2023💕 Eylül 💕Ekim💕Kasim💕Aralik ve sonrasi gebelik bekleyenler 💕

Amin insallah canim cok tesekkur ederim umut olursam dua ederim sana da3 gun kala test yaparim diye dusunuyorum.
Birkac mesajini okudum yukarilardan sen yumurtlamada negatifi gordun sanirim regl oldun mu daha var mi ?
Ayin 8 i yani bugun yumurtlamadan snraki 14. Gun canim test yaptim negatif gebelik testim ovulasyonla takip etmistim bu ay cok ümitlenmistim ama golge bile cikmadi testte adeti bekliyorm karnmda agriyo bakalim 2-3 gune olmam lazim

Ayin 8 i yani bugun yumurtlamadan snraki 14. Gun canim test yaptim negatif gebelik testim ovulasyonla takip etmistim bu ay cok ümitlenmistim ama golge bile cikmadi testte adeti bekliyorm karnmda agriyo bakalim 2-3 gune olmam lazim
Insallah son anda bir surpriz olur sana canim bilmiyorum ne kadar zamandir bekliyorsun ama yorucudur, yipraticidir biliyorum. Peki vitamin veya tedavi surecin var mi ay yoksa dogal mi denedin ?

Insallah son anda bir surpriz olur sana canim bilmiyorum ne kadar zamandir bekliyorsun ama yorucudur, yipraticidir biliyorum. Peki vitamin veya tedavi surecin var mi ay yoksa dogal mi denedin ?
Folik asit disinda vitamin kullanmyorm canim kan verdm degerlerm iyi cikti vitamn vermedi doktor 15 aylik bi cocugum var 2. Yi istyorm beraber buyusunler diye biraz acele ettim 5 aydir falan ama nasip nezamansa ozaman gelecek kasık agrm var canim test negatf cikinca adeti bekleme dusuncesi aldi beni bakalim bi kac gune belli olur 5 yada 6 ay bu olmayan bekledgm ay canim ilkkez bu ay ovulasyon testi denedim catlamayi gordum ama nasip iste

Allah cocugunu bagiglasin canim oncelikle ne guzel rabbim bu guzel duyguyu tattirmis sana insallah tekrar olacaktir uzme kendini
Kendiliginden gebe kalabiliyorsun yine olacaktir zaten degerlerinde normal

Hay maşallah ben böyle yesem 5 kilodan fazlasını alırım senin maşallahın var o zaman

Allah cocugunu bagiglasin canim oncelikle ne guzel rabbim bu guzel duyguyu tattirmis sana insallah tekrar olacaktir uzme kendini
Kendiliginden gebe kalabiliyorsun yine olacaktir zaten degerlerinde normal
Allah razi olsun canim hepimiz tadalim bu duyguyu insallah Ilk gebeligimde korunmadan 1.5 yilda oldu ozamanda kilom biraz fazlaydi dahiliye doktoru demisti spora yazilmstim diyet vermisti uyglamstk 4. Ayda hamile kalmstm kilo verince smdi kendlgnden olur dedim 5-6 aydir ustune dusuyorm yok yine ama olmuyo kilo vermeyi deneyecegm yine

Hay maşallah ben böyle yesem 5 kilodan fazlasını alırım senin maşallahın var o zaman
Cok hareketliyim canim uyumak harici surekli kosustryorm yazin hergun denize gidiyodum almiyodm smdi sezon kapandi kilo aldim kilolari yemeyi azaltmazsam sonum fena hamileligimde 20 kilo almistim suan hamile kalmadan 5 kilo oyy oyy

Kizlar gunaydin.Ben hala bu ovu testlerinde uzmanlasamadim.Dun asiri otesi bi kasik hassasiyetim vardi afedersiniz iliskiye girerken bile resmen agri cektim o dolgunluktan.Bugun o agrim yok . takvime gore de bugun catlama gunum.Dunku pik mi sizce bugun silige dondu.Ben gun asiri olarak degerlendirdim onceki 3 gunu.bugun ve yarin da degerlendirsek yeterli mi iyice mi silinmesi lazim catlama?

Eklentiler

• IMG20231108064933.jpg
    74,1 KB · Görüntüleme: 31
Pik olup catlamis gorunuyor canim bende bu ay ovulasyon takibi yaptm testle catlama oldu bugun 14. Gun lekelenmizim az once adet oluyorum sanirim seninde siliklestgi gunun uzerine 14 gun ekle canim 14. Gun adet olmazsan gebelik testi yap gun asiri iliski en sagliklisi spermde birikmis oluyo iliski sornasida kalkma yarm saat yat belinin altinada yastk koy ayaklarni dik ise yarayan cok olmus

Kizlar bugun sabah lekelenmisim 14. Gun tam testler yumurtlama ve adet gunu hesaplamada tam net cikti 14. Gun lekelendim sasirdim vallahi tam tutmasina bu hesabin test yapmak isteyp ise yariyomu diye dusunenlere örneğim suanda

Kızlarrr ben bugün artimed strip gebelik testi yaptım negatif çıktı evde bi tek bu test vardı çünkü çok fena hastayım ilaç kullanmak istiyorum ama hamilelik vardır diye kullanamıyorum sizce artimed doğru mudur kesin yok diyebilir miyim

Bu arada bat 10-11 kasım

Artimed olmasada pozitif cikaran bir test ya baska marka yapin yada kan verin en sagliklisi

Cok hareketliyim canim uyumak harici surekli kosustryorm yazin hergun denize gidiyodum almiyodm smdi sezon kapandi kilo aldim kilolari yemeyi azaltmazsam sonum fena hamileligimde 20 kilo almistim suan hamile kalmadan 5 kilo oyy oyy
Bence de oyy oyy aman yarabbi bel fıtığım var benim 20 kilo alsam cortlarım

Kizlar bugun sabah lekelenmisim 14. Gun tam testler yumurtlama ve adet gunu hesaplamada tam net cikti 14. Gun lekelendim sasirdim vallahi tam tutmasina bu hesabin test yapmak isteyp ise yariyomu diye dusunenlere örneğim suanda
Yumırtladın mı adet mi oluyosun anlayamadım aşkım

Selam,ilk muayeneme gittim, beta artış oranına baktı güzel dedi, sonra ultrasonda baktı keseyi gördü ,kalp atışı için çok erken dedi henüz iki hafta sonra bakalım dedi. Şimdi burda bebek mi var oluyo , damla gibi şey mi kese? içinde de yuvarlak boncuk gibi şey var ona yolk kesesi mi ne diyolar herhalde o varsa bebek oluyo sanırım , boş görününce olmuyo gebelik. Doğru mu biliyorum, kimyasal vs. değil dedi. İki hafta sonra kalp atışına bakalım dedi.

Eklentiler

• Screenshot_2023-11-08-15-48-06-920_com.whatsapp.jpg
    23,1 KB · Görüntüleme: 28
  • IMG_20231108_143340.jpg
    55,8 KB · Görüntüleme: 35
Tebrikler canm ,yolk kesesi galiba bekle yavas yavas buyucek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…