- 6 Aralık 2013
- 742
- 420
-
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
- #8.521
Ben hem uni baby deterjan ve yumuşatıcı hem de ebebekin markasını aldım baby me.Bebek kıyafetlerini yıkamak için hangi deterjanı aldınız kızlar?
Merhaba evet yaptım canm bebeğimin solunum sıkıntısı oldu şu an küvözde kalıyor. Daha hiç kucağıma alamadm yarın görüş günüm ama maalesef temas yok dualarınıza ihtiyacım var . Hepinize kolay doğumlar diliyorum. Hiç biriniz doğum sonrası inşallah bebeğinizden ayrı kalmayınMerhaba, doğum yaptınız mı?
Kac kilo doğduMerhaba evet yaptım canm bebeğimin solunum sıkıntısı oldu şu an küvözde kalıyor. Daha hiç kucağıma alamadm yarın görüş günüm ama maalesef temas yok dualarınıza ihtiyacım var . Hepinize kolay doğumlar diliyorum. Hiç biriniz doğum sonrası inşallah bebeğinizden ayrı kalmayınçok güzel bir duyguymuş anne olmak rabbim bu duygudan kimseyi mahrum bırakmasın inşallah
Amin inşallahKac kilo doğdu
Allah analı babalı büyütsün inşallah kısa zamanda küvezden sağlıkla çıkar.
Dualarım sizinleRabbim bekleyen herkese bebeğine sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah
Sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağınıza alıp eve gidersiniz inşallah korkma Allah sana onu bagisliyacak doya doya kucağına alıp koklayacaksin inşallahMerhaba evet yaptım canm bebeğimin solunum sıkıntısı oldu şu an küvözde kalıyor. Daha hiç kucağıma alamadm yarın görüş günüm ama maalesef temas yok dualarınıza ihtiyacım var . Hepinize kolay doğumlar diliyorum. Hiç biriniz doğum sonrası inşallah bebeğinizden ayrı kalmayınçok güzel bir duyguymuş anne olmak rabbim bu duygudan kimseyi mahrum bırakmasın inşallah
Evet fark olduğunu duymuştumAmin inşallahultrason yanıltıcı olabiliyor arkadaslar doğumdan 2 saat önce muayenede 2500 gram civarıydı. Fakat 2040 gram doğdu preeklemsi oluşmaya başlamış bizde tansiyondan
Amin canm amin inşallah hepimiz sağ salim evlatlarımıza kavuşalımSağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağınıza alıp eve gidersiniz inşallah korkma Allah sana onu bagisliyacak doya doya kucağına alıp koklayacaksin inşallah
Allah yardımcın olsun sağlıkla sıhhatle kucagına alman dileğiyleMerhaba bende protein kaçağı sebebi ile yarın 34+6 da sezaryenle doğum yapacağım hepinizden dua bekliyorum
Olsun kilolarını tamamlarlar Allahın izni ile sağ salim gelsinler de dünyaya gerisi olurEvet fark olduğunu duymuştum
32+4 de gitmiştim doktora 2 kg dedi kilosunu yüksek buldu.Bence normal kilosu
Yarim kilo oynuyorsa 1500 falandır belki
Zaten karnımda küçük
Sağlıklı hayırlı bir doğum olsun, sağ salim kucağına almak nasip olsunMerhaba bende protein kaçağı sebebi ile yarın 34+6 da sezaryenle doğum yapacağım hepinizden dua bekliyorum
Allah yardımcınız olsunMerhaba bende protein kaçağı sebebi ile yarın 34+6 da sezaryenle doğum yapacağım hepinizden dua bekliyorum
Amin inşallahOlsun kilolarını tamamlarlar Allahın izni ile sağ salim gelsinler de dünyaya gerisi olur
Ben de siveno kullandım canmBebek kıyafetlerini yıkamak için hangi deterjanı aldınız kızlar?
Ben yatak Juno aldım ama zaten sterilize olduğunu belirttiği için yıkamayacağım. Müslin örtü ile kullanırım zaten .Ben hem uni baby deterjan ve yumuşatıcı hem de ebebekin markasını aldım baby me.
Direk teni ile temas edeceği kıyafetleri uni baby ile battaniye beşik nevresim vs baby me ile yikayacagim. Aslında hepsini uni baby ile yıkayacaktım internetten aldım geç gelecek diye baby me mağazadan aldıydım
34e girdim yeni yeni kıyafetleri yikiyorum havalar da kötü gidiyor şansıma uzun kuruyor ya.
Reflü yatagi alan , yıkayan var mı ?
Babyjem yatak aldım hassas derecede(30c , 600devir) yikayacagim inşallah bir şey olmaz
Sağlıkla kavuşun inşallahMerhaba bende protein kaçağı sebebi ile yarın 34+6 da sezaryenle doğum yapacağım hepinizden dua bekliyorum
Sağlıkla doğum yapın sağlıklaMerhaba bende protein kaçağı sebebi ile yarın 34+6 da sezaryenle doğum yapacağım hepinizden dua bekliyorum
Hayırlısı ile doğurursunuz inşallahMerhaba kızlar 15 mayıs sabah 8 de sezeryan olacagım doktorum günü verdi 38. Haftamı tamamlamıs olacagım inş 12 günüm kaldı yani cok heyecanlıyım inş hepimiz sağsalim bebişlerimizi kucaklarımıza alırızerken dogum yapıp bebişleri küvezde olanlarda dualarım sizinle