2023💕 Eylül 💕Ekim💕Kasim💕Aralik ve sonrasi gebelik bekleyenler 💕

Bence normal bak benim sonuç ta referans aralığı vardı yükledim resim olarak bakabilirsin

Eklentiler

• IMG_3835.jpeg
    159,5 KB · Görüntüleme: 64
Malesef artimed hiç güvenilir değil canım geçen ay onun üzüntüsünü çok yaşadım yalancı pozitif gösterdi biraz daha bekle 2 kasımda falan başka markayla dene canım

Malesef artimed hiç güvenilir değil canım geçen ay onun üzüntüsünü çok yaşadım yalancı pozitif gösterdi biraz daha bekle 2 kasımda falan başka markayla dene canım
Tamam canım çok teşekkür ederim . Artık regl olmazsam yapıcam her ay hüsran çünkü

Kızlar merhaba . Erken gebelik testi yaptım testime 4 gün var . Böyle bi görüntü var artık negatif görmekten çok yoruldum sizce silik bi çizgi mevcut mu yoksa yok mu sizde bi bakar mısınız ?

Dün kan tahlili verdim böyle bi sonuç çıktı ; sonuç kısmında 2261 yazıyor, tabloda virgülle yazmışlar 2,261 şeklinde yani hangisi doğru anlamadım. virgüllüyü dikkate alırsam 5 ten küçük hamile olmam. gün gecikti adetim, gecikmenin ilk gununden 4. Gününe kadar farklı marka testlerle aralarında erken gebelik testi predictor early de dahil testler yaptım hep koyu bi şekilde çift çizgi çıktı . Ama bu virgülle tabloda yazılan kafamı karıştırdı. Testi dün verdim, bugün sabah koştur koştur gittim şansa aile hekimi yerinde yok , gelmiycekmiş bugün o yüzden sizden yorum bekliyorum canlar .

Eklentiler

• IMG_20231102_031131.jpg
    73,2 KB · Görüntüleme: 58
  • IMG_20231102_031026.jpg
    38 KB · Görüntüleme: 47
Canım benim virgülü boşver sen. İlk fotoğrafı dikkate al. Bu kadar heyecanliysan hemen bı devlet Hastanesi'ne falan git.baksinlar. bekleme aile hekimini.

Hem kesenide gör bizde hayırlı olsun diyelim

Dayanamadım demin koştur koştur gittim devlet Hastanesi'nde de aile hekimi boştu ona gösterdim evet gebesin dedi ama çok da anlamiyolar sanırım ayrıntı yani bu beta değeri normal mi vs pek bişey demedim pazartesi tekrar kan ver artış hızına bakalım dedi.

Hayırlı olsun inşallah keseyide görürsün, sağlıkla kucağına alırsın

Hayırlı olsun! Çok beklenen hamilelik ise öyle olur, inanamıyorsun . İnşallah sağlıkla kucağına alırsın

Darısı başımıza benimde daha 3 4 gun var adete sabırsızlıkla test yapmayı bekliyorum ama bnm belirtilerin var bel ağrısı hafis goguslerde sizlama belki psikolojik ama bilmiorum hayırlısı olsun sağ salim kucağına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…