
Canım merhaba kusura bakma çok yoğunluğum vardı giremedim buraya Ben bugün sabah erken gebelik testi yaptım maalesef negatif çıktı sende durumlar nasılYaa hadi bakalımm insallah çıkar ben de merak ediyorum yumurtlama takibi yapmış mıydın canım ya da tahmini yumurtlaman hangi gündü
Yaptinmi test canim ben yapmadim direniyorumİnşallah bakalım çok teşekkür ederim yarın sabah test yapacağım
Ben de şuan yaptım bakalım ama daha erken bence bir de 1 saatlik idrarla yaptımCanım merhaba kusura bakma çok yoğunluğum vardı giremedim buraya Ben bugün sabah erken gebelik testi yaptım maalesef negatif çıktı sende durumlar nasıl
sabaha kadar tutsam yine negatifBen de şuan yaptım bakalım ama daha erken bence bir de 1 saatlik idrarla yaptım
Sen ne zaman yaptın canım kaçıncı gündü? Ben yumurtlama takip etmedim bu sefer bat 10 kasım benim.Canım merhaba kusura bakma çok yoğunluğum vardı giremedim buraya Ben bugün sabah erken gebelik testi yaptım maalesef negatif çıktı sende durumlar nasıl
Benim de negatif yaa zaten öyle bekliyorum daha 4 gün var bata ve ben 1 2 gün geç yumurtluyorumm o yüzden artık bat gelmezse o zaman net derim. Çarşamba test yapıcam tekrar o gün eşim askere gidiyorCanım merhaba kusura bakma çok yoğunluğum vardı giremedim buraya Ben bugün sabah erken gebelik testi yaptım maalesef negatif çıktı sende durumlar nasıl
Benim Bat 10 kasım canım yumurtlama da takip etmedim yaa. Bakalım çarşamba günü sabah yapalım test umarım çıkar ikimizindesabaha kadar tutsam yine negatif
Benimde bat 8 kasım yumurta takibi yaptim 14. Gunu bekliyorm belki yaron test yaparm cidden dayanamiyo insan kafasnda varmo diye dusunmektenBenim Bat 10 kasım canım yumurtlama da takip etmedim yaa. Bakalım çarşamba günü sabah yapalım test umarım çıkar ikimizinde
Benimde bat 8 kasım yumurta takibi yaptim 14. Gunu bekliyorm belki yaron test yaparm cidden dayanamiyo insan kafasnda varmo diye dusunmekten
Amin insallah pozitifi goruruz bende dun yaptm test golge bile yoktuCidden evett benim şu an yapmam saçmaydı zaten çıkmayabilir yani 10 kasımda yaptığım anca negatife yok derim ama insan dayanamıyor. Umarım istediğin gibi olur
Ben bugün sabah yaptım erken gebelik testi ben yumurtlama takibi yapmadım canım bende bat 11 Kasım diye hesaplamıştım uygulama 10 Kasım gösteriyor insan dayanamıyor ama en iyisi günümüzü beklemekSen ne zaman yaptın canım kaçıncı gündü? Ben yumurtlama takip etmedim bu sefer bat 10 kasım benim.