2023💕 Eylül 💕Ekim💕Kasim💕Aralik ve sonrasi gebelik bekleyenler 💕

Dayanamadım demin koştur koştur gittim🤣 devlet Hastanesi'nde de aile hekimi boştu ona gösterdim evet gebesin dedi ama çok da anlamiyolar sanırım ayrıntı yani bu beta değeri normal mi vs pek bişey demedim pazartesi tekrar kan ver artış hızına bakalım dedi.
Tablo olarak da bakar mısın e nabizindan

Dün kan tahlili verdim böyle bi sonuç çıktı ; sonuç kısmında 2261 yazıyor, tabloda virgülle yazmışlar 2,261 şeklinde yani hangisi doğru anlamadım. virgüllüyü dikkate alırsam 5 ten küçük hamile olmam. gün gecikti adetim, gecikmenin ilk gununden 4. Gününe kadar farklı marka testlerle aralarında erken gebelik testi predictor early de dahil testler yaptım hep koyu bi şekilde çift çizgi çıktı . Ama bu virgülle tabloda yazılan kafamı karıştırdı. Testi dün verdim, bugün sabah koştur koştur gittim şansa aile hekimi yerinde yok , gelmiycekmiş bugün o yüzden sizden yorum bekliyorum canlar .
Tablo olarakta bak grafiğini yanindakinden

Eklentiler

• IMG_20231102_031026.jpg
    IMG_20231102_031026.jpg
    38 KB · Görüntüleme: 34
Merhaba bende araniza yeni katildim 31 ekim yani iki gun once catlatma ignesi oldum pkos var acaba hangi gun tam test yapmaliyim bide kasiklarda agri normal mi biraz aydinlatin beni

Kızlar hangi folik asit kullanıyorsunuz ben imom kullaniyorum ama içinde titanyum dioksit gördüm onu kullanmak istemiyorum , daha güvenilir içerik olarak koruyucu içermeyen folik asit var mı bildiğiniz ? İmom içerik olarak güzel B12,OMEGA ,çinko vs ..ama o titanyum dioksit olmadı . O yüzden imom gibi folik asit ve içeriği zengin koruyucu içermeyen folik asit varsa bildiginiz onu kullanmak istiyorum.

Kızlar hangi folik asit kullanıyorsunuz ben imom kullaniyorum ama içinde titanyum dioksit gördüm onu kullanmak istemiyorum , daha güvenilir içerik olarak koruyucu içermeyen folik asit var mı bildiğiniz ? İmom içerik olarak güzel B12,OMEGA ,çinko vs ..ama o titanyum dioksit olmadı . O yüzden imom gibi folik asit ve içeriği zengin koruyucu içermeyen folik asit varsa bildiginiz onu kullanmak istiyorum.
Ben ilk hamileliğimde Folicus plus kullanıyordum doktorumun önerisiyle

Merhabalar yaş 26 sat 13 Ekim Bat 11 Kasım
Temmuz ayında 9. Haftamda bir düşük geçirdim şimdi tekrar denemeye başladık rabbim herkesin hakkında hayırlısını nasip eylesin 🌸
Canım Allah nasip etsin tekrardan en kısa zamanda. Günlerimiz çok yakın benim de 13 ekim bat 10 kasım 🙏🙏 umarım vardır

Kızlar hep reglye yakın kötü rüyalar görürdüm. Rüyamda ya regl olurdum ya doktor kötü şeyler söylerdi. Bugun çok güzel bir rüya gördüm ama ultrason fotoları gördüm 4 haftalık ve 5 haftalık sıra sıra devamına bakmayayım sürpriz olsun dedim daha sonra test yapacaktım kesin çıkacağını biliyordum. Allahım nasip et rüyası bile güzeldi maşallah 🧎

Kızlar hep reglye yakın kötü rüyalar görürdüm. Rüyamda ya regl olurdum ya doktor kötü şeyler söylerdi. Bugun çok güzel bir rüya gördüm ama ultrason fotoları gördüm 4 haftalık ve 5 haftalık sıra sıra devamına bakmayayım sürpriz olsun dedim daha sonra test yapacaktım kesin çıkacağını biliyordum. Allahım nasip et rüyası bile güzeldi maşallah 🧎
Ayy çok güzel bir rüya hayırlara çıksın inşallah 🙏

İnsallah çıkar 🙂

İnşallah rüyan gerçek olur🤲

Kızlar , bir baksanıza 🥲 ya ben normalde 14. Günde filan yumurtluyorum sanıyordum. Bu ay ovülasyon aldım 10. Günümde test yaptım pik çıktı. Sonraki gün yaptım yine pik. Allah Allah dedim. Bu kadar erken gelmiyordu. İlk pik olan gün ilişki yaşandı. Sonra olmadı. Aradan kaç gün geçti. Değerlendiremedik hasta olduk . Bugün bakim bitmiş mi dedim. Yine pik gösteriyor. 30unda pik gördüm. Bugün ayın 3ü hala pik. Böyle bir şey gördünüz mü, yorumu nedir. Benim bildiğim iki üç gün oluyor hatta pik bir gün sürüyor diye biliyorum. Nasıl yorumlamam gerekir.

Eklentiler

• IMG-20231103-WA0024.jpg
    IMG-20231103-WA0024.jpg
    58,7 KB · Görüntüleme: 29
X