- 29 Eylül 2023
- 97
- 43
Tablo olarak da bakar mısın e nabizindanDayanamadım demin koştur koştur gittimdevlet Hastanesi'nde de aile hekimi boştu ona gösterdim evet gebesin dedi ama çok da anlamiyolar sanırım ayrıntı yani bu beta değeri normal mi vs pek bişey demedim pazartesi tekrar kan ver artış hızına bakalım dedi.
Tablo olarakta bak grafiğini yanindakindenDün kan tahlili verdim böyle bi sonuç çıktı ; sonuç kısmında 2261 yazıyor, tabloda virgülle yazmışlar 2,261 şeklinde yani hangisi doğru anlamadım. virgüllüyü dikkate alırsam 5 ten küçük hamile olmam. gün gecikti adetim, gecikmenin ilk gununden 4. Gününe kadar farklı marka testlerle aralarında erken gebelik testi predictor early de dahil testler yaptım hep koyu bi şekilde çift çizgi çıktı . Ama bu virgülle tabloda yazılan kafamı karıştırdı. Testi dün verdim, bugün sabah koştur koştur gittim şansa aile hekimi yerinde yok , gelmiycekmiş bugün o yüzden sizden yorum bekliyorum canlar .
Baktım.Tablo olarakta bak grafiğini yanindakinden
Gerçi artık bakmama gerek yok aile hekimligindeki hemşire de aradı test pozitif diyip bilgiler verdi, o da ikinci kana gerek yok siz haftaici kadın doğum doktorunuza gidin dedi kese görme ihtimaliniz var dedi .Tablo olarakta bak grafiğini yanindakinden
Ben ilk hamileliğimde Folicus plus kullanıyordum doktorumun önerisiyleKızlar hangi folik asit kullanıyorsunuz ben imom kullaniyorum ama içinde titanyum dioksit gördüm onu kullanmak istemiyorum , daha güvenilir içerik olarak koruyucu içermeyen folik asit var mı bildiğiniz ? İmom içerik olarak güzel B12,OMEGA ,çinko vs ..ama o titanyum dioksit olmadı . O yüzden imom gibi folik asit ve içeriği zengin koruyucu içermeyen folik asit varsa bildiginiz onu kullanmak istiyorum.
Hayırlısı olsun sağlıklı olsunGerçi artık bakmama gerek yok aile hekimligindeki hemşire de aradı test pozitif diyip bilgiler verdi, o da ikinci kana gerek yok siz haftaici kadın doğum doktorunuza gidin dedi kese görme ihtimaliniz var dedi .
Canım Allah nasip etsin tekrardan en kısa zamanda. Günlerimiz çok yakın benim de 13 ekim bat 10 kasımMerhabalar yaş 26 sat 13 Ekim Bat 11 Kasım
Temmuz ayında 9. Haftamda bir düşük geçirdim şimdi tekrar denemeye başladık rabbim herkesin hakkında hayırlısını nasip eylesin
İnşallah canım ikimizde de vardır inşallah gelişmeleri yazarız burayaCanım Allah nasip etsin tekrardan en kısa zamanda. Günlerimiz çok yakın benim de 13 ekim bat 10 kasımumarım vardır
Ayy çok güzel bir rüya hayırlara çıksın inşallahKızlar hep reglye yakın kötü rüyalar görürdüm. Rüyamda ya regl olurdum ya doktor kötü şeyler söylerdi. Bugun çok güzel bir rüya gördüm ama ultrason fotoları gördüm 4 haftalık ve 5 haftalık sıra sıra devamına bakmayayım sürpriz olsun dedim daha sonra test yapacaktım kesin çıkacağını biliyordum. Allahım nasip et rüyası bile güzeldi maşallah
İnsallah canım ne zaman test yapacaksınİnşallah canım ikimizde de vardır inşallah gelişmeleri yazarız buraya
İnsallah çıkarKızlar hep reglye yakın kötü rüyalar görürdüm. Rüyamda ya regl olurdum ya doktor kötü şeyler söylerdi. Bugun çok güzel bir rüya gördüm ama ultrason fotoları gördüm 4 haftalık ve 5 haftalık sıra sıra devamına bakmayayım sürpriz olsun dedim daha sonra test yapacaktım kesin çıkacağını biliyordum. Allahım nasip et rüyası bile güzeldi maşallah
İnşallah rüyan gerçek olurKızlar hep reglye yakın kötü rüyalar görürdüm. Rüyamda ya regl olurdum ya doktor kötü şeyler söylerdi. Bugun çok güzel bir rüya gördüm ama ultrason fotoları gördüm 4 haftalık ve 5 haftalık sıra sıra devamına bakmayayım sürpriz olsun dedim daha sonra test yapacaktım kesin çıkacağını biliyordum. Allahım nasip et rüyası bile güzeldi maşallah
İnşallah tüm isteyenlereİnşallah rüyan gerçek olur
Canım ben biraz sabırsızım pazar günü erken gebelik testi yapmaya başlarım büyük ihtimalleİnsallah canım ne zaman test yapacaksın